3 eenvoudige manieren om uw opgeslagen berichten op Facebook te vinden

Wilt u uw op Facebook opgeslagen berichten vinden? U kunt films en berichten die u in uw nieuwsfeed ziet snel opslaan om ze later te bekijken of te raadplegen. Door 'Opgeslagen' te selecteren in je 'Menu', heb je toegang tot je opgeslagen berichten. Zowel de desktop website als de mobiele app zullen dit ondersteunen. U kunt uw pc, iPhone of Android-apparaat gebruiken om opgeslagen berichten op Facebook te bekijken met behulp van de instructies in dit artikel.

Methode 1 De mobiele app gebruiken



1 Open de Facebook-app. Dit ziet eruit als een witte f op een blauwe achtergrond.[1]
  • Als je niet bent aangemeld bij Facebook, voer dan je e-mailadres (of telefoonnummer) en wachtwoord in om in te loggen of maak een nieuw account aan.
  • Facebook is beschikbaar voor iOS in de App Store en voor Android in de Google Play Store.

2 Tik op ☰. Op iOS bevindt dit zich rechtsonder. Op Android vindt u dit rechtsboven.

3 Tik op Opgeslagen. Deze vind je aan de rechterkant, onder Marktplaats.

4 Bekijk uw opgeslagen berichten. Tik op Alles weergeven om al je opgeslagen berichten te zien. Scrol omhoog en omlaag om de berichten te bekijken of tik op Alles in de rechterbovenhoek om te sorteren op: Niet gecategoriseerd, Links, Video's of Foto's.
  • Als u bestaande collecties heeft, kunt u deze onderaan de pagina Opgeslagen vinden. Tik op een verzameling om de daarin opgeslagen berichten te bekijken.
  • Als je een nieuwe collectie wilt maken, tik je op Aanmaken rechts van Collecties.
  • Voer een collectienaam in, selecteer wie de collectie kan zien en tik op Maken. Tik op Items toevoegen om opgeslagen berichten aan een verzameling toe te voegen.

2 Bureaublad gebruiken


1 Ga naar https://www.facebook.com/saved/ in een webbrowser. Dit is de directe link om toegang te krijgen tot de opgeslagen pagina van uw Facebook. Als je liever vanaf de startpagina navigeert, klik je op Opgeslagen in de linkerzijbalk.[2]

  • Als u nog niet bent ingelogd, voert u uw inloggegevens in om dit nu te doen. U kunt uw wachtwoord indien nodig opnieuw instellen.

2 Bekijk je opgeslagen berichten. Je opgeslagen berichten worden weergegeven onder de kop Alles. Scrol omhoog en omlaag om de berichten te bekijken of tik op het pictogram in de rechterbovenhoek om te sorteren op: Links, Video's, Reels, Foto's en meer.

  • Als u bestaande collecties heeft, kunt u deze vinden in het linkerdeelvenster. Klik op een verzameling om de daarin opgeslagen berichten te bekijken.
  • Om een nieuwe verzameling te maken, klikt u op + Nieuwe verzameling maken in het linkerdeelvenster. Voer een naam in en klik op Maken.
  • Om berichten aan een collectie toe te voegen, tik je onder het bericht op Toevoegen aan collectie en selecteer je vervolgens de collectie.
  • Als je een bericht wilt delen, klik je op het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek van het bericht en klik je op Delen.

Methode 3 Een bericht opslaan



1 Open Facebook of ga naar https://www.facebook.com/. U kunt de website of mobiele app gebruiken om berichten voor later op te slaan.
  • Log in als daarom wordt gevraagd.
2 Navigeer naar een bericht dat u wilt opslaan. U kunt een bericht uit uw nieuwsfeed of een bericht van een pagina kiezen om op te slaan.

3 Klik of tik op ••• . Je vindt deze in de rechterbovenhoek van het bericht.

4 Klik of tik op Bericht/video/gebeurtenis/link opslaan. Als je een bericht met een video opslaat, zie je de optie Video opslaan. Als je een bericht met een evenement opslaat, zie je de optie Evenement opslaan

5 Selecteer de collectie waarin je het bericht wilt opslaan. Facebook vereist nu dat je een collectie instelt waarin je het bericht wilt opslaan. Als je voor het eerst spaart, kan Facebook een verzameling starten met de naam "Voor later".

Als u nog steeds problemen ondervindt om dit op te lossen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam door ons te bellen op Facebook bellen. Ons ondersteuningsteam zal de kwestie onmiddellijk onderzoeken en het binnen de kortste tijd volledig voor u oplossen.





Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?