Volgers op Instagram krijgen

Instagram is een app voor iOS-, Android- en Windows Phone-apparaten waarmee gebruikers foto's kunnen delen en uploaden naar de Instagram-community of via sociale netwerken. Meer volgers krijgen is essentieel om je aanwezigheid op Instagram te vergroten, maar weten waar je moet beginnen kan moeilijk zijn. Lees dit artikel voor tips over het maken van goede foto's, interactie met de community en het vergroten van je aanwezigheid op Instagram in het algemeen.

Deel 1 Deelnemen aan de community


1 Kijk naar wat populair is en maak op basis daarvan een account aan. Het maken van een sehunthe (uw optie hier) root-account op dit moment is bijvoorbeeld een snelle methode om activiteit te verkrijgen.


2 Volg vergelijkbare accounts Instagram is een community en als je aan die community deelneemt, krijg je volgers. Dit is meer dan alleen foto's plaatsen. Volg de accounts van mensen die foto's delen waarin u geïnteresseerd bent. Hierdoor kunt u hun meest recente afbeeldingen in uw feed bekijken.
  • Zoek op Instagram snel naar relevante hashtags om foto's en accounts te vinden die gerelateerd zijn aan wat u publiceert. Als je bijvoorbeeld veel vakantiefoto's uploadt, zoek dan naar hashtags zoals #instatravel.
  • Volg niet zomaar iedereen die je ziet, anders wordt je feed te overbelast om te verwerken. Beperk jezelf tot het volgen van alleen die accounts die je het meest interessant vindt.
  • Instagram beperkt je tot het volgen van ongeveer 120 mensen per uur.

3 Laat likes en reacties achter op foto's. Neem de tijd om de afbeeldingen van andere mensen leuk te vinden en erop te reageren zodra je ze bent gaan volgen. Dit maakt niet alleen de ander blij, maar geeft anderen ook de mogelijkheid om je naam of opmerking te lezen en je profiel te bekijken. Dit kan resulteren in een consistent stroompje nieuwe volgers als je actief blijft.
  • Als je een opmerking bij een foto achterlaat, neem dan de tijd om een langer bericht op te stellen en, indien mogelijk, emoji's toe te voegen. De tijd nemen om uw profiel te bekijken, zal voor hen veel inspirerender zijn.

4 Reageer op feedback op uw eigen afbeeldingen. Het onderhouden van je volgersbestand en het laten groeien van je community vereist interactie met je eigen volgers. [1] Reageer op fascinerende opmerkingen en bedank je fans voor alle lof die ze je hebben gegeven. Neem de tijd om een ​​intrigerend onderwerp van een volger correct te beantwoorden.
  • Zelfs als een opmerking geen schriftelijk antwoord vereist, is het een goed idee om het leuk te vinden om te laten zien dat je het hebt gezien en het op prijs stelt.

5 Stel een vraag aan je publiek. Gebruik het fotobijschrift om je volgers vragen te stellen. Dit zal de activiteit in uw opmerkingensectie verhogen, waardoor uw foto extra bekeken wordt.
  • Overweeg een call-to-action te gebruiken, zoals "Dubbeltik als je dit grappig vond" of "Deel je verhaal in de reacties". Dit zal de interactie van de gemeenschap met uw foto's stimuleren.

6 Verbind uw Facebook-account. Instagram is nu eigendom van Facebook en je loopt veel potentiële volgers mis als je je accounts niet koppelt. Eenmaal verbonden, worden al je Instagram-berichten ook naar Facebook gepusht, waardoor je dubbele exposure krijgt.
  • Je kunt je accounts verbinden via het menu Instagram-instellingen.


7 Vul je biografie in. Je Instagram-bio is een vaak over het hoofd gezien maar zeer belangrijk onderdeel van je Instagram-account. Laat mensen weten wie je bent en waarom ze je moeten volgen. Voeg ook een paar hashtags toe die betrekking hebben op uw inhoud.\
  • Je bio is een andere goede plek om een call-to-action te plaatsen.
  • Gebruik meerdere regels en emoji's om de aandacht op je bio te vestigen.

Deel 2 Hashtags gebruiken


1 Onderzoek populaire hashtags voor jouw niche. Hashtags zijn woorden en korte zinnen die de afbeelding beschrijven en categoriseren. Hashtags helpen mensen naar uw afbeelding te zoeken en kunnen uw afbeelding toevoegen aan huidige trends. Het gebruik van hashtags is ongelooflijk belangrijk om een groter publiek te bereiken.[3]
  • Instagram is een geweldig hulpmiddel om te vinden wat de populairste trending-tags zijn.
  • De beste hashtags op Instagram zijn meestal #love #photooftheday #amazing #smile #look #picoftheday #food #instadaily #girl #iphoneonly #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #webstagram #colorful #style #swag
  • Je kunt relevante tags vinden met behulp van websites zoals All Hashtag, Hashtagify, HashtagStack ... of een Instagram-hashtaggenerator-app op je telefoon downloaden.

2 Voeg aan elke afbeelding een paar hashtags toe. Voeg aan je afbeelding een handvol van de meest relevante hashtags toe die je kunt ontdekken. Probeer het aantal hashtags op maximaal drie te houden. Je volgers zullen denken dat je foto's spam zijn als je te veel hashtags gebruikt. Gebruik hashtags in de bijschriftzin, bijvoorbeeld "Ik #hart dit #meisje echt" of voeg ze onder aan het bijschrift in.

3 Maak je eigen tagging-systeem. Je kunt proberen je eigen hashtags te maken als je een aanzienlijk aantal volgers hebt. Dit kan de naam van uw bedrijf zijn of een motto dat in veel van uw afbeeldingen voorkomt. Dit zal je helpen je Instagram-account te markeren en je community meer verenigd te maken. Gebruik deze tag in al je afbeeldingen en in de bio van je Instagram-account.
  • U kunt hoofdletters gebruiken om woorden in een hashtag te scheiden in plaats van spaties. In plaats van "Just do it" zou je #JustDoIt kunnen gebruiken

4 Voeg een geotag toe aan uw afbeeldingen. Instagram-gebruikers voelen zich aangetrokken tot foto's die zijn gemaakt op plaatsen die ze kennen. Bovendien laat Instagram je andere foto's zien vanaf dezelfde locatie als waarop je foto's met geotags plaatst.
  • Andere gebruikers die foto's van dezelfde locatie plaatsen, kunnen uw foto's opmerken en u volgen, waardoor u extra zichtbaarheid krijgt en mogelijk nieuwe lokale volgers.
  • Het is een slecht idee om uw foto te geotaggen in een gebied waar deze niet is gemaakt. Onjuiste geotagging kan leiden tot onaangename opmerkingen of andere vormen van kritiek op uw berichten.
  • Vermijd geotagging van uw huis of werkplek voor uw eigen bescherming. Houd er rekening mee dat deze geotags openbaar zijn.

5 Gebruik interactie-hashtags. Als je wilt proberen je likes, reacties of volgers te versterken, kun je enkele van de meer populaire like-, comment- of volg-hashtags gebruiken, zoals #follow4follow #like4like #comment4comment #f4f #l4l #c4c #followback #likeback # commentback #teamfollowback #alwaysfollowback enz. Zorg er gewoon voor dat u uw deel van de deal daadwerkelijk nakomt en de gebruiker leuk vindt, commentaar geeft of volgt.
  • Sommige mensen denken dat dit een "vuile" strategie is, en als je het te vaak doet, kun je wat volgers verliezen.
  • Hoewel deze strategie kan resulteren in meer volgers, moet je er rekening mee houden dat ze je misschien alleen volgen om het aantal vind-ik-leuks op hun eigen afbeeldingen te verhogen in plaats van uit echte interesse.
  • Om negatieve feedback of niet-volgen te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat u zich aan uw einde van de afspraak houdt.

Deel 3 Memorabele inhoud plaatsen


1 Maak unieke en interessante foto's. Hoewel dit misschien voor de hand liggend lijkt, is een van de beste manieren om volgers op Instagram te krijgen, gewoon goede foto's te maken. Instagram wordt overspoeld met foto's van de maaltijden en katten van mensen, dus onderscheid jezelf met goed gemaakte foto's.
  • Doe uw best om afbeeldingen vast te leggen die uw beoogde publiek zullen aanspreken. Uw publiek zal u eerder volgen als ze zich kunnen vinden in de foto's die u maakt.
  • Een mooie foto hoeft niet "perfect" te zijn. Goede afbeeldingen wekken de indruk mens te zijn, en gebreken kunnen die indruk versterken.
  • Beperk het aantal "selfies" dat je maakt. Zo nu en dan publiceert iedereen graag een selfie, maar je moet deze afbeeldingen je inhoud niet laten overnemen. De meerderheid van je fans is meer geïnteresseerd in het zien van je afbeeldingen dan in het zien van jou. Het constant posten van selfies kan egoïstisch overkomen en volgers vervreemden. Als je prachtig bent, is er een uitzondering op deze regel, hoe jammer het ook mag zijn. Door prachtige afbeeldingen van jezelf te publiceren, kun je een groot aantal volgers krijgen. Maar laat het je inhoud niet domineren!

2 Filters toepassen Instagram werd populair door de filtermogelijkheden. Deze filters veranderen de kleur van uw foto om deze er "echter" uit te laten zien. Instagram biedt een breed scala aan filters, dus wees niet bang om met een paar verschillende te experimenteren totdat je er een vindt die bij je foto past.
  • Als u dezelfde filters op uw foto's blijft toepassen, gaan ze er hetzelfde uitzien.
  • Een populaire hashtag op Instagram is #nofilter, die wordt gebruikt wanneer de foto opvallend genoeg is zonder het gebruik van een filter. Maak er gebruik van!
  • Als je problemen hebt met het vinden van een mooi filter, probeer dan een foto-editor van derden, zoals Google Foto's, die een aantal filters biedt die niet toegankelijk zijn op Instagram.
3 Zet bijschriften bij elke foto. Een slim bijschrift kan een middelmatige opname in iets spectaculairs veranderen. Bijschriften helpen om de aandacht van kijkers te trekken, en als je ze aan het lachen kunt maken of laten lachen met je bijschrift, krijg je meer volgers. Vooral populair zijn grappen of schattige ondertitels.

4 Gebruik apps voor uitgebreide bewerkingscontrole. Hoewel Instagram wat kleine bewerkingen toestaat, zijn er een aantal apps beschikbaar voor zowel iOS als Android die veel meer functies bieden. Gebruik deze programma's om helderder, donkerder te maken, bij te snijden, tekst en effecten toe te voegen en nog veel meer.
  • Populaire bewerkings-apps zijn onder meer Photo Editor van Aviary, Afterlight, Bokehful en Overgram.


5 Maak collages. Het maken van een Instagram-collage is een geweldige methode om een voortgang of een verzameling foto's te demonstreren. PicStitch, InstaCollage, InstaPicFrame en zelfs de eigen collage-app van Instagram, Layout, zijn slechts enkele van de apps die u hierbij kunnen helpen.

6 Collages samenstellen Het maken van een Instagram-collage is een geweldige methode om een voortgang of een verzameling foto's te demonstreren. PicStitch, InstaCollage, InstaPicFrame en zelfs de eigen collage-app van Instagram, Layout, zijn slechts enkele van de apps die u hierbij kunnen helpen.
  • Instagram-foto's overleven vaak maar 4 uur in iemands feed, dus upload niet midden in de nacht als je niet wilt dat je volgers het zien.
  • U kunt de beste tijden vinden om foto's voor uw publiek te plaatsen door websites zoals IconoSquare . te gebruiken

7 Blijf posten in een constante stroom. Overspoel je feed niet met al je foto's tegelijk. Verspreid je afbeeldingen over een paar dagen als je er veel hebt om te laten zien. Uw volgers zullen uw foto's waarschijnlijk overslaan als u er te veel tegelijk plaatst. Aan de andere kant, als je niet vaak genoeg schrijft, zal het moeilijk zijn om je huidige volgers te behouden en nieuwe aan te trekken.

Ben je niet tevreden met het antwoord op de vraag Hoe krijg je volgers op Instagram? Nog steeds op zoek naar hoogwaardige technische ondersteuning? Als dit het geval is, kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze Instagram bellen Technical Support-experts. We hebben een team van getalenteerde IT-specialisten op het hulplijnnummer. U kunt ons altijd en overal bellen

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?