Vrienden uitnodigen om een Facebook-pagina leuk te vinden op Android

 Deze blog leert je hoe je je vrienden kunt uitnodigen om een bedrijfs- of fanpagina op Facebook leuk te vinden met behulp van de Android-app.


Stappen



1 Start op uw Android-telefoon de Facebook-applicatie. Een wit "f"-logo bevindt zich in een blauwe doos die dient als het Facebook-embleem.
  • Als Facebook nog niet is geopend op uw apparaat, meldt u zich aan met uw e-mailadres of telefoonnummer en wachtwoord.

2 Druk op de menutoets. In de rechterbovenhoek van uw scherm, dicht bij het pictogram Meldingen, bevindt zich een knop die eruitziet als drie horizontale lijnen.
  • Je ziet de menuknop niet op je scherm als Facebook naar een profielpagina gaat. Druk op de terugknop om in deze situatie terug te keren naar uw nieuwsfeed en tik vervolgens op de menuknop.

3 Scrol omlaag en tik op Pagina's. Deze optie staat naast een wit vlagpictogram in een oranje cirkel in het midden van het menu.


4 Tik op een pagina waarvan u de eigenaar bent of een pagina die u leuk vindt. U ziet een lijst met alle bedrijfs- of fanpagina's die u beheert onder de kop 'Eigen pagina's' bovenaan en een lijst met pagina's die u leuk vindt onder 'Gelikete pagina's' wanneer u naar beneden scrolt.
  • Als u de pagina die u zoekt niet ziet, tikt u op Alles weergeven onder aan de lijst.

5 Scrol omlaag naar het gedeelte 'Community' en tik op Alles weergeven. Hier ziet u een overzicht van iedereen die deze pagina leuk vindt en/of volgt. Als u op Alles weergeven tikt, gaat u naar het tabblad Community met meer informatie over het totale aantal likes en volgers dat de pagina heeft verzameld.
  • Je kunt ook naar links vegen in het tabbladenpaneel bovenaan het startscherm van deze pagina en op het tabblad Community tikken.

6 Tik op Vrienden uitnodigen om deze pagina leuk te vinden. Je vindt deze knop onder het totaal aantal likes en totaal aantal volgers bovenaan het tabblad Community. Er verschijnt een lijst met al je vrienden.
File was not uploaded

7 Tik op de knop Uitnodigen naast de naam van een vriend. Hierdoor wordt je vriend een melding gestuurd waarin staat dat je hem of haar uitnodigt om deze pagina leuk te vinden. Onder hun naam ziet u een label dat "Uitnodiging verzonden" aangeeft.
  • U kunt het zoekveld bovenaan uw scherm gebruiken om snel iemand in uw vriendenlijst te vinden.
Wil je vrienden uitnodigen om een Facebook-pagina leuk te vinden op Android? Maak je fouten als je dit doet? Denk er eens aan om de hulplijn van Facebook bellen te bellen die 24/7 open is. Laat de experts uw probleem aanpakken met behulp van hun training, referenties en expertise

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?