Een locatie maken op Instagram

In deze blog leer je hoe je je eigen locatie op Instagram kunt maken als je een zakelijk account hebt. Om dit te doen, moet je een Facebook-profiel hebben gemaakt en gekoppeld aan je Instagram-bedrijfsaccount.

Stappen


1 Open Facebook. Dit pictogram van een mobiele app ziet eruit als een witte "f" op een blauwe achtergrond die je op een van je startschermen, in de app-lade of door te zoeken kunt vinden.


2 Schakel over naar uw zakelijke account. Dit doe je door op de drieregelige menuoptie te tikken en vervolgens op je zakelijke account.


3 Tik op Posten. Je kunt een nieuw bericht maken door op de optie Posten onder je bedrijfsnaam en omslagfoto te tikken.


4 Tik op Inchecken. Deze vind je bijna in het midden van het menu onderaan je scherm.


5 Tik in het tekstveld met de tekst 'Zoeken naar plaatsen'. Aangezien het adres waarschijnlijk nog niet bestaat, moet u eerst zoeken.


6 Zoek naar de naam van uw pagina of een locatie. De zoekresultaten worden bijgewerkt terwijl u typt, maar druk niet op "Enter" of uw toetsenbordequivalent.


7 Tik op Een nieuwe plaats toevoegen. Je ziet dit onderaan het menu naast een blauw plusteken.


8 Kies een categorie. Tik om uit de voorgestelde categorieën te kiezen. Als je bijvoorbeeld een aangepaste locatie wilt maken voor je bake-sale en inzamelingsactie, kun je 'Evenement' kiezen.


9 Kies een stad. U kunt naar een stad zoeken of u kunt een voorgestelde locatie gebruiken, inclusief het gebruik van de GPS van uw telefoon.


10 Typ het adres en tik op Maken. U ziet de knop Maken in de rechterbovenhoek van uw scherm.


11 Tik op Delen. Je kunt een bericht opstellen bij de locatietag, maar je moet eerst de locatie publiceren.


12 Maak een nieuw Instagram-bericht. Als je een diepgaande tutorial nodig hebt over posten op Instagram, raadpleeg dan Hoe te posten op Instagram.


13 Tik op Zoeken onder 'Locatie toevoegen'. Mogelijk moet u in het menu scrollen.


14 Zoek en selecteer uw nieuwe locatie. Als je het niet kunt vinden, moet je misschien teruggaan naar het bericht dat je op Facebook hebt gemaakt en de locatie claimen als je bedrijf.[1]

  • Als dit is gelukt, wordt je bericht toegevoegd aan je feed met de locatietag die je op Facebook hebt gemaakt.
Als je om welke reden dan ook geen locatie kunt maken op Instagram, kun je directe hulp krijgen van een gecertificeerde expert door het Instagram-gecertificeerde team te bellen op het gratis nummer Instagram bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?