Rollen remixen op Instagram

 Rollen op Instagram zijn gemaakt om te concurreren met de Duet-functie van TikTok. Je kunt nu rollen van 15, 30 of 60 seconden maken om te delen met je volgers en andere mensen. Je kunt gebruik maken van of reageren op de rollen van iemand anders met behulp van de nieuwe Remix-functie.

Met Remix kun je nieuwe rollen maken als reactie op rollen die door andere gebruikers zijn ingediend, die je vervolgens naast de originele rol kunt publiceren. U kunt in dit artikel leren hoe u aan de slag kunt gaan met Remixing Reels.

HOE INSTAGRAM MOLENS TE GEBRUIKEN MET REMIX

Instagram-rollen zijn snelle video's die in Stories kunnen worden gepubliceerd en op de pagina Ontdekken worden getoond. Rollen kunnen aantrekkelijker worden door remixen, omdat het makers van inhoud in staat stelt samen te werken om nieuwe, grappige miniclips te produceren. Laten we zeggen dat je een reel bent tegengekomen die je wilt remixen. Dit is de werkwijze. Alleen apps voor iOS en Android hebben toegang tot de optie.

Stap 1: Zoek een Instagram Reel-video die je wilt remixen.

Stap 2: Tik op het menu met de drie stippen in de rechterbenedenhoek onder de knop Delen.


Stap 3: Selecteer de optie ‘Remix this Reel’ die verschijnt in het menu dat onderaan verschijnt.


Stap 4: Het scherm wordt in tweeën gesplitst, waarbij de originele video aan de linkerkant verschijnt. Instagram plaatst de video rechts nadat je hem hebt gemaakt of voegt hem toe vanaf je filmrol. Druk op de opnameknop om je video te filmen.


Stap 5: Na het vastleggen kun je een voorbeeld van je remix bekijken door op de relevante knop te drukken.


Stap 6: Vanuit het voorbeeldvenster kun je doorgaan en het geluid van je Reel bewerken, een voice-over of stickers toevoegen en erop schrijven of krabbelen.


Stap 7: Als u eindelijk tevreden bent met hoe het eruit ziet, drukt u op Volgende.

Stap 8: U ziet de pagina Posten. Hier kun je een bijschrift voor je rol schrijven, een locatie toevoegen of mensen taggen. Druk daarna op Delen.


Instagram plaatst de samenwerkingsvideo op je profiel en tagt deze als een 'Remix met naam' - de persoon die de originele Reel heeft gepost. Hun gebruikersnaam verschijnt ook bovenop de originele rol in de samenwerkingsvideo.

HOE REMIX VOOR MOLENS IN- EN UITSCHAKELEN?

Het comfortniveau van mensen met vreemden die hun rollen gebruiken, varieert. Als je dit gevoel deelt, kun je anderen ervan weerhouden je rollen in een remix te gebruiken. U kunt de functie voor specifieke rollen of voor alle rollen uitschakelen (hoewel niet alle accounts toegang hebben tot de laatste optie).

Hoe remix voor individuele rollen uit te schakelen

Stap 1: Ga naar je Instagram-profiel en zoek en open de Reel waarvoor je Remix wilt uitschakelen.

Stap 2: Tik op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm.

Stap 3: Er verschijnt een menu onderaan. Selecteer de optie 'Remixen uitschakelen'.


Het is mogelijk om je Reel te remixen. Druk daarvoor op de optie ‘Remix This Reel’ onderaan hetzelfde menu.

Hoe remix voor alle rollen uit te schakelen

Als je niet wilt dat anderen een remix van je rollen maken.

Stap 1: Tik op je Instagram-profiel op het hamburgermenu in de rechterbovenhoek.


Stap 2: Selecteer Instellingen.

Stap 3: Ga naar Privacy.


Stap 4: Tik op 'Reels en Remix'.

HOE REMIX INSCHAKELEN VOOR OUDERE MOLENS

Aan de andere kant, als je rollen hebt die ouder zijn dan april 2021, moet je de Remix-functie handmatig inschakelen, omdat deze niet standaard is ingeschakeld zoals de nieuwere.

Het proces blijft hetzelfde - open een oudere haspel en druk op het menu met drie stippen. Dit zal onderaan een pop-upmenu openen. Selecteer de optie om 'Remixen inschakelen' voor die specifieke spoel. Herhaal hetzelfde proces voor de andere oudere rollen.

BEGIN MET HET REMIXEN VAN JE MOLENS

Instagram heeft stappen ondernomen om zichzelf te positioneren als een sterke TikTok-concurrent, en de toevoeging van Remix laat deze strategie zien. Als je toch de voorkeur geeft aan Instagram boven TikTok, probeer dan dit Duet-alternatief op je favoriete Instagram Reels. Zo niet, dan kun je teruggaan naar TikTok of er een voor jezelf maken als je geen account hebt.

Instagram heeft ook een andere samenwerkingsfunctie beschikbaar, waardoor Instagram-gebruikers samen berichten en rollen kunnen maken. Bekijk onze handleiding voor het maken van je eerste collab-post of -video.

Voorkom verknoeide Instagram met de hulp van professionals die beschikbaar zijn op Instagram nederland bellen, neem contact met ons op en leer hoe je Reels kunt remixen op Instagram


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?