Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Gebruikers kunnen opmerkingen plaatsen, vrienden maken, live chatten, korte films bekijken, foto's/video's uitwisselen en links naar nieuws en andere interessante dingen op internet delen op Facebook, een van de meest populaire sociale netwerkwebsites.

Hoewel Facebook een leuke manier is om met mensen over de hele wereld in contact te komen, meer te weten te komen over actuele gebeurtenissen en producten en diensten van het bedrijf te promoten, kan het ook vervelend zijn als iemand je probeert te irriteren door reacties achter te laten op je openbare berichten of je vriendschapsverzoeken te sturen. en berichten.

Hoewel Facebook je toestaat om vriendschapsverzoeken en de berichtoptie voor je account te verbergen, kun je, als je nog steeds wordt geplaagd door iemand op Facebook nadat je deze keuzes hebt verborgen, de persoon gewoon in je Facebook-account verbannen.

Volg de stapsgewijze stappen hieronder om te leren hoe je iemand op Facebook kunt blokkeren.

5 stappen om iemand op Facebook te blokkeren

1.) Log in op uw Facebook-account en selecteer het vervolgkeuzesymbool in de rechterbovenhoek. Op uw scherm verschijnt een vervolgkeuzemenu.

2.) Selecteer de optie Instellingen in de vervolgkeuzelijst. Je wordt doorgestuurd naar het gedeelte Instellingen van je Facebook-account.

3.) Kies in het linkerdeelvenster van het gedeelte Instellingen de optie Blokkeren. Dit leidt u naar het blokkeergebied van uw Facebook-account.

4.) Ga naar het gedeelte Gebruikers blokkeren in het gedeelte Blokkeren en typ de naam van de persoon die u wilt blokkeren in het veld naast Gebruikers blokkeren.

5.) Nadat u de naam hebt ingevoerd, drukt u op de knop Blokkeren. Op je scherm verschijnt een lijst met mensen met die naam. Selecteer gewoon Blokkeren in het vervolgkeuzemenu naast de persoon die je wilt blokkeren. De persoon wordt permanent uitgesloten. De naam van de geblokkeerde persoon vindt u direct onder het veld waar u de naam van de persoon invoert om te blokkeren.

OPMERKING: Als de persoon die je hebt geblokkeerd eerder aan je account is toegevoegd, wordt hij/zij uit je vriendenlijst verwijderd wanneer je hem/haar blokkeert.

Als je de persoon niet kunt vinden met deze methoden, ga dan naar zijn profiel en klik op de drie horizontale stippen in de rechterbenedenhoek van de omslagfoto en kies vervolgens Blokkeren in de vervolgkeuzelijst. De persoon kan geen contact met je opnemen via Facebook.

Zo kun je dus iemand op Facebook blokkeren. Als u in de toekomst een persoon wilt deblokkeren die u in uw Facebook-account hebt geblokkeerd, kunt u dit eenvoudig doen door de stapsgewijze instructies hieronder te volgen.

5 stappen om iemand op Facebook te deblokkeren

1.) Ga in uw Facebook-account naar de rechterbovenhoek van uw pagina en klik op het vervolgkeuzesymbool. Dit zal een vervolgkeuzemenu openen met een paar alternatieven.

2.) Selecteer de optie Instellingen in het vervolgkeuzemenu. Door deze optie te selecteren, gaat u naar de instellingenpagina van uw Facebook-account.

3.) Ga naar het gedeelte Instellingen van uw Facebook-account en kies de optie Blokkeren in het linkerzijpaneel. U wordt naar het gebruikersblokkeringsgebied geleid.

4.) In het gebied Gebruikers blokkeren, aan de rechterkant, vindt u een lijst met verboden gebruikers.

5.) In de lijst met geblokkeerde gebruikers moet u op de optie Deblokkeren klikken naast de persoon die u wilt deblokkeren. De persoon wordt gedeblokkeerd en kan je bereiken via Facebook.

OPMERKING: Wanneer u een persoon in uw Facebook-account deblokkeert, kunt u hem/haar een paar dagen niet meer blokkeren.

Als u de blokkering van de persoon opheft, kan hij of zij contact met u opnemen via Facebook, maar als u hem of haar weer aan uw vriendenlijst wilt toevoegen, moet u hem of haar opnieuw als vriend toevoegen.

Om de persoon weer aan uw account toe te voegen, gaat u naar zijn of haar profiel en klikt u op het pictogram Vriend toevoegen in de rechterbenedenhoek van de omslagfoto van de persoon.

Dit is dus hoe je gemakkelijk een persoon in je Facebook-account kunt blokkeren en hem/haar weer kunt deblokkeren wanneer je maar wilt.
We hebben professionele medewerkers om u te helpen bij het oplossen van uw probleem. Onze specialisten Facebook bellen ze zijn te allen tijde online bereikbaar voor directe hulp.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?