Gratis PayPal-geld: 19 legitieme manieren om direct PayPal-contanten te krijgen

 

Als je in de problemen zit en geld moet verdienen, ben je misschien benieuwd hoe je online wat extra geld kunt verdienen.

Hoewel het misschien schandalig lijkt om 'gratis geld' te verdienen, zijn er tal van legitieme manieren om legaal gratis PayPal-geld te verdienen.

Hoe kan ik gratis PayPal-geld verdienen?

Het gebruik van online enquêtesites, cashback-applicaties en plug-ins, online aankopen en het bekijken van video's zijn enkele van de beste methoden om gratis PayPal-geld te verdienen.

Om een PayPal-aanbetaling te krijgen, moet u vaak iets verkopen of een dienst verlenen. Sommige strategieën kunnen u sneller en met minder moeite geld opleveren dan andere. Met een cashback-app kunt u bijvoorbeeld veel sneller contante beloningen verdienen dan met enquêtes.


Je kunt ook dingen online verkopen om sneller meer geld te verdienen dan het spelen van mobiele games in je vrije tijd, afhankelijk van het soort items dat je verkocht.

Het is belangrijk op te merken dat er een overvloed aan online oplichting is, vooral op het gebied van "online geld verdienen". U moet ijverig zijn bij het verstrekken van uw persoonlijke gegevens en het openen van e-mails van onbekende gebruikers die gratis PayPal-geld beloven.

Ruil bovendien uw burgerservicenummer niet in ruil voor beloften van contant geld. Er zijn tal van legitieme manieren om gratis PayPal-contanten te verdienen, dus u moet er nooit mee instemmen iemand uw burgerservicenummer te geven.

Hoe direct gratis PayPal-geld verdienen?


We zijn blij dat je het vraagt. Er zijn tal van verschillende manieren om online echt geld te verdienen via PayPal. Om die reden hebben we hieronder 19 manieren opgesomd die u kunt gebruiken om punten te verdienen waarmee u vandaag PayPal-geld kunt verdienen.

Speel games en voltooi taken

1. Bubbelgeld

Bellen op je telefoon laten knappen in je vrije tijd klinkt misschien niet als een geweldige manier om wat gratis PayPal-geld te verdienen, maar dat is het wel!

Download de Bubble Cash-app op je mobiele Apple-apparaat en ga aan de slag met bellen blazen, edelstenen verzamelen en in echt geld worden betaald.

Opmerking: Cashtoernooien zijn niet beschikbaar in AZ, AR, IA, LA, MD en SC.

2. Solitaire-contant geld

Kies gratis of betaalde toernooien om dit echte klassieke Solitaire-spel te spelen. Neem het op tegen tegenstanders met hetzelfde vaardigheidsniveau - elke speler speelt met hetzelfde kaartspel voor een eerlijke competitie.

Download de gratis app op uw Apple- of Samsung-apparaat. Let op dagelijkse geschenken en bonussen zonder advertenties om je spel te onderbreken. Speel je hart uit en verzilver met directe storting rechtstreeks op je PayPal-rekening!

Opmerking: Cashtoernooien zijn niet beschikbaar in de volgende staten: AZ, AR, IN, IA, LA, ME, MD, SC, MT en SD.

3. Bingogeld

Download de gratis Bingo Cash-app - beschikbaar voor iOS- en Samsung-apparaten - en geniet van een reclamevrije speelervaring vanuit je luie stoel.

Speel gratis en betaalde spellen met spelers met vergelijkbare vaardigheden, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een eerlijke wedstrijd speelt. Doe mee aan multiplayertoernooien en ga speciale uitdagingen aan om echt geld te verdienen!

Opmerking: Cashtoernooien zijn niet beschikbaar in de volgende staten: AZ, AR, IA, LA, DE en SC.

4. Heupla Doopla

Hoopla Doopla is een cashback-website die samenwerkt met meer dan 5.000 bedrijven om aanbiedingen te doen in 35 verschillende categorieën. Als je klaar bent om online te kopen, ga dan naar Hoopla en verken de categorieën of zoek naar een specifieke handelaar.

Met Hoopla kun je "deal stacken" door te profiteren van huidige deals en promoties en deze te stapelen met cashback-aanbiedingen om je winst te vergroten. Hoopla bezorgt u automatisch elke 90 dagen uw geld; u kunt ervoor kiezen om betaling via Venmo of PayPal te accepteren.

5. Mistplay

Mistplay is een van onze favoriete apps om geld te verdienen terwijl je nog steeds plezier hebt. Mistplay is een Android-app die gebruikers betaalt voor het uitproberen van nieuwe mobiele videogames.

Speel Mistplay met vrienden en chat met andere spelers. Begin met verdienen zodra je begint te spelen en verhoog je avatar om prestaties te ontgrendelen en nog sneller te verdienen.

Helaas kunt u geen direct PayPal-geld krijgen in de PayPal-app. U kunt echter cadeaubonnen verdienen door games te spelen en uw ongewenste cadeaubonnen online te verkopen.

6. Inbox Dollars

Word gratis lid van Inbox Dollars en word betaald om enquêtes in te vullen, online te winkelen, merkproducten uit te proberen en online games te spelen.

InboxDollars is een website die gebruikers betaalt voor het invullen van enquêtes, online winkelen en zelfs het spelen van games. Het is een eenvoudige website om te gebruiken en perfect voor ervaren multitaskers die wat extra geld willen verdienen terwijl ze hun favoriete tv-programma's bingewatchen.

Gebruik Cashback-apps en -websites

Cashback-apps en -websites zijn leuke manieren om passieve inkomensideeën te ontdekken over aankopen die je al van plan bent te doen. Deze websites betalen u een percentage van uw aankoop terug of besparen u vooraf geld door kortingsbonnen toe te passen op uw aankopen.

7. Ondersteboven

Een van de eenvoudigste methoden om gratis PayPal-contanten te krijgen, is door Upside te gebruiken. Met deze gratis app kun je cashback verdienen als je geld uitgeeft bij benzinestations, supermarkten en restaurants.

Open gewoon uw Upside-app, of u nu benzine koopt, boodschappen doet of uit eten gaat. Upside toont de huidige deals in uw regio.

Betaal voor uw artikel en ga verder zoals aangegeven. Met Upside kunt u uw cashback claimen met behulp van de app - hoe is dat voor eenvoudig geld? U kunt op elk moment uitbetalen om toe te voegen aan uw PayPal-rekeningsaldo.

De Upside-app is beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store.

8. Rakuten

Gebruikers kunnen geld verdienen aan hun aankopen door gebruik te maken van deze cashback-service. Rakuten biedt tot 12% cashback op geselecteerde online aankopen, maar het gemiddelde bedrag ligt dichter bij de 2-3%.

Om cashback te verdienen bij je favoriete online winkels, download je de gratis mobiele app (beschikbaar voor Android en iOS) of gebruik je de Chrome-browserextensie op je desktop. Ontvang een bonus van $ 10 als u zich aanmeldt en word beloond om uw vrienden en familie te promoten.


Rakuten heeft geen minimaal opnamebedrag en betaalt u automatisch aan het einde van elk kwartaal via PayPal-overschrijving of papieren cheque!

9. Topcashback

Top Cashback werkt samen met duizenden online verkopers om de hoogste cashback-aanbiedingen te bieden en u te helpen zoveel mogelijk geld te verdienen.

De Top Cashback-app is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten en ook voor desktops. Installeer de Google Chrome-extensie in je webbrowser voor de beste winkelervaring. Uitbetalen op elk moment zonder minimale uitbetaling.

10. MijnPunten

MyPoints is zowel een online enquêtewebsite als een website die mensen betaalt om online te winkelen. Gebruikers verdienen cadeaubonnen, contant geld of PayPal-beloningen en de minimale uitbetaling voor PayPal is $ 25.

Gebruikers hebben een e-mailadres nodig om een profiel aan te maken en kunnen direct beginnen met verdienen. Bovendien kunnen gebruikers hun punten verzilveren en hun geld op dezelfde dag op hun PayPal-rekening ontvangen.

11. Ibotta

Ibotta is net als de andere cashback-sites en bevat supermarktmerken en heeft een goed verwijzingsprogramma. Wanneer gebruikers aanbevelen dat vrienden en familie de Ibotta-app gaan gebruiken, ontvangen ze $ 5 in ruil voor het aanmelden van hun vrienden.

Gebruikers kunnen zowel online als in de winkel winkelen. Als gebruikers in de winkel winkelen, moeten ze een foto van hun kassabon uploaden om cashback te ontvangen.

12. Laten vallen

Word beloond wanneer u winkelt bij uw favoriete winkels. Download deze gratis app op je Android- of iOS-apparaat en koppel een creditcard of betaalpas.

Vervolgens vraagt de app je om de vijf winkels te selecteren die je het vaakst bezoekt tijdens het online winkelen; elke keer dat u een aankoop doet in een van deze winkels, ontvangt u punten. Wissel uw punten in voor PayPal-geld.

13. Pogo

Hoe klinkt "alles verdienen en besparen" u in de oren? Mooi zo? Dan is de Pogo-app een perfecte, eenvoudige manier om gratis geld te verdienen.

Met Pogo kunt u geld verdienen met elke aankoop die u doet, besparen op uw financiën en betaald krijgen voor uw gegevens. Download Pogo naar uw Android- of Apple-apparaat en begin met verdienen.

14. Fluz

Fluz betaalt u tot 35% cashback wanneer u winkelt bij uw favoriete online winkels. Download de gratis Fluz-app en verwijs je vrienden door - je krijgt cashback als zij ook winkelen. Laat uw Fluz-netwerk groeien om uw inkomsten te laten groeien.

Het beste van deze Android- en Apple-app is dat je aanbiedingen kunt stapelen met kortingsbonnen, browserextensies, tools voor het volgen van prijzen, bonscanners en creditcardbeloningsprogramma's om je gratis PayPal-geld te maximaliseren!

15. Dosh

Dosh-gebruikers verdienen $ 5 als aanmeldingsbonus. Deze app is favoriet onder gebruikers omdat ze geen extra werk hoeven te verzetten om een uitbetaling van de app te krijgen.

Gebruikers uploaden hun creditcard- of bankpasgegevens naar de Dosh-app of -website en verdienen geld voor het doen van in aanmerking komende aankopen. De minimale uitbetaling is een geschenk van $ 25.

Gebruik online enquêtesites

Verschillende apps en websites stellen u in staat om enquêtes in te vullen op uw smartphone of computer. In ruil voor uw tijd en mening geven deze websites u echt geld. U kunt zich eenvoudig aanmelden om enquêtes op uw mobiele apparaat te beantwoorden.

Hoewel u waarschijnlijk niet veel geld zult verdienen door online enquêtes in te vullen, is het mooie dat u het in uw vrije tijd kunt doen – en sommige bedrijven bieden zelfs aanmeldingsbonussen aan.

16. Swagbokken

Swagbucks is een van de meest populaire enquêtewebsites op de markt. Ze geven gebruikers $ 5 voor alleen aanmelden en hebben een van de hoogste beloningen per enquête. Het duurt slechts enkele minuten om een profiel aan te maken en gebruikers moeten ouder zijn dan 18 jaar om het te gebruiken.

Zodra u zich heeft aangemeld, is er een korte intake-enquête die Swagbucks helpt u te koppelen aan enquêtes waarvoor u in aanmerking komt. Zodra u de minimumdrempel van $ 25 bereikt, kunt u PayPal laten uitbetalen.

17. Enquête Junkie

Survey Junkie heeft een van de beste reputaties onder de vele opties voor enquêtewebsites. Deze website onderscheidt zich door specifiekere enquêtes te geven dan andere enquêtesites.

Gebruikers verdienen punten voor elke ingevulde enquête en kunnen de punten inwisselen voor PayPal-geld. Het minimale uitbetalingsbedrag is $ 10 en u kunt geld ontvangen in stappen van $ 5.

18. Toluna-beïnvloeders
Een andere site die u gratis PayPal-geld geeft voor uw mening, is Toluna Influencers. Word beloond wanneer u enquêtes beantwoordt, deelneemt aan online community-polls en discussies, of leuke games speelt.

Kies uit meerdere betaalmethoden, zoals PayPal-contant geld of gratis cadeaubonnen.

19. PrijsRebel

Wat PrizeRebel onderscheidt, is dat het beloningsniveaus heeft. In wezen geldt: hoe meer enquêtes iemand invult, hoe meer hij verdient. PrizeRebel gebruikt ook een puntensysteem en de minimale uitbetaling is $ 5 bij gebruik van PayPal.

Een typische enquête levert ongeveer $ 0,40 op, dus het kan even duren om geld te verdienen.

Het komt neer op

Als u extra geld nodig heeft en liever via PayPal wordt betaald, zijn er tal van legitieme manieren waarop u vandaag kunt beginnen met geld verdienen. Betaalde enquêtes zijn weliswaar tijdrovend, maar kosten niet veel moeite om in te vullen.

U kunt ook gebruikmaken van uw winkelgewoonten om cashback te verdienen of uw artikelen en diensten online te verkopen in ruil voor PayPal-geld.

Als je op zoek bent naar een bijzaak, bekijk dan onze andere blogposts voor verschillende ideeën over hoe je online geld kunt verdienen.

Heeft u PayPal-contanten niet direct kunnen ontvangen? Bel nu de QuickBooks-experts van Paypal bellen voor directe deskundige begeleiding en oplossing.




Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?