Hoe te reageren als een pagina op Facebook

Deze blog leert je hoe je een reactie achterlaat op een Facebook-pagina (voor een merk, dienst, organisatie of publiek figuur) als een pagina die je beheert. Reageren op andere pagina's met je eigen organisatie of merknaam is een geweldige manier om een community op te bouwen en het bereik van je pagina te vergroten. Je moet een paginabeheerder, redacteur of moderator zijn om als pagina te kunnen reageren.

Methode 1 Een telefoon of tablet gebruiken


1 Open Facebook op uw Android, iPhone of iPad. Als u al bent aangemeld, ziet u uw persoonlijke nieuwsfeed.


2 Ga naar de pagina waarop u wilt reageren. Om een ​​pagina op naam te zoeken, tik je op het vergrootglaspictogram boven aan Facebook, typ je de naam en tik je erop in de zoekresultaten.


3 Scroll naar het bericht waarop u wilt reageren. Je ziet je eigen persoonlijke profielfoto in de rechterbenedenhoek.


4 Tik op je profielfoto. Hiermee wordt een lijst weergegeven met alle andere pagina's waarop u kunt reageren.


5 Selecteer de pagina waarop u een opmerking wilt plaatsen. Hierdoor wordt je profielpictogram onder het bericht gewijzigd in het pictogram dat aan je pagina is gekoppeld.


6 Tik op Opmerking onder het bericht. Dit opent het typegebied.


7 Typ uw opmerking en tik op het pictogram Verzenden. Het pictogram Verzenden is het blauwe papieren vliegtuigje aan de rechterkant van het typgebied. Hiermee wordt je reactie op het bericht gedeeld en lijkt het alsof het van je pagina komt.[1]

Methode 2 Een computer gebruiken


1 Ga in een webbrowser naar https://www.facebook.com. Als u al bent aangemeld, ziet u uw persoonlijke nieuwsfeed. Als je nog niet bent ingelogd, ga je gang en doe dat nu.


2 Navigeer naar de pagina waarop u een opmerking wilt plaatsen. Als u naar een pagina wilt zoeken, klikt u op de zoekbalk in de linkerbovenhoek, typt u de paginanaam en klikt u erop in de zoekresultaten.


3 Scroll naar het bericht waarop je wilt reageren. Zorg ervoor dat je het veld 'Schrijf een opmerking' onder het bericht kunt zien.


4 Klik op je profielafbeelding onder het bericht. Het staat in een kleine cirkel in de rechterbenedenhoek van het bericht. Er verschijnt een lijst met alle pagina's die u beheert, bewerkt of beheert.


5 Klik op de pagina waarop u een opmerking wilt plaatsen. Hiermee wordt de vorige profielafbeelding die onder het bericht verscheen, overgezet naar die van je pagina.


6 Typ uw opmerking en druk op ↵ Enter of ⏎ Return. Wanneer je reactie wordt gepubliceerd, lijkt het alsof deze door je pagina is geplaatst en niet door je persoonlijke account.

Voer de stappen in dit artikel uit en als het probleem zich blijft voordoen, moet u mogelijk geavanceerde probleemoplossing uitvoeren. Hiervoor kunt u zich laten bijstaan door ons team van experts door te bellen met Facebook nederland bellen

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?