Hoe u na 24 uur kunt zien wie uw Instagram-verhaal heeft bekeken

 Instagram leende de "Stories" -functie van Snapchat in 2016 en het werd een essentieel onderdeel van het platform. Nu gebruiken meer dan 500 miljoen Instagram-gebruikers elke dag Instagram-verhalen. Met stories kun je foto's en video's delen die na 24 uur uit je profiel verdwijnen. Je kunt zien wie je verhalen heeft bekeken door omhoog te vegen vanuit het verhalenpaneel. Wanneer het verhaal na 24 uur van je verhaaltabblad verdwijnt, heb je vanaf daar geen toegang meer tot deze gegevens. Maar eigenlijk kun je de lijst met verhaalkijkers tot 48 uur nadat je het hebt gepost zien met behulp van de archieffunctie van Instagram. Lees deze wikiHow om meer te leren!

Stappen 



1 Open de Instagram-app op je smartphone. Dit is het paarse, roze en oranje pictogram met een witte camera erin dat je kunt vinden op een van je startschermen, in de app-lade of door te zoeken.

  • Log in et je account, als je dat nog niet hebt gedaan. Zorg er ook voor dat de archiveringsfunctie niet is uitgeschakeld voor uw account.


2 Ga naar je profielpagina. Tik op je profielpictogram in de rechterbenedenhoek van de app.



3 Tik op de knop ≡. Deze bevindt zich in de rechterbovenhoek van uw scherm. Hierna verschijnt het menutabblad.



4 Tik op de optie Archief. Het wordt de tweede optie op de lijst.



5 Navigeer naar het gedeelte "Verhalenarchief". Tik bovenaan op de optie Berichtenarchief en selecteer vervolgens "Verhalenarchief".



6 Selecteer daar een verhaal. Houd er rekening mee dat je de kijkersinfo slechts tot 48 uur na het plaatsen kunt zien.



7 Veeg omhoog over het verhaal. Nu kun je het aantal en de gebruikersnamen zien van de mensen die je verhaal hebben bekeken. Dat is alles!

Hopelijk deze gedetailleerde gids over hoe je kunt zien wie je Instagram-verhaal na 24 uur heeft bekeken. Als je nog steeds hulp nodig hebt met hoe je kunt zien wie je Instagram-verhaal na 24 uur heeft bekeken, neem dan gerust contact op met onze QB experts via Instagram nederland bellen .

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?