Hoe foto's van jou op Instagram te beheren

 Wanneer iemand je tagt in een Instagram-foto, wordt de opname opgeslagen in het gedeelte Foto's van jou van je profiel. Als je Instagram-account openbaar is, kan iedereen die je profiel bezoekt en op het pictogram Foto's van jou tikt, deze foto's zien. Je kunt je vrienden er niet van weerhouden je in afbeeldingen te taggen, maar je kunt wel kiezen welke in Foto's van jou worden weergegeven. Leer hoe u door Foto's van u kunt bladeren, nieuwe foto's kunt toevoegen, foto's kunt verbergen waarvan u niet wilt dat anderen ze kunnen zien en hoe u kunt bepalen wat er automatisch wordt weergegeven.

Deel 1 Foto's van jezelf bekijken

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 1

1 Open Instagram en ga naar je profielpagina. Als Instagram niet meteen naar je profiel gaat, ga je naar de rechterbenedenhoek van de app en tik je op het profielpictogram (een silhouet van iemands hoofd en schouders). [1]

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 2

2 Tik helemaal rechts op de pictogrammenbalk op het symbool Foto's van jou. Het embleem lijkt op een omgekeerde gespreksbubbel met een silhouet met kop en schouders. Wanneer je op dit pictogram tikt, verschijnt een lijst met alle foto's in Foto's van jou.

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 3

3 Als u een foto op volledige grootte wilt zien, tikt u erop in de lijst. Foto's van u wordt standaard in een rasterstijl geopend. U kunt ook ontdekken wie de foto heeft gepost, evenals gekoppelde opmerkingen en vind-ik-leuks door erop te tikken.

Deel 2 Foto's verbergen voor foto's van jou

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 4

1 Klik in uw profiel op het pictogram Foto's van u. Als je besluit dat een bepaalde foto niet meer in Foto's van jou mag verschijnen, kun je deze verbergen door simpelweg de tag van de originele foto te verwijderen. [2]

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 5

2 Selecteer de foto die u wilt verbergen voor Photos of You. Tik op de foto om deze in beeld te brengen.

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 6

3 Tik op het … menu (iPhone) of ⋮ menu (Android).

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 7

4 Tik op "Foto-opties". Er verschijnt een nieuw menu.

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 8
5 Om de foto te verbergen, tikt u op "Verwijder mij van foto" (iPhone) of "Tag verwijderen" (Android). De tag wordt zowel van de originele foto als van Photos of You verwijderd.

  • iPhone: in plaats van op 'Verwijder mij van foto' te tikken, tik je op 'Verberg uit mijn profiel' om de foto te verbergen zonder de tag te verwijderen. Als u uw Instagram-naam in de opname wilt behouden, selecteert u deze optie. [3]
  • Android: je kunt foto's verbergen zonder de tag te verwijderen, net als op een iPhone. In plaats van 'Tag verwijderen' te selecteren, zet je de schakelaar naast 'In foto's van jou bewaren'.

Deel 3 Foto's toevoegen aan foto's van jou

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 9

1 Selecteer een foto om te uploaden door op het camerapictogram in de onderste werkbalk te tikken. Door jezelf te identificeren op een foto die je hebt gepost, kun je nieuwe foto's toevoegen aan Foto's van jou.

  • Om een bestaande foto te taggen, drukt u op het profielsymbool en bladert u naar de foto die u wilt taggen. Kies "Bewerken" in het... (iOS) of (Android) menu boven de foto. [4]
  • Het is niet haalbaar om een foto die van iemand anders is te taggen en te laten weergeven in Foto's van jou. Om op de foto te verschijnen, moet de persoon die de foto heeft geplaatst jou taggen.

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 10

2 Bewerk uw foto (indien gewenst) en tik vervolgens op "Volgende". U kunt deze stap overslaan als u geen nieuwe foto uploadt.

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 11
3 Selecteer "Mensen taggen" in het vervolgkeuzemenu. Je ziet 'Mensen taggen' als een optie, of je nu een nieuwe foto hebt geüpload of een bestaande tagt.

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 12

4 Om een deel van de foto te labelen, tikt u erop. Je kunt ergens op je gezicht tikken als dit een foto van jezelf is. De meeste mensen zullen de locatie van de tag niet opmerken omdat het een kwestie van persoonlijke voorkeur is.

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 13

5 Typ uw Instagram-gebruikersnaam in het zoekvak en kies deze vervolgens uit de lijst met resultaten. Je gebruikersnaam wordt weergegeven waar je hebt besloten de foto te taggen zodra je deze hebt gekozen.

  • Anderen kunnen de tag niet zien, tenzij ze op uw foto tikken om alle tags te zien.

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 14
6 Tik op het selectievakje om het taggen te beëindigen.

  • Als dit een nieuwe foto is, voeg dan een bijschrift toe (indien gewenst) voordat je op 'Delen' tikt.
  • Als u een tag aan een bestaande foto toevoegt, drukt u nogmaals op het vinkje om deze te behouden.

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 15

7 Tik op het pictogram Foto's van jou in je profiel. De recent getagde afbeelding verschijnt nu boven aan Foto's van jou.

Deel 4 Handmatige goedkeuring instellen voor foto's van jou

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 16

1 Tik op je Instagram-profiel op het pictogram Foto's van jou. Als je elke foto die in Photos of You wordt weergegeven liever handmatig goedkeurt, kan dat via de app. 

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 17

2 Tik in de rechterbovenhoek van Foto's van jou op het... menu (iOS) of menu (Android).

Image titled Manage Photos of You on Instagram Step 18
3 Kies "Handmatig toevoegen" in het vervolgkeuzemenu. Instagram zal je nu vragen (via een melding) om de toevoeging aan Photos of You goed te keuren of te weigeren wanneer je bent getagd in een foto.

  • Selecteer "Automatisch toevoegen" in plaats van "Handmatig goedkeuren" als u foto's al handmatig goedkeurt, maar wilt dat ze automatisch worden toegevoegd.

Hoe foto's van jou op Instagram te beheren op verschillende manieren is in dit artikel onderzocht. Deze methoden zijn eenvoudig en u kunt kiezen en kiezen als dat nodig is. Zonder enige technische assistentie kunt u het zelf doen. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met Instagram bellen Support. We hebben een professioneel team dat al je Instagram-gerelateerde problemen in één telefoontje kan oplossen. Sluit je direct bij ons aan!

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?