Hoe vind je Facebook-vrienden op Twitter

 Heb je onlangs een Twitter-account gestart? Als je contact wilt maken met je Facebook-vrienden op Twitter, zijn er een paar eenvoudige manieren om hun accounts te vinden. Hoewel u geen volledige lijst van de accounts van uw Facebook-vrienden kunt vinden, kunt u Facebook-vrienden vinden door ernaar te zoeken of uw e-mail- en telefooncontacten te synchroniseren. In dit blogartikel leer je hoe je je Facebook-vrienden op Twitter op verschillende manieren kunt vinden.

Methode 1 Zoeken op naam


1 Ga naar Twitter. Ga naar de Twitter-website of open de Twitter-app op een mobiel apparaat. Als je nog niet bent aangemeld bij Twitter, ga je gang en log je in op je account.

2 Vind het account van je vriend door te zoeken. Als je op de Twitter-website bent, selecteer je het tabblad Verkennen en typ je de naam van je vriend in het zoekvak bovenaan. Voer de naam van je vriend in in het zoekvak boven aan deze pagina of in het kijkglaspictogram van de app onder aan het scherm.



3 Bekijk de zoekresultaten voor je vriend. U ontvangt een lijst met accounts met namen die vergelijkbaar zijn nadat u een naam in de zoekbalk hebt getypt. Dit is een geweldige manier om snel gemeenschappelijke vrienden te vinden.
  • Controleer nogmaals of je de naam van je vriend goed spelt door op hun Facebook-pagina te kijken.

Methode 2 Synchroniseer uw contacten



1 Tik op het profielpictogram op. Je kunt contacten voor je Facebook-vrienden importeren in de Twitter-app [1] als je ze op je apparaat hebt opgeslagen. Raak hiervoor uw profielsymbool aan. Afhankelijk van het apparaat waarop u de Twitter-app gebruikt, is uw profielpictogram ofwel een pictogram van uw profielfoto of een pictogram van drie op elkaar gestapelde regels in de linkerbovenhoek van het startscherm.


2 Ga naar Instellingen en privacy. Je ziet deze optie onderaan.


3 Ga naar Privacy en veiligheid. Klik in het instellingenmenu op de optie privacy en veiligheid.
  • In dit gedeelte van de app kun je toestaan ​​dat je e-mail- en telefoonnummercontacten je op Twitter kunnen vinden.[2]


4 Navigeer naar Vindbaarheid en Contacten. Zoek op de pagina met privacy-instellingen de optie voor vindbaarheid en contacten.


5 Activeer contactsynchronisatie voor adresboeken. Als u deze optie gebruikt, worden de contacten op uw apparaat met Twitter gesynchroniseerd en worden accounts voorgesteld die u kunt volgen. Door op de schakelknop te tikken, kunt u deze functie op elk gewenst moment uitschakelen, zodat uw contacten niet meer met Twitter worden gesynchroniseerd.
  • Als deze instelling is ingeschakeld, ontvang je een melding wanneer iemand in je adresboek een Twitter-account maakt.
  • U kunt voorgestelde accounts vinden door naar uw gevolgde accounts te gaan en op het pictogram van de persoon met het plusteken ernaast in de rechterbovenhoek te klikken. Deze functie stelt accounts voor met dezelfde interesses en volgers als jij.

Methode 3 Deel uw Twitter-account op Facebook


1 Ga naar Facebook. Open de Facebook-app of ga op een computer naar de website.

2 Maak een nieuw bericht. Op de startpagina van Facebook kun je beginnen met het maken van een nieuw bericht door in het vak te typen waar je aan denkt, (je naam)?

3 Publiceer een link naar uw Twitter-profiel. Voer daar de Twitter-account-URL in. Voer hiervoor eenvoudig twitter.com/uwaccountnaam in. Hierdoor verschijnt er een link naar uw Twitter-profiel in uw Facebook-bericht. Wanneer u klaar bent met het toevoegen van een link aan uw account, kunt u op Plaatsen klikken zonder een notitie aan het bericht toe te voegen.
  • Om je Facebook-vrienden te laten weten dat je een Twitter-account hebt, kun je overwegen een bericht op te nemen met de woorden "Volg mij op Twitter!" in je bericht.
  • Je vrienden zullen het gemakkelijk vinden om met je in contact te komen op Twitter als je je Twitter-account aan je Facebook-profiel koppelt.
Door de bovenstaande stappen te volgen, kunt u eenvoudig Facebook-vrienden op Twitter vinden. Als u Facebook-vrienden niet op Twitter kunt vinden, kunt u directe hulp krijgen van onze gecertificeerde Facebook-experts door het ondersteuningsnummer te bellen Facebook bellen
















Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?