Hoe een uitgeschakeld Facebook-account te herstellen

Heeft Facebook uw persoonlijke account onterecht geblokkeerd? Je kunt snel een bezwaar indienen om je uitgeschakelde account te herstellen, zolang je de communityrichtlijnen van Facebook niet hebt overtreden. Na het indienen van uw naam, identificatiedocumentatie en een toelichting via het formulier, beslist Facebook of uw account wordt hersteld. We laten zien hoe je Facebook kunt vragen om je account te evalueren en nieuw leven in te blazen, en hoe je een gedeactiveerd account kunt herstellen.

Methode 1 Als Facebook uw account heeft uitgeschakeld


1 Controleer of Facebook uw account heeft verwijderd. Log in op Facebook op https://www.facebook.com met uw gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt een beroep doen om uw account te herstellen als u een melding ontvangt met de tekst 'Uw account is uitgeschakeld'.
Als je je account hebt gebruikt op een manier die in strijd is met de voorwaarden en voorschriften van Facebook, kunnen ze het uitschakelen. Dit houdt in dat u zich voor iemand uitgeeft, een valse identiteit gebruikt, spam verzendt en andere gebruikers lastigvalt. [1] Ga voor meer informatie naar de servicevoorwaarden van Facebook op https://www.facebook.com/terms en hun gemeenschapsnormen op

2 Ga naar https://help.facebook.com/contact/260749603972907. Dit is het officiĆ«le Facebook-formulier om bezwaar aan te tekenen tegen een uitgeschakeld persoonlijk account. U kunt dit formulier gebruiken om een ​​onderzoek aan te vragen als u denkt dat uw account per ongeluk is uitgeschakeld.

3 Voer uw telefoonnummer of e-mailadres in. Gebruik het e-mailadres of telefoonnummer dat is gekoppeld aan het Facebook-gedeactiveerde account.
  • Dit account of telefoonnummer moet voor u toegankelijk zijn, omdat Facebook dit zal gebruiken om contact met u op te nemen.

4 Typ hier uw volledige naam. De naam die u invoert in het formulier "Uw volledige naam" moet overeenkomen met de naam op uw Facebook-profiel.
  • Je krijgt de kans om je standpunt zo uit te leggen als Facebook je account heeft verwijderd omdat je je echte naam niet gebruikt.

5 Upload een foto van uw identiteitsbewijs. Dit kan een rijbewijs zijn, een geboorteakte, een leerlingvergunning, een immigratiekaart, een identificatie- of statuskaart van een stam, een officiƫle naamswijziging, een paspoort of een ander identiteitsbewijs van de overheid.[2] Om dit te doen:
  • Maak een foto van je identiteitsbewijs. Als het document niet aan Ć©Ć©n kant blanco is, maak dan foto's van zowel de voor- als de achterkant.
  • Zet de foto('s) over naar uw computer.
  • Klik op Bestanden kiezen.
  • Selecteer de foto's om te uploaden.
  • Klik op Openen.

6 Beschrijf de omstandigheden. Voer meer informatie in waarvan u denkt dat Facebook die zou moeten weten in het gedeelte 'Aanvullende informatie' onder aan de pagina. Wees hoffelijk en zorg ervoor dat Facebook op de hoogte is van je voornemen om het aanstootgevende gedrag te stoppen of aan te passen.
  • Informeer Facebook als uw officiĆ«le naam afwijkt van uw online alias. Maak het bijvoorbeeld duidelijk als je je naam verandert.
  • Leg de omstandigheden in detail uit als iemand anders uw account heeft misbruikt om de regels van Facebook te overtreden. U kunt overwegen om een ​​screenshot van het bewijsmateriaal op een gratis website zoals Imgur te plaatsen en de URL in uw bericht op te nemen.
  • Als je de regels van Facebook hebt overtreden maar toch de site opnieuw wilt gebruiken, kan het nooit kwaad om te zeggen dat het je spijt.

7 Klik op Verzenden. Het staat rechtsonder in het formulier. Hiermee wordt je beroep ter beoordeling naar Facebook gestuurd. Als ze besluiten de deactivering in te trekken, sturen ze je een bericht om je te laten weten wanneer je account beschikbaar is.


8 Upload meer informatie op verzoek van Facebook. Als Facebook meer informatie nodig heeft om een ​​definitieve beslissing over je account te nemen, laten ze je dat weten via e-mail of sms. Vanaf het moment dat je de e-mail van Facebook ontvangt, heb je 30 dagen om de gevraagde documentatie te verstrekken.[3] Als u de deadline van 30 dagen mist, wordt uw account permanent uitgeschakeld.6 Beschrijf de omstandigheden. Voer meer informatie in waarvan u denkt dat Facebook die zou moeten weten in het gedeelte 'Aanvullende informatie' onder aan de pagina. Wees hoffelijk en zorg ervoor dat Facebook op de hoogte is van je voornemen om het aanstootgevende gedrag te stoppen of aan te passen.

Methode 2 Als u uw eigen account hebt uitgeschakeld

1 Ga naar https://www.facebook.com. Hiermee wordt de startpagina van Facebook geopend.
  • Als je je account tijdelijk hebt gedeactiveerd, kun je deze herstellen door gewoon weer in te loggen.[4] Maar als je ervoor hebt gekozen om je account permanent te verwijderen, heb je maar 30 dagen de tijd om je account opnieuw te activeren.
  • Als het meer dan 30 dagen geleden is dat u uw account heeft gemarkeerd voor definitieve verwijdering, kunt u het niet meer terugkrijgen. Maak in plaats daarvan een nieuw Facebook-account.


2 Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in. Gebruik het e-mailadres of telefoonnummer dat is gekoppeld aan het account dat u hebt gedeactiveerd.


3 Voer uw Facebook-wachtwoord in. Typ het wachtwoord dat je hebt gebruikt om je aan te melden bij Facebook in het tekstvak "Wachtwoord" rechts van waar je je e-mailadres of telefoonnummer hebt ingevoerd.
  • Als u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u op Wachtwoord vergeten? en volg de instructies op het scherm om het te resetten.


4 Klik op Aanmelden. Als uw wachtwoord wordt geaccepteerd en uw account tijdelijk is gedeactiveerd, wordt uw account opnieuw geactiveerd.


5 Klik op Verwijderen annuleren als daarom wordt gevraagd. Als u uw account heeft verwijderd en het minder dan 30 dagen geleden is dat u dit heeft gedaan, wordt uw account opnieuw geactiveerd.
  • Je kunt je Facebook-account nu tijdelijk deactiveren als je nog even een pauze wilt nemen van Facebook.

Tegen het einde van het artikel verwachten we dat de bovengenoemde reeks stappen voldoende kan zijn om een uitgeschakeld Facebook-account te herstellen. Als u echter niet kunt herstellen, zelfs niet nadat u de genoemde stappen hebt uitgevoerd, hoeft u alleen maar te praten met een team van technische professionals, die u zullen helpen het probleem permanent op te lossen. U kunt op elk moment contact opnemen met of rechtstreeks spreken met het Facebook-ondersteuningsteam bij Facebook wachtwoord vergeten en onze professionals vragen het probleem voor u op te lossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?