Repareer Alexa vast op het updaten van het apparaat

 

Als je een Alexa-apparaat hebt, kun je dit vervelende probleem tegenkomen waarbij Alexa constant upgradet. Je hebt misschien wat probleemoplossing geprobeerd, maar als dat niet is gelukt, is dit bericht iets voor jou. We hebben alle beschikbare opties voor probleemoplossing opgenomen om dit probleem op te lossen.

(Opmerking: zorg ervoor dat je wifi is ingeschakeld en je Alexa-apparaat is ingeschakeld voordat je doorgaat.)

Het Alexa-apparaat opnieuw opstarten

U kunt de alexa die vastzit bij het upgraden van het apparaatprobleem oplossen door uw apparaat uit te schakelen. Dit kan helpen bij het oplossen van technische problemen die het probleem veroorzaken. Volg de onderstaande stappen om Alexa te activeren.
  1. Haal de Alexa-stroomadapter uit het stopcontact.
  2. Wacht 5-10 minuten totdat het proces is voltooid.
  3. Verbind nu uw Alexa-apparaat.
Je kunt nu voorbij de power-update komen. Als het probleem zich blijft voordoen, start u uw Amazon Echo Dot opnieuw op om het probleem met Alexa op te lossen dat vastzit bij het bijwerken.

Reset het Alexa-apparaat

U kunt uw Alexa-apparaat eenvoudig resetten, maar u moet wel de naam en generatie van uw apparaat weten, omdat de methoden om het Alexa-apparaat opnieuw in te stellen verschillen afhankelijk van de generatie en het type apparaat. Ik heb de instructies voor het resetten van veelvoorkomende Alexa-apparaten hieronder vermeld:
  1. Houd de Dot-knop (Actieknop) op uw Echo-apparaat ingedrukt.
  2. Houd het 25 seconden vast totdat je het oranje lampje continu ziet ronddraaien (Alexa zal zeggen dat je je apparaat moet resetten).
Reset uw Echo/Echo Dot/Echo Plus (2e generatie)
  1. Houd tegelijkertijd de knoppen Dempen en Volume omlaag ingedrukt.
  2. Houd het 20 seconden vast, of totdat het oranje lampje constant draait (Alexa zal zeggen "je deviantie resetten").
  1. Houd tegelijkertijd de knoppen Dempen en Volume omlaag ingedrukt.
  2. Houd het 20 seconden ingedrukt, of totdat je het oranje lampje continu ziet ronddraaien (Alexa zal zeggen "reset je apparaat" of "verwijder apparaten").
Reset je Echo Show
  1. Houd tegelijkertijd de knoppen Dempen en Volume omlaag ingedrukt.
  2. Houd het 15 seconden vast totdat het Amazon-logo verschijnt.
  3. Nadat u uw apparaat opnieuw hebt ingesteld, volgt u gewoon de instructies op het scherm om het opnieuw in te stellen.
Nadat je je apparaat opnieuw hebt opgestart, gebruik je de Alexa-app om je echo-apparaat met je wifi te verbinden en te kijken of het probleem is opgelost.

Reset je wifi-router

Als u nog steeds problemen ondervindt, ligt het probleem mogelijk bij uw wifi. Wijzig je wifi om te zien of deze er is. Als het probleem bij de wifi zit, of als je geen andere wifi hebt, kan je ISP je helpen je wifi-router te resetten.

(Opmerking: als Alexa beweert dat uw apparaat moet worden bijgewerkt nadat u de bovenstaande procedures hebt geprobeerd, stelt u uw Alexa-apparaat in en laat u het 30 minuten staan.)

De Alexa-app bijwerken/opnieuw installeren

Het wordt aanbevolen om uw Alexa-app bij te werken als u dit probleem ondervindt. U kunt proberen Alexa te verwijderen en opnieuw te installeren. Het verwijderen van de app is een uitstekende optie omdat het alle cache en gegevens van de app wist, zodat je zonder problemen kunt inloggen. Volg deze stappen om de app bij te werken of opnieuw te installeren:
  1. Begin door naar de App Store/Play Store te gaan.
  2. Zoek naar 'Alexa App' in de zoekbalk.
  3. Als u een knop 'Bijwerken' ziet, klikt u erop.
  4. Houd het Alexa-app-pictogram op het startscherm ingedrukt om het te verwijderen/verwijderen en klik vervolgens op verwijderen/verwijderen.
  5. Om de app opnieuw te installeren, herhaalt u de eerste twee stappen en klikt u op de installatieknop.
(Opmerking: als je de Alexa-app opnieuw installeert, moet je opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.)

Als het probleem zich blijft voordoen nadat u alle stappen voor probleemoplossing hebt geprobeerd, ligt het probleem mogelijk bij de Amazon-server, waarvoor u contact moet opnemen met de ondersteuning van Amazon bellen en een ticket moet indienen. Bekijk onze gids over het repareren van een Amazon Fire-tablet die niet kan worden opgeladen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?