Hoe u uw PayPal-betaalmethode kunt wijzigen voor een doorlopend abonnement

 Als je Perfmatters via PayPal hebt gekocht, is het gekoppeld aan een terugkerend abonnement (automatische betaling). Het kan voorkomen dat u de PayPal-betaalmethode moet wijzigen. Misschien wilt u een andere creditcard gebruiken. U kunt dit eenvoudig wijzigen, maar u moet dit wel doen vanaf de website van PayPal.

PayPal-betaalmethode wijzigen

Volg de onderstaande stappen om uw PayPal-betaalmethode te wijzigen.

Stap 1

Ga naar paypal.com en log in op uw account.

Stap 2

Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot uw profielinstellingen.


Stap 3

Klik op het tabblad "Betalingen".


Stap 4

Klik op 'Automatische betalingen beheren'.


Stap 5

Selecteer het bedrijf waarvoor u het terugkerende abonnement (automatische betaling) wilt beheren. Voor Perfmatters valt dit onder forgemedia LLC. Klik onder de betalingsmethode op het pictogram "bewerken".



Stap 6

Selecteer uw nieuwe betaalmethode en klik op 'Opslaan'. Ook kun je vanuit dit scherm een nieuwe creditcard of bank koppelen.



Het artikel eindigt met de wens dat de richtlijnen en suggesties die we hierboven hebben aangeboden u zullen helpen bij het vinden van uw opgeslagen berichten op Facebook. De hierboven aangegeven opties zullen de beste blijken te zijn. We erkennen dat de behoeften van uw bedrijf zeer gespecialiseerd kunnen zijn en dat u misschien een oplossing op maat wilt. Neem contact op met onze Paypal bellen-professionals als u vragen heeft, zij helpen u verder.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?