Hoe u uw Instagram-accountlijst kunt opschonen

 Ben je aangemeld bij te veel Instagram-accounts op je telefoon? Als je bent aangemeld bij meerdere Instagram-accounts en er een uit je accountlijst wilt verwijderen, hoef je je alleen maar af te melden bij dat account. In dit artikel leer je hoe je een of meer Instagram-accounts van je Android, iPhone of iPad kunt verwijderen.

Stappen


1 Instagram openen. Dit app-pictogram ziet eruit als een cameralenspictogram op een roze en paarse achtergrond met kleurovergang.

2 Navigeer naar je profiel. Tik op het pictogram van uw profielfoto in de rechterbenedenhoek van uw scherm.

3 Selecteer het account dat u wilt verwijderen uit uw lijst met accounts met behulp van het vervolgkeuzemenu. Het bevindt zich in de linkerbovenhoek of in het midden van uw scherm.

4 Tik op ☰. Dit menupictogram met drie regels bevindt zich in de rechterbovenhoek van uw scherm en zal een vervolgmenu oproepen.


5 Tik op Instellingen. Dit is meestal het eerste item in het menu naast een tandwielpictogram.[1]


6 Tik op Uitloggen X. "X" is je Instagram-gebruikersnaam. Mogelijk moet u naar beneden scrollen om dit onderaan het menu te vinden.

7 Tik op Niet nu. Aangezien u niet wilt dat dit account automatisch inlogt met opgeslagen inloggegevens, kunt u op Niet nu tikken om dit te voorkomen.

  • Bevestig door op Uitloggen te tikken.
  • Dat account verschijnt niet meer als optie als je op de vervolgkeuzelijst bovenaan het scherm tikt en je krijgt geen meldingen meer over dat account.[2]
Hang je nog steeds om je Instagram-accountlijst op te ruimen? Maak je geen zorgen; professionele hulp kan worden verkregen door Instagram bellen nederland te bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?