Snel volgers op Instagram krijgen

 In deze blog leer je hoe je snel het aantal mensen dat je volgt op Instagram kunt vergroten. De veiligste manier om dit te doen, is door organische betrokkenheidsmethoden te gebruiken, zoals het leuk vinden en reageren op de berichten van andere gebruikers, hoewel je ook volgers kunt kopen als je haast hebt.

Methode 1 Standaardmethoden gebruiken

1 Maak je profiel beter zichtbaar. Als mensen niet weten waar ze heen moeten voor je materiaal, zal het hebben van een perfect verzorgd Instagram-profiel niet helpen, publiceer daarom de handle van je profiel overal waar je kunt. Sociale netwerken en uw e-mailhandtekening zijn populaire keuzes, maar u kunt zelfs een stap verder gaan door de greep van uw profiel aan individuen te bezorgen via expresberichten.
  • Je Instagram-gebruikersnaam op een visitekaartje zetten, is een langetermijnaanpak die je kan helpen.




2 Gebruik hashtags en vermeldingen die momenteel trending zijn. Zoek een manier om de hashtag te gebruiken en/of vermeld de beroemdheid in je volgende bericht als je merkt dat een hashtag en/of beroemdheid trending is.
  • Het gebruik van hashtags kan een geweldige manier zijn om mensen te helpen je Instagram te ontdekken, maar wees voorzichtig met het gebruik van echt algemene (bijv. #beauty of #fashion), anders ga je de concurrentie aan met een heleboel andere inhoud. Door meer specifieke, gerichte hashtags te gebruiken, kun je opvallen.[1]

3 Schrijf uitgebreide bijschriften voor elke afbeelding. Bedenk wat voor soort inhoud je zou pauzeren om te lezen als je een bijschrift aan je foto's zou toevoegen; dingen als humor, vragen en uitgebreide verhalen hebben de neiging om meer betrokkenheid te genereren, wat de kans op een follow-up vergroot.
  • Naast een algemene call-to-action moeten uw ondertitels duidelijke call-to-actions bevatten (bijv. 'Dubbeltik als u akkoord gaat!') (bijv. 'Volg deze pagina voor meer van dit soort berichten').

4 Je uploads moeten gespreid zijn. Je zou in de verleiding kunnen komen om te geloven dat het snel laden van je Instagram-feed met foto's meer volgers zou aantrekken, maar dit is niet het geval. Je zult uiteindelijk de startpagina's van je volgers overbelasten als je te veel uploadt foto's tegelijk.Niet-volgers zullen je niet willen volgen, en mensen die je momenteel wel volgen, kunnen van gedachten veranderen en stoppen.
  • Plaats gemiddeld niet meer dan één tot drie foto's per dag.

5 Plaats uw afbeeldingen op de drukste momenten van de dag. Voordat het in de Instagram-community verdwijnt, heeft een Instagram-foto een levensduur van drie tot vier uur. Je hebt meer kans om willekeurige views en mogelijke volgers te krijgen als je publiceert wanneer de meeste mensen online zijn dan wanneer je op andere momenten van de dag post.
  • De twee meest populaire tijden van de dag zijn 's ochtends en na het werk.
  • De populairste tijd van de week is woensdag tussen 17.00 en 18.00 uur.[2]
  • 14:00-15:00 uur, centrale tijd, is een andere actieve spitsperiode op Instagram.
  • Elk Instagram-account is geschikt voor een verschillende demografie. Bepaal wanneer u de meeste betrokkenheid ontvangt en post regelmatig op die momenten.
6 Houd een groot aantal gebruikers bij. Een van de eenvoudigste manieren om de aandacht van andere Instagram-gebruikers te trekken, is door ze eerst te volgen. Hoe meer mensen je volgt, hoe groter de kans dat ze je terugvolgen.
  • Zoek naar bekende gebruikers, maar ook naar gebruikers die veel meer volgers dan volgers hebben. Deze mensen willen misschien hun aanhang vergroten en zullen u terugvolgen.
  • Het volgen van een account dat "f4f" of "follow4follow" (of een variant van een van beide termen) in zijn bio bevat, zal hen vrijwel zeker aanmoedigen om je terug te volgen.

7 Interactie met de berichten van andere gebruikers. Hoewel het volgen van gebruikers een goede manier is om hun aandacht te trekken, kunnen ze aarzelen totdat je begint te genieten van en commentaar geeft op hun berichten.
  • Deze methode kost tijd, maar loont meestal in de vorm van toegewijde volgers die uw account kunnen doorverwijzen naar hun vrienden.
  • Het is van cruciaal belang om contact te maken met je publiek als je eenmaal bent begonnen er een te bouwen; als je die connectie hebt, kun je je aanhang laten groeien. Het mooie van Instagram is dat je direct kunt antwoorden op de direct messages (DM's) van je volgers. [3]


8 Word lid van een microgemeenschap. Microgemeenschappen zijn gebouwd op Instagram-accounts die een diverse groep mensen aanspreken door dagelijkse uitdagingen te sponsoren en forums te bieden. Je kunt jezelf meteen voorstellen aan andere Instagram-gebruikers door je aan te sluiten bij een microcommunity. Het belangrijkste is dat omdat deze gebruikers graag actief willen zijn op Instagram, ze eerder nieuwe mensen zullen volgen.

De @joshjohnson #JJ-community heeft bijvoorbeeld dagelijkse uitdagingen en forums. U kunt gemakkelijk nieuwe volgers aantrekken als u uw foto's tagt met de #JJ-hashtag en de 1-2-3-regel van de community volgt. De belangrijkste richtlijn is dat je voor elke foto die je indient, er nog drie leuk moet vinden en op twee andere moet reageren.

Methode 2 Gekochte volgers gebruiken

1 Het is belangrijk om te begrijpen dat het kopen van volgers tegen de wet is. Dit is in strijd met de Servicevoorwaarden van Instagram en als je wordt gedetecteerd, wordt je van de service verbannen. U kunt mogelijk juridische gevolgen ondervinden. Je koopt volgers op eigen risico.
Uploading: 241650 of 241650 bytes uploaded.


2 Herken het verschil tussen echte en bedrieglijke gebruikers. Sommige diensten bieden u 'nep'-gebruikers aan, in feite bot-accounts die alleen zijn gemaakt om uw statistieken op te blazen en de indruk te wekken dat u meer volgers heeft dan u in werkelijkheid heeft. Andere diensten verkopen u "echte" Instagram-gebruikers, dit zijn mensen die ermee instemmen u te volgen en al dan niet actief deelnemen aan de community.
  • Als algemene vuistregel: koop echte volgers in plaats van nepvolgers. Echte volgers zullen actiever betrokken zijn en ze zullen je Instagram-profiel zelfs helpen actief en bloeiend te blijven.
  • In veel gevallen verdwijnen nepvolgers na een bepaalde tijd.


3 Herken de voor- en nadelen van het kopen van volgers. Het kopen van Instagram-volgers is verreweg de snelste manier om een ​​aanzienlijk aantal volgers te vergaren. Het is misschien niet de meest praktische, en als je een paar weken kunt wachten, kun je misschien beter volgers krijgen met meer eerlijke middelen.
Het belangrijkste voordeel van het kopen van volgers is dat je direct volgers hebt. Je kunt snel populair worden bij andere mensen door je Instagram populair te laten lijken. Je verliest ook het uiterlijk van een "newbie" op Instagram, waardoor mensen je eerder serieus nemen.
  • Het grootste nadeel van het kopen van volgers is dat deze mensen niet zo geïnteresseerd zijn in je profiel.
  • Het belangrijkste nadeel van het kopen van volgers is dat deze volgers uiteindelijk niet het enige zijn dat in je profiel is geïnvesteerd. Bovendien is het kopen van volgers in strijd met de Servicevoorwaarden van Instagram (TOS), dus je account kan worden opgeschort als je niet voorzichtig bent.


4 Zoek naar een Instagram-service voor betaalde volgers. Voer Instagram-volgers in bij een zoekmachine naar keuze en bekijk de resultaten. Enkele populaire services zijn de volgende:
  • Twitter-volgers toevoegen
  • Goedkope sociale media SEO
  • Combo voor sociale media

5 Selecteer een dienst. Klik op een van de resulterende links om de website van de dienst te bekijken.

6 Evalueer de beveiliging van de service die u hebt gekozen. Voordat u doorgaat met een service, moet u er alles aan doen om ervoor te zorgen dat deze betrouwbaar is en vrij is van oplichting. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door te zoeken naar de naam van de service gevolgd door de uitdrukking "scam" en de beoordelingen van andere mensen te lezen.
  • Zoek naar een provider waarmee je met PayPal kunt betalen in plaats van met een creditcard.
  • Omdat het kopen van Instagram-volgers een duistere gewoonte is, kan uw website enkele problematische elementen bevatten (bijvoorbeeld een URL met meerdere streepjes, een slecht webontwerp, enz.) die u over het hoofd moet zien.

7 Je kunt volgers kopen van elke website die ze verkoopt. Google "koop Instagram-volgers" en kies een website uit de resultaten. Blader vervolgens naar het Instagram-gedeelte van uw gekozen website, kies een abonnement (bijvoorbeeld 1000 volgers) en voer uw betalings- en accountgegevens in. Nadat je dit hebt voltooid, zou je een toename van je aantal volgers moeten opmerken.


Dit is hoe de gebruiker snel volgers krijgt op Instagram. Voor meer informatie, moet de gebruiker contact opnemen met de professionals, die bereikbaar zijn via Instagram bellen Helpline-nummer. er is geen probleem met Instagram dat de experts niet kunnen oplossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?