Hoe kunt u uw PayPal-gebruikersnaam wijzigen? (GIDS)

 Als u wilt weten hoe u uw PayPal-gebruikersnaam kunt wijzigen, kunt u dit in slechts een paar eenvoudige stappen doen. PayPal staat de correctie van een gebruikersnaam om verschillende redenen toe, waaronder om een kleine fout in uw naam te corrigeren of om uw nieuwe wettelijke naam weer te geven. In dit artikel bekijken we de verschillende scenario's waarin u uw gebruikersnaam mag wijzigen en de verschillende manieren waarop u dit kunt doen.

Wanneer kunt u uw PayPal-gebruikersnaam wijzigen?



Een van de meest betrouwbare en populaire digitale betalingstools is PayPal. Het zeer uitgebreide gebruikersbestand kan echter leiden tot enige verwarring over de in- en uitstroom van fondsen. Een kleine spelfout bij het invoeren van een accountnaam kan er bijvoorbeeld gemakkelijk toe leiden dat uw geld naar de verkeerde persoon wordt gestuurd.

Als uw naam niet juist is, kunnen anderen die zaken met u willen doen in de toekomst per ongeluk geld overmaken naar de verkeerde persoon. In het licht hiervan moet u ervoor zorgen dat uw accountnaam correct overeenkomt met uw wettelijke naam of de naam van uw bedrijf.

Met de PayPal-app kunnen gebruikers hun gebruikersnaam wijzigen. PayPal rechtvaardigt of staat een naamswijziging echter slechts in een zeer beperkt aantal gevallen toe. Wanneer uw naam verkeerd is gespeld of wanneer u uw naam wettelijk heeft gewijzigd, bijvoorbeeld (huwelijk of gerechtelijk bevel om uw naam te wijzigen). U kunt uw gebruikersnaam aanpassen aan de naamswijzigingen die u onlangs in uw bedrijf heeft aangebracht.

Hoe u uw PayPal-gebruikersnaam kunt wijzigen

We kunnen verder gaan met het wijzigen van uw PayPal-gebruikersnaam nu we de legitieme redenen hiervoor hebben besproken. Houd er rekening mee dat u uw gebruikersnaam alleen kunt wijzigen op de officiële PayPal-website met behulp van een webbrowser. In de mobiele PayPal-applicatie kunt u geen wijzigingen aanbrengen met een telefoon of tablet. De stappen voor het wijzigen van uw PayPal-gebruikersnaam zijn als volgt:

Wijzig uw PayPal-gebruikersnaam voor persoonlijke account

  1. Bezoek de officiële PayPal-webpagina met een webbrowser op uw desktopcomputer of laptop en log in op uw PayPal-account.
  2. Ga naar de pagina met accountinstellingen van PayPal en selecteer de optie "Bijwerken" naast uw gebruikersnaam. Van daaruit kunt u uw officiële naam wijzigen, uw naam bijwerken of een fout in uw naam corrigeren.
  3. Selecteer de optie die van toepassing is op uw situatie en upload relevante documenten om uw identiteit te bewijzen (d.w.z. door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto of geboorteakte).

Aanvullende opmerkingen over het wijzigen van uw wettelijke naam

Houd er rekening mee dat als er een wettelijke wijziging van uw status of identiteit is gegeven, u de mogelijkheid heeft om uw wettelijke naam te wijzigen. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer u gaat trouwen en wettelijk de achternaam van uw echtgenoot aanneemt. Dit geldt ook als een gerechtelijk bevel is gebruikt om uw naam te veranderen.

Er is aanvullend bewijs nodig om te verifiëren dat uw naam is gewijzigd als uw wettelijke naam is gewijzigd. Een gescande kopie van uw huwelijksvergunning of gerechtelijk bevel met uw nieuwe naam moet worden verzonden.

PayPal-gebruikersnaam voor zakelijk account wijzigen

Een zakelijk account kan op twee verschillende manieren worden aangemaakt. U kunt een zakelijke rekening openen met uw zakelijke e-mailadres en bankrekening als eerste stap. Een persoonlijke accountupgrade is de tweede optie. Verbeter uw account door:
  • U wordt door het systeem gevraagd om belangrijke gegevens over uw bedrijf te verstrekken. U dient de gebruikersovereenkomst die daarna verschijnt te lezen en te accepteren.
  • Klik op de knop "Instellingen" en klik op "Upgraden naar een zakelijk account".
  • Het systeem zal u vragen om cruciale informatie over uw bedrijf in te voeren. U krijgt dan een gebruikersovereenkomst te zien, die u moet lezen en goedkeuren.
Als je klaar bent, selecteer je "Account upgraden" en je bent klaar om te gaan. Als u een bedrijfsnaam gebruikt, moet u er rekening mee houden dat deze in uw account wordt weergegeven. Alleen de naam die u heeft gebruikt om het account aan te maken, wordt echter aan de kant van de klant weergegeven.

Een opmerking over vergelijkbare namen op PayPal



Het is van cruciaal belang om te onthouden dat mensen echt namen uitwisselen wanneer ze PayPal gebruiken. Met andere woorden, er moeten een enorm aantal Jane Does en John Smiths in de wereld zijn. Met andere woorden, het is heel normaal dat er een klein aantal mensen is met dezelfde naam als jij.

Aangezien u echter onderscheidende gegevenspunten heeft om u te onderscheiden van mensen die uw naam delen, eindigen alle overeenkomsten die u met hen heeft daar. Uw adres, burgerservicenummer, bankrekeningnummer, creditcardnummer en andere gegevens zijn bijvoorbeeld allemaal verschillend. Hierdoor kan PayPal u onderscheiden van andere gebruikers die uw naam delen. Dit is ook de reden waarom het cruciaal is om uw account te bevestigen.

Het is natuurlijk ook denkbaar dat iemand anders een account aanmaakt met jouw naam en probeert door te gaan voor jou. De meeste oplichters dupliceren uw naam met als doel geld op uw naam te ontvangen. Vanwege het feit dat ze uw persoonlijke en financiële informatie missen, zou dit buitengewoon uitdagend zijn. Met andere woorden, ze missen voldoende gegevens om het account te bevestigen.

Dat gezegd hebbende, moet u voor extra veiligheid contact opnemen met de klantenservice van PayPal en uw plaatselijke politie als u vermoedt dat iemand uw identiteit gebruikt om geld in te zamelen.

Venmo: een geweldig alternatief voor PayPal


We kunnen enkele PayPal-alternatieven aanbieden als u PayPal te ingewikkeld of te druk vindt naar uw smaak. Venmo zou de op één na beste keuze zijn uit deze opties.

Net als PayPal is Venmo een programma voor algemene doeleinden waarmee u geld van andere PayPal-gebruikers kunt verzenden, ontvangen en opslaan. Vanwege de recente overname van Venmo door PayPal zijn de functies en het beveiligingsbeleid van de twee services vrij gelijkaardig.

Maar het enige dat Venmo onderscheidt van PayPal heeft te maken met zijn bereik. U kunt alleen transacties uitvoeren met mensen die zich in de VS bevinden, omdat Venmo alleen daar beschikbaar is. PayPal daarentegen is een wereldwijde service waarmee u zaken kunt doen met mensen over de hele wereld.

Dit gezegd hebbende, als de meerderheid van uw contacten uit de VS komen, dan is Venmo misschien gemakkelijker te gebruiken in vergelijking met PayPal. Dit gezegd hebbende, vereist Venmo ook dat je je account verifieert nadat je je hebt aangemeld. Bekijk deze handleiding waarin het stapsgewijze proces voor het verifiëren van uw Venmo-account wordt uitgelegd.

Laatste gedachten over hoe u uw PayPal-gebruikersnaam kunt wijzigen


Op PayPal is het wijzigen van uw login een vrij eenvoudig proces. U kunt uw naam alleen in zeer beperkte omstandigheden wettelijk wijzigen om uw echte naam of uw bedrijfsnaam weer te geven. Het is niet toegestaan om uw account te vertegenwoordigen met een valse naam of de naam van iemand anders. Dat gezegd hebbende, zal PayPal ook om een identificatiebewijs vragen. Als alternatief moet u mogelijk bewijzen dat uw naamswijziging wordt ondersteund door een gerechtelijk bevel of certificaat.

Zorg ervoor dat u gebruikersnaamverificatie niet verwart met het PayPal-accountverificatieproces. Deze twee verificatieprocedures dienen zeer verschillende doelen en vragen om heel verschillende sets identificatiedocumenten. Zolang u documenten kunt overleggen die uw identiteit bewijzen, zou het proces een fluitje van een cent moeten zijn. Als alternatief kunt u de nieuw verworven mobiele betalingsservice van PayPal, Venmo, proberen.

Hoewel deze blog gedetailleerde inzichten in het probleem biedt, is er ook professionele hulp beschikbaar. U kunt ons rechtstreeks bellen op Paypal bellen en direct hulp krijgen van professionele adviseurs voor elk probleem dat u dwarszit


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?