Gmail-bijlagen opslaan in Google Drive

Tegenwoordig is Gmail de meest gebruikte e-mailtoepassing. Het geeft gebruikers veel veelzijdigheid als het gaat om het organiseren van hun e-mails, en het is ook een erg efficiënte manier van communiceren. Google Drive is gewoon een andere fantastische Google-service die dient als cloudopslag voor grote hoeveelheden gegevens. Om de toegang te vergemakkelijken, geven de meeste mensen er tegenwoordig de voorkeur aan hun gegevens in de cloud te bewaren. We ontvangen af en toe e-mails met meerdere bijlagen. De volgende drie alternatieven zijn beschikbaar voor dergelijke e-mails:

  • We kunnen ze online bekijken
  • We kunnen ze opslaan op ons computersysteem of onze mobiele telefoon
  • We kunnen ze opslaan in Google Drive

De eerste keuze is geschikt voor e-mails die advertenties bevatten, in welk geval u ze slechts één keer wilt bekijken en ze vervolgens wilt vergeten.De tweede keuze is geschikt voor het geval u die bijlage in de toekomst opnieuw moet gebruiken en daarom op uw persoonlijke apparaat wilt opslaan. De derde optie is handig als je niet genoeg opslagruimte op je smartphone hebt of als je wilt dat die bijlage vanaf elk apparaat toegankelijk is.

Hoe Gmail-bijlagen op Google Drive op te slaan?

Om uw Gmail-bijlagen op Google Drive op te slaan, moet u de volgende stappen uitvoeren:
  1. Start de Gmail-toepassing op uw apparaat en meld u daarbij aan door uw aanmeldings-ID en wachtwoord op te geven.

2 Zoek de e-mail met de bijlage die u in Google Drive wilt opslaan en open deze door erop te klikken.

3 Wanneer uw geselecteerde e-mail wordt geopend, beweegt u uw muis over de bijlage die u in Google Drive wilt opslaan en klikt u op het pictogram Opslaan in Drive, zoals te zien is in de onderstaande afbeelding:

Hiermee wordt uw gewenste bijlage onmiddellijk in Google Drive opgeslagen en kunt u deze op elk moment en vanaf elke locatie openen. Bovendien ben je niet langer afhankelijk van een enkel apparaat om dat bestand te bekijken; in plaats daarvan heb je er toegang toe vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

Heeft u hulp nodig bij het opslaan van Gmail-bijlagen in Google Drive? Neem voor relevante stapsgewijze oplossingen contact op met de klantenservicespecialisten van Google bellen. De technische professionals geven de klant eerlijk advies om de best beschikbare oplossingen te bieden.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?