Hoe bestel je eten met Google Assistant?

 Het wordt steeds moeilijker om tijd te vinden om te ontspannen in de wereld van vandaag, waar iedereen zo bezig is met zijn dagelijkse routines. Met ontspanning bedoel ik dat je alle tools in huis hebt om je verplichtingen aan iemand anders te delegeren. Iemand die zulke dingen zo precies en betrouwbaar kan doen als jij. We maken regelmatig plannen om af te spreken met vrienden en familie. Slechts een klein percentage van deze ideeën slaagt echter. De oorzaak hiervan ligt in onze hectische schema's, waardoor we ons niet aan onze plannen houden.

Het wordt moeilijker om tijd te vinden om te ontspannen in de wereld van vandaag, waar iedereen zo bezig is met dagelijkse routines. Met ontspanning bedoel ik dat je alle tools in huis hebt om je taken aan iemand anders te delegeren. Iemand die zulke dingen zo precies en betrouwbaar kan doen als jij. We maken regelmatig plannen om af te spreken met vrienden en familie. Slechts een klein percentage van deze ideeën echter. De oorzaken liggen in onze hectische schema's, zorgen ervoor dat we niet aan onze plannen houden.

Nou, het is niet langer een probleem. Google heeft zijn gebruikers nooit in de steek gelaten wanneer ze een verzoek hebben gedaan. Als gevolg hiervan is het weer in staat om uw voedselbestellingsbehoeften te bedienen. Google heeft een systeem ingebouwd in Google Assistant waarmee je eten kunt bestellen voor afhalen of bezorgen.

Hoe bestel je eten met Google Assistant?

Om eten te bestellen met Google Assistant, moet je de volgende stappen uitvoeren:

TIP VOOR EXPERTS: Als het probleem met uw computer of laptop/notebook te maken heeft, gebruik dan Restoro Repair om de repositories te scannen en eventuele corrupte of ontbrekende bestanden te vervangen. Dit werkt in de overgrote meerderheid van de gevallen waarin het probleem wordt veroorzaakt door een systeemfout. Restoro kan worden gedownload door hier te klikken.

  1. Start de Google Assistent-toepassing op uw telefoon door op het pictogram te tikken.
  2. Typ nu de naam in van het restaurant waar je je bestelling wilt plaatsen of je kunt zelfs de naam zeggen.
  3. Wanneer je Google Assistent deze naam herkent, krijg je twee opties te zien: bezorgen en ophalen. Tik op de optie Bezorgen als je je eten thuis wilt laten bezorgen. Als je naar het restaurant wilt gaan en je eten zelf wilt afhalen, selecteer dan de optie Afhalen.

4 Als u de optie Bezorgen selecteert, krijgt u verschillende diensten te zien waar u uw eten kunt bestellen. Google heeft momenteel samenwerkingsverbanden met DoorDash, Postmates, Delivery.com, Slice en ChowNow, om er maar een paar te noemen. U kunt elk van deze vijf diensten selecteren op basis van uw voorkeuren. Verder is Google van plan om in de nabije toekomst samen te werken met andere bezorgdiensten.

5 Daarna kun je eenvoudig de maaltijden die je wilt krijgen van het menu van het restaurant aantikken om ze te bestellen. U kunt er ook voor kiezen om aanvullende opmerkingen bij uw bestelling op te nemen om uw vereisten nauwkeuriger uit te leggen.
Selecteer de Gerechten die u wilt bestellen.

6 Het is meestal een goed idee om uw bestelling of de door u gekozen artikelen nogmaals te controleren voordat u deze verzendt. Selecteer hiervoor de optie Ga naar Bestelling. Hierdoor wordt uw hele bestelling voor u weergegeven. Als je wilt, kun je het zelfs vanaf hier wijzigen.

Controleer uw bestelling door op Ga naar bestelling te tikken.

7 Als je echter het gevoel hebt dat alles helemaal in orde lijkt, selecteer dan de optie Afrekenen om je bestelling af te ronden.

Selecteer de optie Afrekenen als u geen wijzigingen meer wilt aanbrengen in uw bestelling.

8 Tik ten slotte op de optie Bestelling plaatsen. Zodra u dit doet, ontvangt u per e-mail een kopie van uw betalingsbewijs.

Tik nu op de optie Bestelling plaatsen om uw bestelling af te ronden.
Bevestiging van bestelling.

Op deze manier kun je vanuit je luie stoel eten bestellen met Google Assistant en het binnen enkele seconden bij je thuisbezorgd krijgen. Als u een korte rit wilt maken voordat u gaat eten, kunt u het eten ophalen bij het door u gekozen restaurant.

TIP: Als geen van de bovenstaande methoden heeft gewerkt, raden we aan om Restoro Repair Tool te gebruiken, dat repositories kan controleren en corrupte en ontbrekende gegevens kan repareren. Dit werkt in de overgrote meerderheid van de gevallen waarin het probleem wordt veroorzaakt door een systeemfout. Restoro maximaliseert ook de prestaties van uw systeem.

We sluiten deze sessie af door je veel succes te wensen in Hoe bestel je eten met Google Assistant? Als u het probleem niet zelf kunt oplossen, neem dan contact op met onze Google-ondersteuningsmedewerkers via Google bellen, zij zorgen voor de rest.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?