Hoe geld naar Xoom sturen via Paypal?

 Xoom is een digitale overboekingsservice waarmee mensen internationaal geld kunnen verzenden en ontvangen. PayPal is een veelgebruikt betalingsplatform dat kan worden gebruikt om geld naar Xoom te sturen. In deze handleiding geven we stapsgewijze instructies voor het verzenden van geld naar Xoom via PayPal.

Stap 1: Maak een Xoom-account aan

Voordat je via PayPal geld naar Xoom kunt sturen, moet je een Xoom-account aanmaken. U kunt dit doen door naar de Xoom-website te gaan en op de knop "Aanmelden" te klikken. Volg de instructies om uw persoonlijke gegevens op te geven en een Xoom-account aan te maken.

Stap 2: koppel uw PayPal-rekening aan Xoom

Zodra je een Xoom-account hebt, moet je je PayPal-account koppelen aan Xoom. Log hiervoor in op uw Xoom-account en klik op de knop "Een PayPal-account koppelen". Volg de instructies om je PayPal-account aan Xoom te koppelen.

Stap 3: verifieer uw identiteit

Om te voldoen aan de antiwitwasregelgeving, vereist Xoom dat alle gebruikers hun identiteit verifiëren voordat ze geld kunnen verzenden. Om dit te doen, moet je Xoom voorzien van een kopie van een geldig, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een adresbewijs. Zodra uw identiteit is geverifieerd, kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Stap 4: Voer de gegevens van de ontvanger in

Om geld naar Xoom te sturen, moet je de gegevens van de ontvanger invoeren. Dit omvat hun naam, adres en telefoonnummer. U moet ook het land selecteren waarnaar het geld wordt verzonden en het bedrag dat u wilt verzenden.

Stap 5:Kies PayPal als uw betalingsmethode

Wanneer u bij het betalingsscherm komt, moet u PayPal als uw betalingsmethode selecteren. U wordt vervolgens doorverwezen naar de PayPal-website om de transactie te voltooien.

Stap 6: Log in bij PayPal

Als u nog niet bent aangemeld bij uw PayPal-rekening, moet u dit nu doen. Nadat u bent ingelogd, wordt u gevraagd de transactie te bevestigen.

Stap 7: Bevestig de transactie

Contrleer de transactiegegevens om er zeker van te zijn dat alles correct is. Als alles er goed uitziet, klikt u op de knop "Bevestigen" om de transactie te voltooien. Je ontvangt een bevestigingsmail van Xoom en PayPal zodra de transactie is verwerkt.

Stap 8: Volg uw overdracht

Je kunt de status van je overdracht volgen door in te loggen op je Xoom-account. U ontvangt ook updates via e-mail of sms.

Tot slot, het verzenden van geld naar Xoom via PayPal is een eenvoudig proces. U moet een Xoom-account aanmaken, uw PayPal-account koppelen, uw identiteit verifiëren, de gegevens van de ontvanger invoeren, PayPal als uw betaalmethode selecteren, inloggen bij PayPal, de transactie bevestigen en uw overboeking volgen. Met deze stappen kun je snel en veilig geld naar Xoom sturen.

Geld verzenden via Xoom en PayPal is een populaire optie voor degenen die internationaal geld moeten overmaken. Dit proces kan tijd en geld besparen in vergelijking met traditionele bankoverschrijvingen of postwissels. Met de snelle en veilige service van Xoom en het handige betalingsplatform van PayPal is het verzenden van geld nog nooit zo eenvoudig geweest.

Een Xoom-account maken is eenvoudig en ongecompliceerd. U moet uw persoonlijke gegevens verstrekken, waaronder uw naam, adres en telefoonnummer, evenals een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een adresbewijs om uw identiteit te verifiëren. Zodra je een Xoom-account hebt aangemaakt en je PayPal-account hebt gekoppeld, kun je geld sturen naar ontvangers in meer dan 160 landen over de hele wereld.

Als u geld wilt verzenden via Xoom en PayPal, moet u de gegevens van de ontvanger opgeven, waaronder naam, adres en telefoonnummer, evenals het land waar het geld naartoe wordt verzonden en het bedrag dat u wilt verzenden. Xoom biedt concurrerende wisselkoersen en lage kosten, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor internationale geldovermakingen.

Zodra u PayPal als uw betaalmethode heeft geselecteerd, wordt u doorverwezen naar de PayPal-website om de transactie te voltooien. Als u nog niet bent aangemeld bij uw PayPal-rekening, moet u dit nu doen. PayPal biedt een veilig en betrouwbaar betalingsplatform, zodat uw transactie snel en efficiënt wordt verwerkt.

Nadat je de transactie hebt bevestigd, kun je de status van je overboeking volgen via je Xoom-account. Xoom stuurt je updates via e-mail of sms om je op de hoogte te houden van de voortgang van je overdracht. Als er problemen of vertragingen zijn, is het klantenserviceteam van Xoom beschikbaar om u te helpen eventuele problemen op te lossen.

Samengevat: geld overmaken naar Xoom via PayPal is een handige en veilige manier om internationaal geld over te maken. Met de snelle en betrouwbare service van Xoom en het handige betalingsplatform van PayPal kun je gemakkelijk geld sturen naar ontvangers in meer dan 160 landen. Door de hierboven beschreven stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw overboeking snel en efficiënt wordt verwerkt, waardoor u tijd en geld bespaart.

Deze blog bevat een gedetailleerde handleiding over hoe geld naar Xoom te sturen via Paypal? via verschillende technische oplossingen. Als u andere technische problemen met uw Paypal tegenkomt, kunt u hulp zoeken door contact op te nemen met de PayPal-ondersteuningshulplijn op paypal nederland.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?