Alle spam-e-mails in Gmail verwijderen

 Hoewel Gmail spam-e-mails automatisch in een aparte map sorteert, wilt u deze e-mails mogelijk permanent verwijderen om uw account overzichtelijker te maken. Dit wikiHow-artikel leert je hoe je al je spam-e-mails in Gmail op desktop- en Android-apparaten kunt verwijderen.

Methode 1 op bureaublad


1. Ga naar Gmail en log in. Ga in je webbrowser naar mail.google.com en log in met je Gmail-adres en wachtwoord. Ga door naar de volgende stap als u al bent ingelogd op uw account.

2. Ga naar de map Spam en open deze. Selecteer hiervoor Spam in het vervolgkeuzemenu onder Meer in het menu aan de linkerkant.
  • U kunt ook in het zoekveld van Gmail in:spam invoeren en op Enter drukken

3. Om alle spamberichten te verwijderen, gaat u naar de pagina Alle spamberichten nu verwijderen. Deze link staat bovenaan de pagina.

4. Bevestig dat het verwijderen is gelukt. Klik in het pop-upbevestigingsvenster op de knop OK. Gedaan!

Methode 2 op Android


1 Open de Gmail-app op je telefoon of tablet. Een witte envelop met een rode omtrek is het Gmail-pictogram. Het is te vinden op je startscherm of in het menu Apps.

2 Activeer de knop door erop te drukken. Het is te vinden in de linkerbovenhoek van de app. Daarna verschijnt het menupaneel.


3 Ga naar het tabblad Spam. Selecteer de optie Spam in het gedeelte Alle labels.

4 LEGE SPAM NU moet worden geselecteerd. Om alle spam-e-mails van uw account te verwijderen, selecteert u LEEG in het bevestigingsvenster. Gedaan!

Maak je geen zorgen over het verwijderen van al je spam-e-mails in Gmail op desktop- en Android-apparaten nadat je de bovenstaande instructies hebt gevolgd, maak je geen zorgen. We hebben een staf van zeer bekwame en deskundige specialisten beschikbaar om aan al uw behoeften op één locatie te voldoen. Bel dus nu het Gmail Bellen-nummer om vanuit het comfort van uw eigen huis met Outlook-ondersteuningsspecialisten te spreken. In een fractie van een seconde wordt een effectieve oplossing gepresenteerd.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?