Hoe alle Alexa-spraakopnamen van Amazon te verwijderen?

 Amazon Alexa is een van de meest geavanceerde virtuele AI-assistenten die vandaag beschikbaar zijn. Werken is zoveel gemakkelijker met dit slimme apparaat. Het blijft echter uw stem opnemen om het op hun server te verwerken. Dus als je je zorgen maakt over je privacy en je wilt van alle Amazon Alexa-spraakopnames af, dan kan dat.

Alexa hoort alles, of het nu een commando is of niet. Wanneer u de Alexa-app start, neemt deze heimelijk al uw geluiden en stemmen op. En het betekent dat u veel van uw persoonlijke gegevens overhandigt aan een apparaat dat wordt beheerd door een particulier bedrijf.

Amazon heeft mogelijk toestemming gegeven voor de privacy van zijn gebruikers om veilig te zijn. Maar er is altijd een kans op een probleem met de privacynormen, en je wilt ook op alle mogelijke manieren veilig zijn. En wanneer je Alexa een spraakopdracht geeft, wordt deze opgeslagen in de database van Amazon omdat ze de functionaliteit van hun AI willen verbeteren.

Er zijn zoveel redenen waarom je de spraakopnames van Amazon Alexa wilde verwijderen of verwijderen. We hebben allemaal privacyproblemen. Maar ook niet dat de stemassistenten alleen van jou leren, en pas volledig benut worden als er meer interactie met jou ontstaat.


Waarom slaat Alexa de opnamen op?

Alexa kan uw opnamen om verschillende redenen opslaan. De belangrijkste reden is volgens Amazon dat het helpt om de ervaring van Alexa te verbeteren. Het leert meer over u door naar uw opnamen te luisteren. Wat je zegt en waar je regelmatig om vraagt. Wanneer u ze verwijdert, waarschuwt het u ook dat dit uw Alexa-ervaring kan beïnvloeden. Je kunt misschien geloven dat het alleen opneemt terwijl het blauwe lampje brandt. Het neemt echter ook veel dingen op die u niet wilt opnemen.

Toen Apple Siri voor het eerst introduceerde, deden ze hetzelfde om de kwaliteit te verhogen, en Amazon doet nu hetzelfde. Er zijn in het verleden echter talloze meldingen geweest over de privacy van Alexa. Er werd ook een privé-familiechat getoond en deze werd opgeslagen in Alexa. Dit soort problemen maken dit apparaat uiterst onbetrouwbaar. Gelukkig zijn er een paar methoden om al je Alexa-interacties te verwijderen. Laten we dus eens kijken hoe u al uw Alexa-spraakgegevens kunt verwijderen.

Hoe alle Alexa-spraakopnamen van Amazon te verwijderen

Er zijn verschillende opties waarmee u Amazon Alexa-spraakopnames kunt verwijderen of verwijderen. U kunt dit doen door de Alexa-smartphone-app of hun officiële website te gebruiken. Volg gewoon de onderstaande stappen om de Alexa-opname naar wens te verwijderen.

Methode 1: De app gebruiken
1) Open uw Alexa-app op uw smartphone en het maakt niet uit welk besturingssysteem u gebruikt. Het werkt voor zowel Android als iOS.

2) Klik linksboven in het scherm op die drie regels, dan wordt de zijbalk in de app geopend.

3) U moest de instellingenoptie vinden. Het staat onderaan de zijbalk. Tik er gewoon op en ga verder met de volgende stap.

Uploading: 64277 of 64277 bytes uploaded.

4) Blijf nu naar beneden scrollen en tik op de Alexa Privacy-optie.


5) Tik daarna op de optie "Spraakgeschiedenis bekijken".

6) Selecteer nu het "Datumbereik" waarmee u de geschiedenis wilt verwijderen.


7) Er verschijnt een vervolgkeuzemenu. Selecteer tot aan het tijdsbestek dat u wilt verwijderen. Alle opnamen binnen die periode worden verwijderd.

Methode 2: Via een spraakopdracht

Je kunt ook alle opnamen die je in de Alexa hebt verwijderen. Hiervoor moet je enkele instellingen in de Alexa-app wijzigen.

1) Open de Alexa-app en open vervolgens het zijbalkmenu door op het pictogram met drie lijnen te tikken.

2) Tik daarna op de optie Instelling, Alexa Privacy en selecteer vervolgens "Spraakgeschiedenis bekijken".

3) Vanaf daar ziet u een schakelaar rechts van "Verwijderen via spraak inschakelen". Wanneer die optie wordt ingeschakeld, kun je nu alle spraakopnamen van je Alexa verwijderen via de Alexa-apparaten.

4) Dan verschijnt er een pop-upvenster, tik gewoon op Inschakelen en het zal u informeren dat iedereen die toegang heeft tot uw apparaat uw opnamen nu kan verwijderen.

5) Daarna kun je Alexa of Echo een spraakopdracht geven die "alles verwijderen wat ik vandaag heb gezegd." Daarna worden al uw opnamen verwijderd.

Methode 3: Via een browser?

1) Open de website amazon.com/alexaprivacysetttings vanuit uw browser in Windows of Mac.

2) Klik nu op het tabblad "Apparaten".

3) Selecteer het Echo-apparaat.

4) Van daaruit kunt u op de optie spraakopname verwijderen klikken.

5) Opnieuw zal een pop-up u vragen om te bevestigen of u de spraakopnames wilt verwijderen of niet.

6) Klik vervolgens op de optie "Verwijderen", en al uw opnamen worden verwijderd

Hoe te stoppen met het delen van spraakgegevens met Amazon Alexa?

Je kunt het delen van de spraakgegevens ook blokkeren via de Alexa-app, volg gewoon de onderstaande stappen:

1) Open de app, tik op de optie rechtsboven en open de instellingen.

2) Selecteer nu op het Alexa-account.

3) Selecteer daarna de Alexa Privacy-optie.

4) Tik vervolgens op de optie die zegt: "Hoe uw gegevens Alexa verbeteren."

Daar zie je verschillende schakelaars. De eerste schakelaar is om te helpen bij het ontwikkelen van nieuwe functies, en u moet die optie uitschakelen. Wanneer u het apparaat uitschakelt, verschijnt er opnieuw een pop-up waarin u wordt gewaarschuwd dat het uitschakelen van deze functie sommige functies zal verminderen. Maar in werkelijkheid zal het niet zo'n groot verschil maken.

Daarna, eronder, zal er nog een schakelaar zijn. Het stopt elk bericht dat u naar andere mensen verzendt en waarmee Alexa de nauwkeurigheid van de transcriptie heeft verbeterd. U kunt deze schakelaar wel of niet uitschakelen, omdat deze soms nuttig kan zijn.


Als de fout zich blijft voordoen, neem dan contact op met onze online ondersteuningsmedewerkers van QuickBooks op Amazon bellen om met een van onze professionals te spreken. We zullen de problemen en elk ander Amazon-gerelateerd probleem in de kortst mogelijke tijd oplossen.






.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?