Hoe kan ik nu het e-mailadres op een PayPal-account wijzigen?

 Hoe kan ik het e-mailadres van mijn PayPal-account bijwerken? Als u geïnteresseerd bent in alles wat met online betalingen en geldovermakingen te maken heeft (als u bijvoorbeeld geld heeft ontvangen voor de verkoop van uw oude telefoon en u het geld wilt overmaken), is PayPal de beste optie. PayPal is ideaal voor dit soort zaken. Ik denk dat PayPal een aanzienlijk gebruikersbestand heeft, en een deel daarvan is toe te schrijven aan het feit dat het zijn leden alle denkbare vormen van hulp biedt.

Het wijzigen van uw primaire PayPal-e-mailadres heeft ook invloed op uw PayPal-secundaire e-mailadres. Zodra u geld van iemand online ontvangt, kunt u hem eenvoudig uw e-mailadres geven dat aan PayPal is toegevoegd, en hij of zij zal kunnen betalen u binnen enkele seconden. In het geval dat u het e-mailadres dat aan uw PayPal-account is gekoppeld, hebt gebruikt en het niet langer in gebruik is, doet zich het probleem voor.

In ieder geval kunnen er veel redenen zijn waarom die e-mail niet geschikt is om geld te verzenden. U heeft nu alleen nog de keuze om uw hoofd-e-mailadres van PayPal te wijzigen. Je hoeft niets anders te doen dan dit. # Hoe kan ik het e-mailadres van mijn PayPal-account bijwerken?

Het is net zo eenvoudig als het toevoegen van een ander e-mailaccount of e-mailadres om het primaire e-mailaccount op PayPal te wijzigen. Af en toe kunt u echter ontdekken dat het u problemen bezorgt en het voor u een uitdaging maakt om de noodzakelijke taken uit te voeren. Er kunnen een aantal oorzaken achter zitten, zoals je zou verwachten, maar er is een oplossing voor elke oorzaak. Hoe kan ik het e-mailadres van mijn PayPal-account bijwerken?

Kan ik mijn primaire e-mailadres op PayPal wijzigen?

U heeft altijd de keuze om uw primaire e-mailadres in PayPal te wijzigen. U kunt dit doen door uw PayPal-account in te voeren en vervolgens de pagina Profiel > E-mailadressen te selecteren. Kies het nieuwe e-mailadres dat u wilt gebruiken als uw primaire e-mailadres door op de kolom "Primaire e-mail" te klikken.

Wat gebeurt er als ik mijn PayPal-e-mailadres wijzig?

Als uw PayPal-e-mailadres verandert en u PayPal-betalingen wilt blijven ontvangen, moet u de informatie die aan uw PayPal-rekening is gekoppeld, bijwerken. Door uw account aan te gaan en de profielpagina te kiezen, kunt u dit doen met uw PayPal-rekening. U moet uw nieuw e-mailadres in het veld E-mail voordat u op Opslaan klikt om het op te slaan.

Kan ik 2 e-mailadressen op mijn PayPal-account hebben?

Is het mogelijk om uw PayPal-account aan meer dan één e-mailadres te koppelen? Het is haalbaar om dat te bereiken, ja. U kunt een e-mailadres aan uw PayPal-account toevoegen door u aan te melden bij uw PayPal-account en naar uw profielpagina te gaan. U kunt een e-mailadres toevoegen door op de knop E-mailadres toevoegen te klikken in het gedeelte E-mailadressen. Het e-mailadres dat u wilt toevoegen, moet worden ingevoerd en u moet vervolgens op de knop Toevoegen klikken.

Hoe het primaire e-mailadres op PayPal te wijzigen?

Een webbrowser gebruiken om toegang te krijgen tot een website

Zowel de mobiele PayPal-app als de online browser van PayPal zijn voor u beschikbaar als u uw primaire e-mailadres wilt wijzigen. Gebruik een webbrowser om dit met zijn hulp te doen. Laten we eerst bespreken hoe dit kan worden bereikt.

Ik wil je erop wijzen dat als je al een ander e-mailaccount hebt toegevoegd aan PayPal, je alleen de stappen 1, 2 en 7 hoeft te volgen.

1. Ga naar de officiële PayPal-website en log in als je dat nog niet hebt gedaan.

2. Selecteer nu het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm. U krijgt toegang tot het instellingenpictogram door op het hamburgerpictogram linksboven op uw mobiele apparaat te klikken.

3. Ga naar het gedeelte Account en klik op het pluspictogram naast E-mailadressen.

4. Klik op E-mailadres toevoegen nadat u het e-mailadres hebt ingevoerd dat u als uw primaire e-mailadres op PayPal wilt gebruiken.

5. Binnen enkele minuten ontvangt u een e-mail van de PayPal-community waarin u wordt gevraagd het e-mailadres dat u zojuist hebt toegevoegd te bevestigen. Klik op de link Mijn e-mailadres bevestigen in die e-mail.

6. Op de volgende pagina moet u het wachtwoord voor uw PayPal-account invoeren en op de knop E-mailadres bevestigen klikken om het te bevestigen.

7. Klik op de optie Bewerken voor de e-mail die u wilt instellen als uw primaire account in uw PayPal-rekening nadat de bevestigingsmail is verzonden.

8. Klik op E-mailadres wijzigen zodra u het vakje hebt aangevinkt om PayPal toe te staan u meldingen in die e-mail te sturen.

Hiervoor kan een mobiele app worden gebruikt

Het is ook mogelijk voor PayPal-gebruikers die PayPal liever vanaf hun mobiele apparaat gebruiken dan via een webbrowser of desktopcomputer, om hun primaire e-mailadres in de PayPal-app net zo gemakkelijk te wijzigen als op hun desktopcomputer.

#Hoe verander ik het e-mailadres op een PayPal-account?

BELANGRIJK: Als u al een e-mailaccount heeft toegevoegd, hoeft u alleen de eerste, tweede, derde en negende stap te volgen.

1. Ga aan de slag door de PayPal-app te openen en in te loggen als je dat nog niet hebt gedaan.

2. Tik op het pictogram Instellingen bovenaan het scherm zodra u bent ingelogd.

3. Selecteer Persoonlijke informatie uit de verschillende beschikbare opties.

4. De volgende stap in de iOS-app is het selecteren van de optie E-mails in de volgende stap. Tik op de optie E-mailadressen op het Android-apparaat.

5. Klik op de knop + Een nieuw e-mailadres toevoegen om het e-mailadres toe te voegen aan uw PayPal-account dat u wilt instellen als uw primaire e-mailadres.

6. Zodra de e-mail is verstrekt, tikt u op Toevoegen.

7. Het e-mailadres ontvangt een bevestigingsmail vergelijkbaar met de webbrowser. U kunt uw e-mailadres bevestigen door de ontvangen e-mail te openen.

8. Bevestig uw e-mailadres door het wachtwoord van uw PayPal-rekening op te geven.

9. U kunt Maak dit uw primaire e-mailaccount selecteren door op het e-mailaccount te tikken dat u zojuist hebt bevestigd. De laatste stap is om op de knop Bevestigen te tikken.

Hoe kan ik nu mijn primaire e-mailadres op PayPal wijzigen?

Log in op uw PayPal-account en selecteer de knop 'Instellingen' bovenaan de pagina om uw primaire e-mailadres te wijzigen. U kunt de optie "E-mail" selecteren in het vervolgkeuzemenu dat wordt weergegeven door deze te selecteren in het menu aan de linkerkant van de pagina.

U moet uw primaire e-mailadres invoeren in het veld "Primaire e-mail" en vervolgens op "Bijwerken" drukken om het effectief te maken als u PayPal als uw primaire e-mailadres wilt gebruiken. Het wordt dan uw belangrijkste PayPal-account. Vervolgens moet u uw nieuwe e-mailadres valideren om door te gaan. # Hoe kan ik het e-mailadres van mijn PayPal-account bijwerken?

Hoe verwijder ik mijn primaire e-mailadres op PayPal?

U moet uw account openen en naar de optie "Profiel" onder de kop "Account" gaan als u uw primaire e-mailadres van PayPal wilt verwijderen. Klik op het tabblad "E-mail" en selecteer vervolgens de optie "E-mailadres verwijderen" om een e-mailadres te verwijderen.

  Hoe verander ik mijn primaire e-mailadres op PayPal?

Door in te loggen op uw account en naar de profielpagina in het gedeelte Instellingen te gaan, kunt u uw PayPal-hoofdadres snel en eenvoudig wijzigen. U moet op de optie Bewerken klikken naast het adres dat u wilt aanwijzen als uw hoofdadres als u wilt doe dit.Zodra het adres dat u als uw primaire adres wilt gebruiken, is aangevinkt in het gedeelte Primair adres, klikt u op Opslaan.

Kan ik mijn PayPal-account verwijderen?

Het antwoord op deze vraag is ja, u kunt uw PayPal-account verwijderen. Allereerst moet u naar de accountinstellingen op uw PayPal-account gaan en op "account verwijderen" klikken. Om dit te doen, moet u het geld op uw PayPal-rekening overboeken naar een andere rekening voordat u het proces voor het verwijderen van uw PayPal-rekening kunt voltooien.

Fout bij het toevoegen van primair e-mailadres op PayPal?

In dit artikel gaan we bekijken hoe gemakkelijk het is om het primaire e-mailadres in PayPal te wijzigen. Er zijn momenten waarop dingen niet altijd zo eenvoudig zijn als ze lijken, zoals ze op het eerste gezicht lijken. U weet heel goed over wat voor soort pijn ik het heb als u ooit heeft geprobeerd een e-mail toe te voegen aan uw PayPal-account en dit niet is gelukt.

Het probleem is dat wanneer u het probeert, PayPal voortdurend een foutmelding weergeeft en u zich in een positie bevindt waarin u zich hulpeloos voelt over wat u moet doen. Het is echter belangrijk op te merken dat TechUntold er altijd zal zijn om u te helpen als het gaat om het oplossen van problemen met betrekking tot technologie. Als resultaat hebben we een oplossing gevonden voor het probleem van het toevoegen van e-mailadressen aan PayPal.

PayPal-account is al gemaakt

In het geval dat het e-mailadres dat u probeert toe te voegen aan uw PayPal-rekening al eerder is gebruikt om de PayPal-rekening aan te maken, kunt u dat e-mailadres niet gebruiken om de PayPal-rekening opnieuw aan te maken .

Daar is een heel voor de hand liggende reden voor. Het is belangrijk voor PayPal om zijn website goed te beveiligen, aangezien deze veel wordt gebruikt en alles met betrekking tot geldovermakingen afhandelt. Als je zeker weet dat je nog nooit een PayPal-account hebt gemaakt met een e-mailadres dat je in het verleden niet hebt gebruikt, kun je proberen dat e-mailadres toe te voegen.

#Hoe verander ik het e-mailadres op een PayPal-account?

U zult niet meer geïrriteerd raken wanneer u uw primaire PayPal-e-mailadres wijzigt. Gebruikers kunnen u binnen enkele seconden betalen. U kunt ze gewoon uw e-mailadres geven dat aan PayPal is toegevoegd. Overweeg om een professionele Paypal bellen nederland-ondersteuningsdienst in te huren als ze niet werken.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?