Een telefoonnummer zoeken op Facebook

Als je het telefoonnummer van iemand weet, kun je dit misschien gebruiken om iemands Facebook-account te vinden. Zolang het telefoonnummer aan een account is gekoppeld, wordt het account weergegeven wanneer u naar het telefoonnummer zoekt. Deze blog laat je zien hoe je een telefoonnummer zoekt op Facebook met behulp van de website of telefoon-app.

Methode 1 Facebook.com gebruiken


1 Ga in een webbrowser naar https://facebook.com. Deze methode werkt hetzelfde op computers, telefoons en tablets.
  • Log in als daarom wordt gevraagd.


2 Klik op de zoekbalk om het tekstveld te activeren. Je ziet deze balk bovenaan de pagina.


3 Voer het 10-cijferige telefoonnummer in, inclusief het netnummer. Zorg ervoor dat u op de toets ↵ Enter of ⏎ Return op uw toetsenbord drukt om de zoekopdracht te starten. U kunt het telefoonnummer invoeren zoals "(555)555-5555" of "55555555555", aangezien de opmaak er niet toe doet.

  • Er zou één zoekresultaat moeten verschijnen. Als u geen resultaat krijgt, heeft die persoon waarschijnlijk zijn profiel ingesteld op privé en wordt hij niet weergegeven in de zoekresultaten. Het is ook mogelijk dat ze geen Facebook-account hebben dat aan dat telefoonnummer is gekoppeld.


4 Klik op dat zoekresultaat. Dat is het Facebook-account dat is gekoppeld aan het telefoonnummer dat u hebt ingevoerd.

Methode 2 De mobiele app gebruiken



1 Open Facebook op je telefoon of tablet. Deze app ziet eruit als een witte "f" op een blauwe achtergrond. Je kunt deze app vinden op je startscherm, in de app-lade of door te zoeken.[1]

  • Deze methode werkt voor zowel iOS- als Android-telefoons en -tablets.


2 Tik op het zoekpictogram Afbeelding met de titel Android7search.png. Je ziet dit vergrootglas in de rechterbovenhoek van de app.
  • Wanneer u op het zoekpictogram tikt, ziet u een lijst met al uw recente zoekopdrachten en uw toetsenbord.


3 Typ het nummer dat u wilt zoeken. Mogelijk moet u op de toets ?123 drukken om over te schakelen naar het niet-alfabetische toetsenbord.


4 Voer het 10-cijferige telefoonnummer in, inclusief het netnummer. Zorg ervoor dat u op de zoek- of enter-toets op uw toetsenbord tikt om de zoekopdracht te starten. U kunt "(555)555-5555" of "55555555555" invoeren, de opmaak maakt niet uit.
  • Er zou één zoekresultaat moeten verschijnen. Als u geen resultaat krijgt, heeft die persoon waarschijnlijk zijn profiel ingesteld op privé en wordt hij niet weergegeven in de zoekresultaten.

5 Tik op dat zoekresultaat. Dat is het Facebook-account dat is gekoppeld aan het telefoonnummer dat u hebt ingevoerd.


Als u echter te lang probeert een telefoonnummer op Facebook te zoeken en een snelle oplossing wilt, raden we u aan het gecertificeerde team te bellen op het gratis nummer Facebook nederland bellen



Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?