Wanneer gebruik Paypal nodig om geld toe te voegen?

 

U heeft geen geld op uw PayPal-rekening nodig om online producten te betalen. Als je je bankpas of betaalpas aan je PayPal-rekening hebt gekoppeld, kun je deze nog steeds gebruiken om online transacties uit te voeren. Uw bankrekening of creditcard wordt direct afgeschreven.

Kan ik Paypal gebruiken als mijn saldo nul is?

PayPal is niet alleen toegankelijk vanaf uw account, maar ook via uw bankrekening. In de meeste gevallen brengt PayPal geen kosten in rekening voor aankopen. Het is niet essentieel om een vergoeding te betalen om een PayPal-rekening te openen, en het is niet nodig om een vergoeding te betalen om producten of diensten te kopen met PayPal.

Kun je Paypal gebruiken zonder saldo?

U moet een creditcard of bankpas hebben die bij PayPal is geregistreerd als back-up om een overboeking te kunnen verzenden. U kunt een veilige cheque uitschrijven zonder persoonlijke informatie te verstrekken. Als uw account geen saldo heeft, kunt u een creditcard gebruiken om te betalen.

Moet je geld toevoegen aan PayPal om het te gebruiken?

U hoeft geen bankkaart te gebruiken om geld toe te voegen aan uw PayPal-saldo om aankopen te betalen of geld over te maken naar een vriend. Met andere woorden, de volgende keer dat u een aankoop doet, debiteert PayPal uw kaart.

Waarom heb ik geen geld op Paypal?

Als je na die datum je persoonlijke account hebt aangemaakt en/of geen PayPal-saldogebied hebt gezien, heb je geen PayPal Cash. U kunt betalingen verzenden en ontvangen met PayPal naast het koppelen van een bankrekening, creditcard of betaalpas, maar u kunt geen geld toevoegen aan uw PayPal-rekening om deze op te slaan.

Hoe werkt Paypal zonder saldo?

Als je niet genoeg geld op je PayPal-rekening hebt staan om de hele transactie te betalen, wordt het restant van je bankrekening afgeschreven. PayPal brengt u een debet- of creditcard in rekening in plaats van uw bankrekening als u er geen heeft.

Je zou nu in staat moeten zijn om de situatie gemakkelijk zelf aan te pakken. Mocht u echter problemen ondervinden, dan kunt u contact opnemen met Paypal bellen Nederland. En de professionals leiden u snel naar de beste oplossingen.

Lees ook deze blog:

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?