Wat is PayPal-fout 403 verboden en hoe kan ik dit oplossen?

 

Er is een kans dat u ooit een PayPal Error 403 Forbidden-melding bent tegengekomen als u een online winkel heeft en PayPal regelmatig gebruikt.

PayPal's 403 Forbidden-fout duidt op een installatieprobleem met de server. Gewoonlijk lost u het probleem op door uw VPN los te koppelen, uw cache op te schonen of contact op te nemen met uw internetprovider.

In dit bericht wordt uitgelegd wat de fout is, waarom u deze mogelijk ervaart en hoe u de PayPal 403 Forbidden-fout kunt oplossen. Aangezien we enkele cruciale inzichten over het probleem geven, moet u blijven lezen.

Wat is fout 403 Verboden toegang is geweigerd?

U weet dat u een PayPal-fout 403 verboden bent tegengekomen wanneer uw bezoek aan de website abrupt wordt beëindigd. Twee prompts vervangen meestal deze actie:

“U bent niet gemachtigd om deze pagina te bekijken. HTTP-FOUT 403.”

Of

"Toegang geweigerd. U heeft geen toestemming om toegang te krijgen tot PayPal.com op deze server."

Pogingen om deze pagina opnieuw te laden zijn niet effectief; de foutmelding zal verschijnen. Een 403-fout heeft met andere woorden te maken met hoe uw server is geconfigureerd. Met name uw IP-adres en uw internetprovider (ISP) zijn hierbij betrokken. Uw IP-adres is mogelijk op de zwarte lijst gezet door PayPal. Ontdek waarom onze experts denken dat dit het geval is door verder te lezen.

Waarom zegt PayPal 403 verboden?


Zoals we hebben vermeld, is een PayPal-fout 403 verboden gerelateerd aan de serverconfiguratie. Er zijn drie belangrijke redenen waarom u met dit probleem wordt geconfronteerd.

Mogelijke verklaring: Mogelijk heeft u geen toegang gekregen tot deze bron omdat PayPal bepaalde toegangsrechten heeft ingesteld. Het tweede probleem is dat uw toegang wordt geweigerd terwijl dit niet zou moeten, omdat de toegangsrechten van PayPal niet correct zijn geconfigureerd. De laatste verklaring is dat uw IP een probleem heeft, in welk geval u contact moet opnemen met uw internetprovider.

Net als bij de 404- en 502-fouten, kan de 403-fout elke keer op verschillende manieren verschijnen. Er is niet veel dat eraan kan worden gedaan, omdat het voor het grootste deel geen probleem is aan jouw kant. U kunt een paar stappen ondernemen om het probleem te verhelpen, afhankelijk van hoe ernstig de fout was.

Hoe los ik een 403 verboden fout op?


In dit gedeelte vindt u enkele suggesties die u kunt uitproberen om de PayPal-fout 403 verboden kwestie op te lossen. We raden aan om deze drie stappen voor probleemoplossing eens te proberen.

Zorg ervoor dat de URL juist is

We hebben ontdekt dat de meest voorkomende reden waarom mensen een Paypal-fout 403 verboden krijgen, is dat ze de verkeerde URL hebben ingevoerd. Controleer of u de URL in de adresbalk niet verkeerd hebt getypt.

Vergeet niet om adressen in te typen voor een specifieke webpagina of bestand. De meeste URL's eindigen op ".com", ".php", ".org", ".hml". Meestal eindigt een directory-URL op een "/". Onze experts raden aan dit te vermijden. De meeste servers zijn om veiligheidsredenen geconfigureerd om het bladeren door mappen te blokkeren. Dit kan een belangrijke reden zijn waarom u te maken krijgt met een PayPal-fout 403 verboden probleem.

Wis cookies en caches

De pagina die de PayPal 403-fout weergeeft, is mogelijk in het cachegeheugen van uw browser opgeslagen, maar de website heeft mogelijk de link gewijzigd. Om dit op te lossen, moet u de cookies en cache uit uw webbrowser verwijderen.

Hoewel het uw browse-ervaring niet significant zal schaden, is het mogelijk dat het laden van sommige websites iets langer duurt dan normaal. Houd er rekening mee dat als u de cache verwijdert, u zich opnieuw bij elke website moet aanmelden.

Verbreek de verbinding met uw VPN

PayPal blokkeert mogelijk gebruikers die inloggen met VPN's. Dit kan zich presenteren als een 403 verboden fout. We raden u aan om te controleren of er een probleem is. Als u vermoedt dat dit het geval is, verbreekt u de verbinding met de VPN en probeert u de pagina te openen.

Als u een VPN moet gebruiken, is er een manier om dit te omzeilen. De meeste websites verbieden niet alle VPN's die toegang hebben tot het bord. Ze richten zich meestal maar op enkelen. U kunt er baat bij hebben om over te stappen naar een andere VPN-service.

Neem contact op met uw ISP

Aangezien de kans groot is dat uw ISP deze PayPal-fout 403 verboden kwestie veroorzaakt, moet u onmiddellijk contact met hen opnemen.

Een onfeilbare manier om te weten of uw IPS de schuld is, is als de webpagina voor anderen werkt, maar niet voor u. Als dit het geval is, is het waarschijnlijk dat het openbare IP-adres dat door de internetprovider aan u is verstrekt, wordt geblokkeerd door PayPal. Als het probleem niet al te ernstig is, kunnen ze je misschien helpen.

Probeer later toegang te krijgen tot PayPal

Als niets anders werkt en de PayPal-fout 403 verboden kwestie zich blijft voordoen, heb je weinig andere keus dan het later opnieuw te proberen. Omdat dit probleem zich voordoet op de website (PayPal) of bij uw internetprovider, werkt iemand waarschijnlijk al aan het probleem. Hopelijk is het probleem opgelost tegen de tijd dat u de website opnieuw bezoekt.

Bel PayPal.

Contact opnemen met PayPal is een andere methode die u kunt gebruiken om het 403 verboden probleem op te lossen. U kunt proberen contact op te nemen met mensen op forums of de kwestie aan de orde stellen bij hun klantenservicemedewerkers bij Paypal bellen. Overweeg om contact met hen op te nemen via sociale media als er geen reactie komt.

Conclusie

Ongetwijfeld is PayPal-fout 403 verboden een lastig probleem om op te lossen. In de meeste gevallen kan een gebruiker niet veel doen. Als het probleem echter niet al te ernstig is, kunt u het oplossen met behulp van de tips die we in het artikel hebben gegeven. We hopen dat je deze nuttig vond! Heeft een van deze tips voor u gewerkt? Zorg ervoor dat je ze deelt in de commentaarsectie hieronder!






Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?