Hoe het lettertype op Instagram te vergroten

Zijn de systeemlettertypen op Instagram te klein of moeilijk te lezen? Deze blog How leert je hoe je het lettertype op Instagram kunt vergroten met behulp van de instellingen van je telefoon en computer.

Methode 1 Een iPhone of iPad gebruiken


1 Open de Instellingen 
Image titled Iphonesettingsappicon.png
. Dit tandwielpictogram is te vinden op een van uw startschermen of in uw map Hulpprogramma's.




2 Selecteer Weergave en helderheid in het vervolgkeuzemenu. Het staat normaal gesproken naast een "Aa"-pictogram in de derde groep menu-items onder "Algemeen".



3 Schakel Tekstgrootte in en uit. U ontvangt een voorbeeld van hoe de tekst eruit zal zien, evenals enkele opties om deze te wijzigen.



4 Sleep de schuifregelaar naar de gewenste lettergrootte. De tekst in het voorbeeld wordt groter door de schuifregelaar naar rechts te slepen. [1]


5 Kijk eens op Instagram. De manier waarop Instagram wordt weergegeven, is afhankelijk van de wijzigingen die je hebt aangebracht in de instellingen van je telefoon. Sluit Instagram en open het opnieuw als je het momenteel open hebt staan om de grotere tekstgrootte te zien.

Methode 2 Een Android gebruiken


1 Open de
Image titled Android7settings.png
Instellingen. Als u vanaf de bovenkant van uw scherm naar beneden veegt, wordt het tandwielpictogram in het snelmenupaneel weergegeven.


2 Tik op Toegankelijkheid. Het staat onderaan of in het midden van het menu.


3 Lettergrootte kan worden gewijzigd door erop te tikken. Omdat de menuselecties verschillen afhankelijk van de fabrikant van de telefoon, moet u mogelijk eerst op Zichtbaarheidsverbeteringen tikken.


4 Sleep de schuifregelaar naar de gewenste lettergrootte. Boven de schuifregelaar ziet u een voorbeeld van de tekstgrootte. De lettergrootte wordt vergroot door deze naar rechts te slepen. [2]

5 Kijk eens op Instagram. De manier waarop Instagram wordt weergegeven, is afhankelijk van de wijzigingen die je hebt aangebracht in de instellingen van je telefoon. Sluit Instagram en open het opnieuw als je het momenteel open hebt staan om de grotere tekstgrootte te zien.

Methode 3 Sneltoetsen gebruiken in een browser op een computer


1 Ga naar https://instagram.com voor meer informatie. Op een Mac- of Windows-computer kun je elke browser gebruiken om snelkoppelingen te gebruiken om de tekstgrootte van Instagram te vergroten.


2 Druk op Ctrl++ (Windows) of ⌘ Cmd++ (Mac}}. Hierdoor wordt het lettertype in uw browser groter.


3 Ctrl+- (Windows) of Cmd+- (Mac) (Mac). Deze toetsencombinatie zoomt uit. Omdat de pagina ingezoomd opnieuw wordt geladen, wil je waarschijnlijk uitzoomen voordat je Instagram verlaat, zodat je deze goed kunt bekijken. [3]

Het professionele ondersteuningsteam van Instagram bellen is in staat om elk probleem met Instagram op te lossen. Aan de andere kant is het van cruciaal belang om de uitdagingen zo snel mogelijk aan te pakken om uw personeel productief en proactief te houden. Als gevolg hiervan is onze snelle reactie, om dit te realiseren, vrij uniek in de branche. We maken normaal gesproken binnen 2-4 uur contact met behoeftige klanten en bieden onmiddellijke hulp.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?