Hoe Facebook te gebruiken om coupons te vinden

Via hun Facebook-sites verspreiden verschillende bedrijven kortingsbonnen voor hun producten, ook wel bekend als Facebook-aanbiedingen. Bovendien zijn er duizenden Facebook-groepen gewijd aan het uitwisselen van kortingen uit verschillende bronnen. Ontdek hoe u lid kunt worden van netwerken van collega-koopjesjagers die coupons knippen en hoe u Facebook-aanbiedingen in uw nieuwsfeed kunt zien.

Methode 1 Facebook-aanbiedingen zoeken


1 Facebook openen. Bedrijven delen vaak kortingsbonnen (aanbiedingen genoemd) met mensen die hun pagina's volgen. Aanbiedingen verschijnen in je Facebook-feed nadat je de pagina's van deze bedrijven hebt gevolgd.[1]

  • Aanbiedingen in uw feed bevatten een knop Aanbieding ontvangen. Het gedrag van de knop verschilt per bedrijf en product.[2]


2 Klik of tik op het zoekveld.


3 Typ een product- of bedrijfsnaam. Items die overeenkomen met uw zoekopdracht verschijnen in de zoekresultaten.


4 Selecteer de Facebook-pagina van het bedrijf.

Als je de Facebook-pagina van het gewenste merk niet ziet in de zoekresultaten:

  • Klik of tik op 'Bekijk resultaten voor [merk]'
  • Klik of tik op 'Pagina's' bovenaan het zoekscherm.
  • Klik of tik op de juiste pagina.


5 Klik of tik op Vind ik leuk. Je volgt nu de pagina.

  • Als u veel producten/bedrijven op Facebook volgt, vergroot u uw kansen om aanbiedingen in uw feed te vinden.


6 Controleer uw feed. Elke keer dat je Facebook bezoekt, scrol je door je feed en zoek je naar berichten met de knop Aanbieding ontvangen.[3]


7 Klik of tik op Aanbieding ontvangen.

De kortingsbon wordt onmiddellijk opgeslagen in uw tabblad Aanbiedingen, zodat u deze later kunt gebruiken.

  • Als u een pop-up ziet met een couponcode (bijv. FBOOK16) en een knop Code kopiëren, klikt of tikt u op de knop om te beginnen met winkelen. De code wordt toegepast op uw aankoop.
  • Als een aanbieding alleen in winkels beschikbaar is, zie je een streepjescode of couponafbeelding. Volg de instructies op het scherm om uw deal persoonlijk te ontvangen.
  • Let op de vervaldatum die op de aanbieding staat vermeld. U hoeft uw aankoop nu niet te doen, maar vergeet niet om het te gebruiken voordat het verloopt.


8 Klik of tik op het zoekvak.


9 Soort Aanbiedingen.


10 Klik op “Aanbiedingen” in de zoekresultaten. Het heeft een rond groen pictogram en er staat 'Facebook' onder de naam. Er verschijnt een lijst met uw opgeslagen aanbiedingen.


11 Klik of tik op een Aanbieding.

  • U kunt ook op 'Vervallen en gebruikte aanbiedingen' boven aan het scherm klikken of tikken om aanbiedingen te zien die u hebt opgeslagen en die niet langer beschikbaar zijn.


12 Volg de instructies van de aanbieding om uw coupon in te wisselen.

Methode 2 Lid worden van coupongroepen


1 Facebook openen. U kunt openbare en privégroepen vinden die zich toeleggen op het delen van kortingsbonnen op zowel Facebook.com als de mobiele app.

  • In deze groepen vindt u vaak zowel afdrukbare coupons als couponcodes.

  • Zie Lid worden van groepen op Facebook voor algemene tips over het gebruik van Facebook-groepen.


2 Klik of tik op het zoekvak.


3 Type coupons.


4 Klik of tik op 'Bekijk alle resultaten voor kortingsbonnen'. Als u de mobiele app gebruikt, moet u mogelijk naar beneden scrollen om deze link te vinden.


5 Klik op 'Groepen'. Het staat in de bovenste balk van zowel de app als de website na 'Top', 'Nieuwste', 'Mensen', enz.

  • Als u de app gebruikt, moet u mogelijk naar links op de balk vegen om 'Groepen' te vinden.


6 Blader door de groepslijst. Zoek naar namen die aangeven dat een groep bedoeld is om coupons te delen of te verhandelen.[4]

  • Als u 'Openbare groep' onder een groepsnaam ziet, betekent dit dat u op de groep kunt klikken of tikken om door de kortingsbonnen te bladeren zonder lid te worden.
  • Als je naast een groep 'Gesloten groep' ziet, moet je lid worden van deze groep om de kortingsbonnen te bekijken. De meeste coupongroepen zijn gesloten.[5]


7 Tik op een groepsnaam. Een beschrijving van de groep verschijnt net onder de naam.


8 Tik op Lid worden van groep.

  • Als de groep openbaar is, wordt u onmiddellijk toegevoegd.
  • Als het gesloten is, moet je wachten tot een moderator je goedkeurt. Soms stuurt een moderator je een bericht om te bevestigen dat je een mens bent voordat hij je aan een groep toevoegt.


9 Lees de berichten van de groep. Zoek naar aanklikbare links naar coupons, couponcodes, handelsaanbiedingen en afdrukbare coupons die u kunt gebruiken.

  • Wees voorzichtig bij het volgen van links naar off-site coupons.
  • In coupongroepen is het gebruikelijk om ook je eigen coupons te delen.[6]
Als de stappen overweldigend lijken en je extra ondersteuning wilt, bel dan Facebook nederland bellen. De professionals zullen uw zaak onderzoeken, zodat u kunt voorkomen dat u Facebook-aanbiedingen in uw feed ziet, hoe u aanbiedingen kunt claimen en hoe u lid kunt worden van communities van koopjesjagers die coupons knippen, zoals u!






Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?