Hoe u uw Instagram-verhaal voor iemand kunt verbergen

 Instagram is een van de populaire sociale mediadiensten ter wereld, vooral onder tieners. Iedereen kan zijn momenten delen als verhalen en berichten op dit platform. Instagram Stories worden door meer dan 500 miljoen gebruikers per dag gebruikt. Wist je dat je je Instagram-verhalen voor specifieke gebruikers kunt verbergen zonder ze te blokkeren? Leer hoe je het moet doen!

Methode 1 De optie "Uw verhaal verbergen" gebruiken

1 Open de Instagram-app op je smartphone. Het is het paarse, roze en oranje pictogram met een witte camera erin. U vindt het pictogram meestal in uw app-lade of op het startscherm.

  • Log in op je Instagram-account met gebruikersnaam en wachtwoord, als je dat nog niet hebt gedaan.

2 Open het profiel van de gebruiker voor wie je je Verhalen wilt verbergen. Gebruik de zoekbalk om hun account te vinden.

3 Tik op het pictogram met drie stippen. Je vindt ⋮ of ⋯ de in de rechterbovenhoek van de profielpagina. Dit opent een menutabblad.

4 Tik op de optie Verberg je verhaal. Je kunt het zien onder de optie "Beperken" in de lijst. Er verschijnt een pop-upbericht op uw scherm.

5 Tik op Verbergen in het pop-upvenster. Nu kan de gebruiker in de toekomst niets meer zien dat u aan uw verhaal toevoegt. Deze wijziging voorkomt niet dat ze je profiel en berichten kunnen zien. Instagram laat ze ook niet weten dat je ze hebt verborgen voor het zien van je verhalen. Dat is het!

  • Om een verhaal voor een gebruiker zichtbaar te maken, gaat u gewoon naar het profiel van de gebruiker en tikt u op het pictogram met de drie stippen en selecteert u vervolgens "Uw verhaal zichtbaar maken" in de opties.

Methode 2 De verhaalinstellingen gebruiken

1 Start de Instagram-app op je telefoon. Het is het paarse, roze en oranje pictogram met een witte camera erin.

2 Navigeer naar het tabblad Verhaalmaker. Veeg naar rechts vanaf uw starttabblad of selecteer "Verhaal" via de knop Maken + of gewoon om er toegang toe te krijgen.

3 Tik op het pictogram Instellingen. Dit is een tandwielpictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm. Dit leidt u naar de pagina Camera-instellingen.

4 Tik op de optie Verhaal. Je hebt ook toegang tot deze verhaalinstellingen door naar Instellingen> Privacy> Verhaal te gaan.

5 Selecteer de optie "Verhaal verbergen voor". Tik op het aantal mensen naast de titel 'Verhaal verbergen voor' om de instellingenpagina te openen.

6 Selecteer de mensen voor wie je je verhaal wilt verbergen. Je kunt daar de lijst met je volgers zien. Tik gewoon op hun naam om deze te selecteren. U kunt ook het zoekvak gebruiken om snel de gebruikers te vinden.

7 Als u klaar bent, tikt u op 'Gereed' op de iPhone of tikt u op de terugknop op Android. Nu kunnen de geselecteerde gebruikers je verhaal of live video's niet meer zien. Als je je verhaal voor iemand zichtbaar wilt maken, deselecteer hem dan op dezelfde instellingenpagina. Dat is het!

je kunt je Instagram-verhalen verbergen voor specifieke gebruikers zonder ze te blokkeren Tijdens het verbergen komen er veel technische problemen naar voren. Los de technische problemen probleemloos op door te raden met de experts. Alleen jij hoeft te bellen naar het klantenservicenummer van Instagram nederland bellen en onze technische experts te ontmoeten.





Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?