Hoe u uw Instagram-verhaal met muziek op uw filmrol kunt opslaan

Wanneer je een Verhaal met muziek probeert op te slaan, krijg je de foutmelding 'Opslaan is niet beschikbaar voor verhalen met liedjes' of een waarschuwing dat je Verhaal wordt opgeslagen zonder de muziek; er is echter een oplossing. In dit artikel leer je hoe je je Instagram-verhaal met muziek kunt opslaan in de galerij van je telefoon met behulp van een webbrowser.

Stappen


1 Ga naar https://www.storysaver.net/ in een webbrowser. U kunt elke mobiele of desktopwebbrowser gebruiken om Instagramverhalen van deze website te downloaden.

  • Je account moet openbaar zijn om je Verhaal van StorySaver.net te kunnen downloaden. Ga hiervoor naar Instellingen > Privacy en zorg ervoor dat de schakelaar naast 'Privéaccount' is uitgeschakeld.
  • Als je Safari gebruikt, moet je de URL van het geposte Verhaal op Instagram kopiëren voordat je verder kunt gaan. Bekijk in de Instagram-app het verhaal en tik op het menupictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek en tik vervolgens om de URL te kopiëren.


2 Voer uw Instagram-accountnaam in en tik op Downloaden. Nadat je je Instagram-accountnaam hebt getypt en hebt gedownload, zou je je account en je huidige geposte verhalen en eventuele hoogtepunten moeten zien.

  • Vul desgevraagd de "captcha" in om te bewijzen dat u geen robot bent om door te gaan.
  • Als u Safari gebruikt, plakt u de URL in plaats van de gebruikersnaam van het Instagram-account in te voeren en wordt u onmiddellijk naar het bijbehorende verhaal geleid.

3 Tik op Opslaan als video onder het Verhaal dat je wilt opslaan. Er verschijnt een nieuw tabblad en een downloadmelding, dus je moet op Downloaden tikken om door te gaan.

  • Tik op Openen in de melding om je video met muziek te bekijken. Als je die melding niet hebt, kun je je opgeslagen muziekvideo vinden in de galerij van je telefoon.
Is het opslaan van Instagram Story niet beschikbaar voor verhalen met liedjes? Meld je aan bij onze Instagram-specialisten via het Hulplijnnummer Instagram bellen nederland en profiteer van professionele oplossingen

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?