Waarom werkt mijn PayPal nu niet op PS4?

 Waarom werkt mijn PayPal niet op mijn PS4? PayPal is de beste betaalmethode voor PlayStation-games, films en abonnementen. Mogelijk moet u PayPal-problemen op uw PSN oplossen om gemakkelijk uw favoriete inhoud en services op het netwerk te kunnen kopen. Met betrekking tot deze problemen kunnen er verschillen zijn tussen PlayStation-modellen. U hoeft zich over geen van deze zorgen te maken, ook al kunnen ze soms behoorlijk hinderlijk zijn.

We hebben een lijst gemaakt met alle mogelijke problemen die ervoor kunnen zorgen dat PayPal niet werkt op PSN, samen met hun oplossingen. Dit is een bundel met absoluut levensreddende adviezen waarmee u al uw problemen in een oogwenk kunt oplossen. Het wordt aangemoedigd dat u dit artikel leest om het probleem dat u tegenkomt te identificeren om het met behulp van het antwoord aan te pakken.

  • Je vindt de PlayStation Store op de PlayStation-website.
  • Selecteer "Account" in het hoofdmenu.
  • Klik aan de linkerkant van het scherm op "PayPal".
  • Wachtwoord en e-mailadres voor PayPal moeten worden ingevoerd.

Hoe problemen met PayPal-betalingen op Playstation oplossen?

Laten we het hebben over de hacks die je mogelijk kunt gebruiken, terwijl we kijken naar enkele van de methoden die je zou kunnen gebruiken om eventuele PayPal-betalingsproblemen op PlayStation op te lossen. Deze zijn heel eenvoudig te doen en vereisen niet veel van uw tijd of inspanningen.

Het is van cruciaal belang om de mogelijkheid uit te sluiten dat dit een wereldwijd probleem is waarmee iedereen wordt geconfronteerd voordat u die actie onderneemt. In sommige situaties kunnen PSN of PayPal wijdverbreide problemen hebben waardoor alle gebruikers de service niet kunnen gebruiken.

Het is erg belangrijk voor u om te controleren of uw vrienden al dan niet een PayPal-account hebben door het nieuws te volgen of hun vrienden te onderzoeken. Maak je bovendien geen zorgen als dit de oorzaak is van het niet werken van je account, zolang dit niet de oorzaak van het probleem is.

Dit is slechts een technisch probleem dat binnen een paar uur vanzelf wordt opgelost, waarna u weer toegang heeft tot uw account. Waarom werkt mijn PayPal niet op de PS4?

Bovendien, als u uw facturerings- en betaalkaartgegevens te vaak bijwerkt, loopt u het risico tijdelijk de toegang tot uw account te worden ontzegd. Voordat u een bestelling plaatst of uw creditcard- of PayPal-gegevens bijwerkt, raden wij u aan om ongeveer 24 uur te wachten. Als u zich aan deze procedure houdt, wordt het bijwerken van uw gegevens eenvoudiger voor u.

1. Gebruik andere betaalmethoden

Ook al moet u 24 uur wachten voordat u toegang krijgt tot uw PayPal-rekening, u kunt nog steeds problemen ondervinden. Bij het uitvoeren van een betaling verdient het meestal de voorkeur om een creditcard, betaalpas of zelfs een PlayStation Network-kaart te gebruiken.

U moet echter eerst uw factuurgegevens wijzigen voordat u van deze service gebruik kunt maken. Maar voor wat je zou denken, is deze andere betaalmethode veel praktischer. Bovendien helpt het u tijd te besparen, dus als u weinig tijd heeft, is er geen betere keuze voor u dan deze.

2. Verwijder PayPal van andere accounts


PayPal kan vaak maar voor één account tegelijk worden gebruikt, daarom kan er maar één account tegelijk worden gebruikt. Als je meer dan één PSN-account aan dezelfde PayPal-account hebt gekoppeld, kan geen van hen deze gebruiken. Verwijder uw PayPal-rekening als betalingsoptie van al uw secundaire rekeningen als u ze geen last wilt bezorgen.

Het systeem kan al uw betalingen stopzetten als u zich niet aan deze regel houdt. Als u onnodige vertragingen ondervindt, kan het een uitdaging voor u zijn om gebruik te maken van de eersteklas services en uw favoriete materiaal snel te bekijken. verdere vertraging. Zorg er bovendien voor dat u alleen geld toevoegt wanneer u aankopen doet om hindernissen in de toekomst op afstand te houden.

3. Controleer de bestedingslimiet van het PayPal-account

Gedurende de eerste paar weken nadat u uw account heeft aangemaakt, is de dagelijkse bestedingslimiet voor PayPal-accounts voor alle nieuwe gebruikers vastgesteld op $ 50 als veiligheidsmaatregel. Bovendien, als u probeert meer dan dit bedrag uit te geven, kan uw account worden geblokkeerd, wat veel problemen zou veroorzaken. Hier is een herinnering om constant uw bestedingslimiet in gedachten te houden en ervoor te zorgen dat u deze nooit overschrijdt bij het kopen van de door u gekozen dingen. Zo voorkom je dat je over je budget heen gaat.

Als uw account echter ooit wordt geblokkeerd als gevolg van het bovengenoemde probleem, hoeft u zich geen zorgen te maken. Als uw account ooit wordt geblokkeerd, hoeft u niet in paniek te raken. U hoeft niet in paniek te raken als uw account ooit wordt geblokkeerd . Het is heel eenvoudig om uw Sony-account te deblokkeren. Het enige wat u hoeft te doen is de Sony-ondersteuningslijn van uw land te bellen en hen te vragen dit te doen. Het is belangrijk om te weten dat u 24 uur moet wachten voordat u uw PayPal-account kunt gebruiken om betalingen te doen.

4. Verwijder en voeg hetzelfde PayPal-account toe

Als u hetzelfde probleem met uw account heeft, is het opnieuw toevoegen van dezelfde betaalmethode een geweldige manier om het probleem op te lossen. In zeldzame gevallen kan een softwarefout of een technische fout ervoor zorgen dat u geen gebruik kunt maken van een van de diensten die onze organisatie levert, zoals betaalmethoden.

U kunt eenvoudigweg de gegevens van uw vorige betaalmethode van uw computer verwijderen om er vanaf te komen. Dezelfde informatie kan opnieuw worden toegevoegd om binnen een paar minuten effectieve resultaten te krijgen.

Het is het beste om naar uw accountinstellingen op het systeem te gaan en de exacte details te verwijderen en opnieuw toe te voegen in uw accountinstellingen. Het is de meest eenvoudige methode en ik weet zeker dat u deze de meest effectieve zult vinden. Aarzel niet om het eens te proberen, en we zijn er zeker van dat u er helemaal geen spijt van zult krijgen.

5. Controleer vooraf goedgekeurde betalingen

Om deze oplossing te laten werken, moet je ervoor zorgen dat je PayPal-account van je oude PlayStation wordt verwijderd. Je hoeft alleen maar in te checken op je account op je vorige PlayStation en je vervolgens af te melden om Sony van de lijst te verwijderen. Door deze truc te gebruiken, bespaart u een hoop tijd, daarom zal het absoluut werken. Om problemen in de toekomst te voorkomen, verdient het de voorkeur om altijd uit te loggen bij al je essentiële accounts van de oude PS4 voordat je ze aanmeldt bij je nieuwe PS4.

Dit artikel leidt u door de stappen die u moet nemen om Sony te verwijderen en vooraf goedgekeurde betalingen te beheren.

Om te betalen ga je naar Instellingen en dan Betalen.
U kunt PSN uit de lijst verwijderen door de optie Beheer vooraf goedgekeurde betalingen te selecteren.
De volgende stap is het uitloggen van uw account. Log in op je nieuwe PSN en probeer aankopen te doen. U zult het kunnen gebruiken.
Hoe ontkoppel ik mijn PayPal-account van ps4?
Wanneer je je PayPal-account wilt ontkoppelen van PS4, ga je naar het tabblad 'Instellingen' en selecteer je 'Betalingsinformatie'. Van daaruit kunt u op de optie "Gekoppelde PayPal-rekening" klikken en wordt u door het proces geleid.

Hoe verander ik mijn standaardaccount in PayPal?

De eenvoudigste manier om uw standaard PayPal-account te wijzigen, is door in te loggen op uw PayPal-account en vervolgens op het tabblad "Profiel" te klikken om toegang te krijgen tot uw accountinstellingen. De optie om te selecteren welk account het standaardaccount is, is te vinden onder het gedeelte "Accountinstellingen".

Kunt u het PayPal-land wijzigen?

U kunt het land wijzigen dat PayPal voor uw rekening gebruikt. Om dit te doen, moet u naar PayPal gaan en inloggen op uw account. Ga naar het tabblad "Profiel" en zoek vervolgens het gedeelte "Land" door naar beneden te scrollen. Daar kunt u uw land van verblijf wijzigen, evenals de valuta die u met PayPal wilt gebruiken op basis van uw land van verblijf. # Waarom werkt mijn PayPal niet op PS4?

Neem op elk gewenst moment contact op met Paypal bellen Support Experts

We zouden willen dat je na het doorlopen van de bovenstaande oplossingen zelf hebt opgelost dat PayPal niet werkt op Ps4 Now. Bel Paypal bellen Klantenservice Professionals beschikbaar bij Pcsolutione om de beste begeleiding te krijgen om de foutcode eenvoudig op te lossen.







Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?