Hoe u een klikbare link in uw Instagram-bio plaatst

Wil je een klikbare link op Instagram plaatsen? Aangezien Instagram klikbare URL's in berichten verbiedt, is het toevoegen van een link naar je Instagram-bio een eenvoudige methode om dit te doen. Op je Instagram-verhaal is een fantastische extra plek om een klikbare link te publiceren. Elke gebruiker kan een van deze technieken gebruiken, ongeacht het aantal volgers of privacy-instellingen. In deze tutorial leer je hoe je een klikbare link invoegt in je Instagram-bio en -verhaal.

Methode 1 Een link in je bio plaatsen op de mobiele app

1 Zoek de koppeling. Zodra u de link heeft gevonden, raden we u aan erop te klikken om te controleren of deze geldig is.


2 Ga naar je Instagram-profiel. Open de app en tik rechtsonder op je profielfoto.


3 Tik op 'Profiel bewerken'. Deze bevindt zich direct onder uw gebruikersnaam.


4 Typ de link in het gedeelte 'Website'. Tik op het tekstvak "Website" en typ de link. Druk op "Volgende" in de rechter benedenhoek als je klaar bent.

  • Een voorbehoud bij het gebruik van de app is dat u geen link kunt plakken. Je moet het eerder uittypen.

5 Sla uw wijzigingen op. Tik op "Gereed" in de rechterbovenhoek. Je ziet nu de klikbare link in je Instagram bio!

Methode 2 Een link in je biografie plaatsen op een computer

1 Zoek de koppeling. Allereerst wil je de link vinden. We raden aan op de link te klikken om te controleren of deze geldig is.

2 Kopieer de koppeling. Doe dit door de link te selecteren (dat wil zeggen te markeren) en druk vervolgens op "Command" + "C" op uw toetsenbord.


3 Ga naar je Instagram-profiel. Ga naar de Instagram-website in uw favoriete webbrowser. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op 'Profiel'. [1]


4 Klik op de knop "Profiel bewerken". Deze bevindt zich rechts van uw gebruikersnaam.


5 Plak de link in het gedeelte 'Website'. Klik op het tekstvak met het label 'Website'. Plak nu de link door op "Command" + "V" op je toetsenbord te drukken. [2]

6 Sla uw wijzigingen op. Nadat u de link hebt ingevoegd, scrolt u omlaag en klikt u op de blauwe knop 'Verzenden'. Je zou nu een klikbare link in je Instagram-bio moeten hebben!

Methode 3 Een klikbare link in een Instagram-verhaal plaatsen


1 Zoek de koppeling. Zodra u de link heeft gevonden, raden we u aan erop te klikken om te controleren of deze geldig is. Je kunt alleen in je Instagram-verhaal posten op de mobiele versie, dus zorg ervoor dat je een mobiel apparaat gebruikt.


2 Kopieer de link. Doe dit door de link te selecteren (dat wil zeggen te markeren) en op 'Kopiëren' te tikken.


3 Ga naar je Instagram-startpagina. Nadat je de app hebt geopend, tik je op het huispictogram in de linkerbenedenhoek.


4 Ga naar je verhaal. Dit doe je door linksboven op je profielfoto te klikken.

5 Maak een foto. Wil je een foto maken voor je Verhaal, klik dan op de witte cirkel onderaan het scherm. Hiermee wordt de foto vastgelegd.

  • U kunt de richting van de camera wijzigen door op het camerapictogram in de rechter benedenhoek te klikken. Dit schakelt tussen de naar voren gerichte en naar achteren gerichte camera.


6 Kies een foto uit je filmrol. Je hebt ook de mogelijkheid om een foto te kiezen die al in je filmrol staat (in plaats van een foto te maken). Doe dit door op het vierkante icoon linksonder te klikken. Blader nu door totdat u uw gewenste foto vindt. Tik erop.


7 Klik op het stickerpictogram. Deze bevindt zich in het bovenste menu. Het ziet eruit als een vierkant met een smiley erin.[3]

Uploading: 95755 of 95755 bytes uploaded.

8 Klik op de "Link"-sticker. Deze bevindt zich bovenaan en heeft het woord "Link" in blauwe letters.

9 Plak de link in. Tik op de Link-sticker. Plak nu je link door op 'Plakken' te tikken. De Link-sticker verschijnt nu in je Instagram-verhaal.

  • Sleep de sticker gerust rond om de positie te wijzigen.



10 Plaats je verhaal. Zodra je de link en andere gewenste elementen hebt toegevoegd, tik je op de pijl in de rechterbenedenhoek. Klik op de blauwe knop 'Delen' naast 'Jouw verhaal'. Je bericht met een klikbare link zou nu in je Instagram-verhaal moeten verschijnen!

In deze blogpost leggen we uit hoe je een klikbare link in je Instagram-bio plaatst. Hier bespreken we elke handige techniek om snel en gemakkelijk een link in je Instagram-bio te plaatsen als je problemen tegenkomt. U kunt direct contact opnemen met het specialistenteam van Instagram bellen nederland. Zij staan tot uw beschikking om u te helpen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?