Hoe een gehackt Instagram-account te herstellen

Sinds de oprichting heeft de fotodeelservice van Instagram zich enorm ontwikkeld. Het had in juli van dit jaar meer dan 1 miljard maandelijkse actieve gebruikers. Met zoveel mensen die gebruik maken van het netwerk, neemt de kans op het verliezen van een waardevol account toe.


 1. Handel onmiddellijk


Het is van cruciaal belang om te handelen zodra u zich zorgen maakt dat uw account gevaar loopt. Zelfs als u niet gelooft dat de dreiging reëel is, moet u voorzorgsmaatregelen nemen om uzelf te beschermen. Als je het mis hebt en geen actie onderneemt, kunnen je sociale media-accounts permanent worden verwijderd.

2. Wijzig uw wachtwoord

U zou nog steeds wijzigingen in uw account moeten kunnen aanbrengen als de hacker geen tijd heeft gehad om uw wachtwoord te wijzigen. De eerste stap is om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, aangezien de hacker waarschijnlijk uw huidige wachtwoord kent.

Log in op je Instagram-account en selecteer de drie regels bovenaan de pagina.

Tik in het menu dat verschijnt op 'Instellingen' onder aan uw scherm.

Tik op 'Beveiliging'.

Selecteer Wachtwoord.'


Voer uw huidige wachtwoord in om uw identiteit te bewijzen en vervolgens tweemaal uw nieuwe wachtwoord om te bevestigen.


Het wordt sterk aangeraden om een veiliger wachtwoord te genereren en te bewaren met behulp van een service zoals die van Google of Dashlane. Dit maakt uw accounts niet alleen veiliger, maar u hoeft ook geen aparte wachtwoorden voor elk van uw online accounts te onthouden.

3. Herstel van Instagram-account

Als je de toegang tot je Instagram-account bent kwijtgeraakt en denkt dat de hacker je wachtwoord heeft gewijzigd, moet je de accountherstelservice van Instagram gebruiken.

Klik op 'Wachtwoord vergeten?' op de inlogpagina van Instagram.

Voer je telefoonnummer, e-mailadres of gebruikersnaam in en klik op 'Aanmeldingslink verzenden'. Instagram stuurt je vervolgens een e-mail om je te helpen je account te herstellen.

Dit stuk literatuur biedt u een stapsgewijze handleiding die u kunt volgen. Deze sectie zal je ongetwijfeld helpen bij het oplossen van een gehackt Instagram-account herstellen. Geïnteresseerden kunnen echter een van onze computerexperts op Instagram bellen bellen en vragen om het probleem bij de bron op te lossen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?