Amazon Prime Video vast op laadscherm

 

Neem contact met ons op als je problemen ondervindt met het laadscherm van de video, de draaiende cirkel of wervelende stippen. Maak je geen zorgen, je smart-tv en Prime Video-lidmaatschap werken naar behoren. Dit is een van de meest voorkomende problemen die veel prime-videoklanten tegenkomen. Gelukkig kunnen we dit probleem snel en effectief oplossen op uw streaming-apparaten. Een technische storing, een verouderd programma, gecachte gegevens of een uitstekende videostoring kunnen ertoe leiden dat u vastloopt op het laadscherm. We hebben in dit bericht beschreven wat u kunt doen als u vastzit op het Amazon Prime Video-laadscherm.

Onze smart-tv's zijn niet altijd zo slim; een simpele technologische storing kan ervoor zorgen dat applicaties niet meer werken op je smart tv. Dergelijke problemen kunnen ook de oorzaak zijn van het vastlopen van prime-video op het laadscherm. In dergelijke gevallen heeft je smart televisie een opfrisbeurt nodig. U kunt uw smart-tv hard resetten door de onderstaande instructies te volgen.

  1. Schakel uw Smart TV uit en sluit Amazon Prime Video af.
  2. Haal het netsnoer uit het stopcontact en houd de aan/uit-knop 15 tot 30 seconden ingedrukt.
  3. Koppel ook uw router 5-10 minuten los.
  4. Sluit tot slot het netsnoer weer aan op het stopcontact en schakel de televisie en uw draadloze router in. Bekijk Prime Video om te zien of het u kan helpen.

Start het andere apparaat opnieuw op

Als je problemen hebt met een ander apparaat, probeer het dan ook opnieuw op te starten. Als je bijvoorbeeld problemen hebt met een Android TV, kun je de bovenstaande stappen volgen, maar als je problemen hebt met een smartphone, tablet of laptop, start je deze gewoon opnieuw op door de herstartoptie te selecteren.

Opmerking: in de tussentijd van het opnieuw opstarten van het apparaat, koppelt u de router/modem los en schakelt u deze na 10-15 minuten in als u er een gebruikt.

Is Prime Video niet beschikbaar?

Na de hierboven aangegeven harde reset-oplossing, zullen veel gebruikers door het laadscherm kunnen komen. Als je om de een of andere reden nog steeds vastzit op het hoofdscherm voor het laden van video's. Dan gaan we op zoek naar de belangrijkste videostoringen in uw regio. Ga voor een live verslag van de belangrijkste videostoring naar downdetector.com. U kunt ook zoeken naar tweets over problemen met prime video op de Twitter-website van prime video. U kunt ook primo video Twitter gebruiken om uw probleem te bespreken. Als Prime Video niet beschikbaar is, moet u wachten tot Amazon het probleem heeft opgelost. Alleen dan kun je films of tv-programma's bekijken op je Amazon Prime Video-account.

Wis de cache en gegevens

Streamingproblemen kunnen ook worden veroorzaakt door oude gegevens in de cache. Volg de onderstaande instructies om de prime-videocache op verschillende apparaten te verwijderen als uw prime-video vastzit in de draaiende cirkel.

Android TV/Smartphone/Tablet

  1. Sluit de Amazon Prime Video-app af en ga naar de instellingen van je Android-apparaat.
  2. Ga naar het gedeelte apps en zoek de Prime Video-app, die je vervolgens kunt openen.
  3. Ga nu naar de geforceerde stop-optie op uw Android-apparaat en wis de cache en gegevens.

Fire TV-stick

  1. Neem een pauze van Prime Video en ga naar het startscherm van je Fire TV Stick.
  2. Ga met je fire tv stick-controller naar Instellingen.
  3. Selecteer vervolgens Beheerde geïnstalleerde toepassingen in het menu Toepassingen.
  4. Ga naar de Prime-video en wis de gegevens en het cachegeheugen van de prime-applicatie door de alternatieven een voor een te kiezen uit de lijst met geïnstalleerde programma's.

Roku

  1. Om de cache op uw Roku te verwijderen, gaat u naar het startscherm en selecteert u een van de 5122-opties.
  2. Druk vijf keer op de Home-knop, vervolgens één keer op de OMHOOG-navigatieknop, twee keer op de linkerterugspoelknop en twee keer op de rechtervooruitknop om de reeks te voltooien. Dit is de techniek 5122.
  3. Uw apparaat wordt na een paar seconden automatisch hervat. Zodra uw apparaat opnieuw is opgestart, gaat u naar instellingen en maakt u verbinding met een netwerk als dit nog niet is gekoppeld.
  4. Open ten slotte de premiervideo om te zien of het probleem met het vastzittende scherm nog steeds bestaat.

Controleer uw netwerkverbinding

Als je nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat er een probleem is met je internetverbinding. Controleer eerst of uw modem en router correct zijn aangesloten. Als er losse draden zijn, zet ze dan vast en leg ze in de buurt van uw apparaat. Open daarna een browser op je smartphone en ga naar www.speedtest.com om je internetsnelheid te testen; als u een goede snelheid behaalt, is uw internet waarschijnlijk in orde. Als je problemen hebt met het krijgen van een goede verbinding, neem dan een keer direct contact op met je internetprovider en vraag hen om het probleem op te lossen.

Prime Video opnieuw installeren op uw apparaat

Als je vastzit op het laadscherm, is het opnieuw installeren van de Prime Video-app een van de meest voorkomende oplossingen. Elke bug die het probleem veroorzaakt, wordt geëlimineerd door de prime video-app te verwijderen en vervolgens opnieuw toe te voegen. De procedures voor het opnieuw installeren van de Prime Video-app op een ander apparaat staan hieronder vermeld.

Smart TV

  1. Verwijder om te beginnen de Prime Video-app van je smart-tv. U kunt naar de bewerkingsmodus gaan om de prime-video te verwijderen of gewoon naar de prime-video gaan en deze vanaf daar verwijderen.
  2. Start uw smart-tv opnieuw op en maak verbinding met uw netwerk nadat u de Prime video-app hebt verwijderd.
  3. En ga dan naar de App Store, waar je apps kunt downloaden, en zoek naar Prime Video of Amazon Prime Video om het te installeren.
  4. Open de app nadat deze is geïnstalleerd en log in met uw inloggegevens.
Android TV/Smartphone/Tablet
  1. Verwijder de Prime video-app en start uw Android-apparaat opnieuw op. Ga naar de Google Play Store en zoek naar Amazon Prime Video.
  2. Nadat u Prime Video hebt geïnstalleerd, logt u in op uw account en probeert u een programma of film af te spelen om te zien of het vastgelopen scherm nog steeds aanwezig is.

iOS

  1. Tik en houd het pictogram van de video-app vast of tik en houd de ruimte op het startscherm van je iOS-apparaat vast.
  2. Druk nu op X om de Prime Video-app van je telefoon te verwijderen.
  3. Start uw apparaat opnieuw op en ga vervolgens naar de app store om de Prime Video-app te downloaden.
  4. Voer uw inloggegevens in om toegang te krijgen tot uw account.

Fire TV-stick

  1. Sluit Prime Video af en keer terug naar het startscherm van je Amazon Fire TV Stick.
  2. Ga met je fire tv stick-controller naar Instellingen.
  3. Selecteer vervolgens Beheerde geïnstalleerde toepassingen in het menu Toepassingen.
  4. De lijst met geïnstalleerde applicaties zal verschijnen; kies Prime Video uit de lijst en selecteer Installatie ongedaan maken om de app te verwijderen.
  5. Keer terug naar het startscherm en selecteer Apps in het vervolgkeuzemenu.
  6. Zeg het commando "search Prime Video" terwijl je op de microfoonknop drukt.
  7. Log in op je account nadat je de app hebt geïnstalleerd.

Roku

  1. Navigeer om te beginnen naar het Amazon Prime-videokanaal op de Roku-afstandsbediening en druk op de asterisk/ster-knop. Hierdoor wordt het optiemenu weergegeven.
  2. Start uw apparaat opnieuw op nadat u naar het kanaal Verwijderen bent gegaan en uw primaire video hebt verwijderd.
  3. Nadat u het apparaat opnieuw hebt opgestart, navigeert u naar rechts op het Roku-startscherm.
  4. Navigeer daarna naar de optie Kanalen toevoegen en vervolgens naar het zoekvak voor kanalen.
  5. Voer Prime Video in en selecteer Kanaal toevoegen; het duurt even (afhankelijk van je netwerksnelheid) voordat het Prime Video-kanaal is toegevoegd aan je startscherm. Log in op uw Amazon Prime-account en open de video.

Samsung-tv

Als je een Samsung-televisie hebt, ga je naar toepassingen en zoek en selecteer je Prime Video. Selecteer de optie om nu opnieuw te installeren. Wanneer het opnieuw installeren is voltooid, houdt u de aan/uit-knop ingedrukt om uw Samsung-televisie opnieuw op te starten. Start nu Prime Video op uw Samsung Smart TV en kijk of u voorbij het laadscherm kunt komen.

Contact opnemen met Amazon Prime

Als je nog steeds niet voorbij het eerste videolaadscherm of -logo kunt komen, moet je contact opnemen met Amazon Bellen voor hulp. U kunt uw probleem uitleggen aan het prime-videoteam voor hulp. U kunt ook contact opnemen met de fabrikant van uw apparaat voor hulp bij dit probleem.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?