PayPal Instant Transfer – Geld overmaken van PayPal | PayPal Directe overboeking naar bank

PayPal Instant Transfer – Geld overmaken van PayPal | PayPal Directe overboeking naar bank

Het is geen leugen dat mensen niet graag wachten om hun geld te krijgen. Daarom heeft PayPal besloten om de functie voor directe overboeking te introduceren. Oude PayPal-gebruikers weten dat ze moeten wachten tot PayPal hun geld verwerkt. Met deze functie kunnen PayPal-gebruikers gemakkelijk geld naar hun bankrekening overmaken in plaats van de standaard overboekingsfunctie te gebruiken.

Meer over PayPal Directe overboeking

Het geld dat via de reguliere overboekingsfunctie wordt overgemaakt, duurt vaak maximaal één werkdag voordat het op uw bankrekening staat. De toegenomen samenwerking met JP Morgan Chase heeft geleid tot de oprichting van deze nieuwe dienst. Het realtime betalingsnetwerk van grote banken is toegankelijk voor PayPal dankzij JP Morgan Chase. PayPal beweert dat sneller toegang hebben tot uw geld van cruciaal belang kan zijn, en dat was een van de drijvende krachten achter de ontwikkeling van de directe overboeking.

U hebt de mogelijkheid om ofwel een directe overschrijving of een normale overschrijving te doen wanneer u geld overmaakt met PayPal. U moet één tot drie werkdagen wachten als u de reguliere overboeking gebruikt. Met behulp van de directe overboeking kunt u uw geld in minder dan tien minuten ontvangen. Voor het gebruik van de directe PayPal-overboeking worden echter kosten in rekening gebracht.

Als tijd van essentieel belang is, kunt u uw geld tegen een vergoeding van één procent (maximaal tien dollar) naar uw bankrekening overmaken. De directe overboeking kan ook worden gebruikt om geld over te schrijven naar debetkaarten voor het geval u het niet wist.

Voordelen van dit platform

Er zijn veel voordelen aan deze PayPal Instant Transfer naar de bank. Snellere toegang tot uw geld kan helpen;
  • Onverwachte uitgaven dekken.
  • Zorg voor noodgevallen.
  • Blijf op de hoogte van de rekeningen.
  • Geef uw cashflow een boost.
  • Vermijd late vergoedingen en nog veel meer.
Dit is allemaal mogelijk omdat de PayPal-functie voor directe overboeking meestal een paar minuten duurt. Het is meestal minder dan tien minuten, afhankelijk van de bank.

Geld overmaken op PayPal

PayPal Instant Transfer uw PayPal-rekening is vrij eenvoudig en kan worden gedaan door de onderstaande stappen te volgen. Hier zijn de volgende stappen om PayPal Instant Transfer naar Bank te maken:
  1. Pak uw apparaat en ga naar www.paypal.com.
  2. Log in op uw PayPal-account en u zou uw recente activiteit moeten zien, inclusief uw rekeningsaldo.
  3. Klik op de knop "Geld overmaken" op de startpagina en kies hoe u uw geld wilt ontvangen.
  4. Selecteer uw in aanmerking komende bankrekening of betaalpas waarop u uw geld wilt ontvangen.
  5. Voer nu zorgvuldig het bedrag in dat u wilt overmaken en klik op de knop "Volgende".

Controleer ten slotte uw verzoek en klik op de knop "Overdragen".
Dat is alles wat u hoeft te doen om met PayPal succesvol geld over te maken naar uw bankpas of bankrekening.

Wij zijn van mening dat de bovengenoemde reeks stappen u zeker zou helpen om geld over te maken van PayPal. Als de gebruiker echter niet in staat is om geld van PayPal over te maken, zelfs niet na het uitvoeren van de nodige stappen, raden wij u aan contact op te nemen met ons technische team van Paypal bellen. Wij zijn een team van gecertificeerde Paypal-ondersteuning, die de klok rond werken om onmiddellijke ondersteuning en assistentie te bieden.



Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?