Hoe een probleem met "Kindle Fire laadt niet op" op te lossen?


Er zijn verschillende redenen waarom je Kindle Fire niet oplaadt. Omdat het een goedkope tablet is, hebben veel Kindle Fire-tablets problemen, zoals vastlopen op het logoscherm, Kindle Fire laadt niet op, Kindle Fire start niet, enzovoort. In dit artikel bespreken we echter de vele redenen waarom je Kindle Fire niet oplaadt, en hoe je ze kunt oplossen.

Je kunt voor een redelijke prijs een Amazon Kindle Fire-tablet kopen. Toen Amazon in 1995 voor het eerst zijn deuren opende, was het gewoon een boekwinkel. Naarmate de tijd verstreek, begon Amazon meer producten en categorieën toe te voegen, en vandaag heeft het meer dan 10 miljoen producten in tientallen categorieën. De Amazon Fire Kindle is een tablet die de traditie in stand houdt door je miljoenen boeken op je tablet te laten lezen. Het is gemaakt om je het gevoel te geven een echt boek te lezen op een digitaal platform. Tegenwoordig gebruiken miljoenen mensen de Kindle-tablet om boeken, Office-documenten, presentaties en andere dingen te lezen.

Helaas is bekend dat verschillende modellen van de Kindle Fire veel problemen hebben, met als belangrijkste reden de budgetvriendelijke betaalbare tablet. De oplader of het laadstation is het meest voorkomende probleem dat Kindle-gebruikers hebben. Ze hebben een geschiedenis waarin ze om verschillende redenen na een paar jaar niet meer werken. We hebben de onderstaande methoden vermeld om u te helpen bij het oplossen van het probleem met uw Amazon Kindle Fire-tablet.

Oorzaken voor je Kindle Fire om te stoppen met opladen

Er zijn vier mogelijke oorzaken voor het onvermogen van je Kindle Fire om op te laden. We raden je echter aan om alle recente wijzigingen die je hebt aangebracht in de hardware of software van je Kindle te herinneren en te proberen deze ongedaan te maken. De redenen achter het niet kunnen opladen van je Kindle Fire staan hieronder vermeld.

  • Configuratie-/softwaregerelateerde problemen.
  • A Probleem met de oplader.
  • A Probleem met het oplaadpunt.
  • Beschadigde of lege batterij.
  • Gebroken/corrupte bestanden op het apparaat.

Een Kindle Fire repareren die niet kan worden ingeschakeld

Zoals we hebben aangegeven, zijn de problemen anders en dus ook de oplossingen. je moet elke methode proberen die we hebben genoemd om je Kindle-vuur met succes te repareren en opnieuw op te laden.

Methode 1: Start uw apparaat opnieuw op

We zijn ons er terdege van bewust dat u uw apparaat al opnieuw hebt opgestart. In plaats van het opnieuw op te starten, raden we u echter aan om het 30-60 seconden uit te schakelen voordat u op de aan / uit-knop drukt en het opnieuw opstart. De herstart herstelt alle softwareproblemen die ervoor zorgen dat uw apparaat niet kan worden opgeladen.

Methode 2: Controleer uw voedingskabel en adapter

Als de eerste techniek niet werkt, moet u uw oplader controleren om te bepalen of deze een storing heeft waardoor uw smartphone stopt met opladen. Probeer een andere gadget op te laden met dezelfde oplader om te zien of deze werkt. Verwijder de voedingsadapter en het snoer en probeer ze afzonderlijk als de gadget niet oplaadt.

Je kunt proberen de Kindle Fire-tablet op te laden met de USB-oplader-kabel aangesloten op de computer. Test anders de voedingsadapter met een andere USB-kabel om te zien of de adapter in goede staat werkt.

Als een van de hardwarecomponenten niet werkt, vervangt u deze door een nieuwe bij Amazon te bestellen.

Methode 3: Wijzig de oplaadpoort

Oplaadpoorten zijn kwetsbaar en kunnen na verloop van tijd zwak worden en verstopt raken met stof of ander materiaal, waardoor uw oplader geen elektrische impulsen ontvangt. Wijzig de oplaadaansluiting op uw apparaat en probeer het opnieuw op te laden. Verwijder uw oplaadkabel en sluit deze aan op een directe voeding om uw verbinding te testen als u een verlengsnoer gebruikt om stroom te leveren.

Door de lucht te laten ontsnappen en al het stof en ander vuil te verwijderen dat zich in het stopcontact heeft opgehoopt, kunt u het reinigen.

Methode 4: Reset uw apparaat naar de fabrieksinstellingen

Als het probleem aanhoudt na het voltooien van de zachte reset, moet u proberen een harde reset uit te voeren. Houd er rekening mee dat een harde reset de gegevens van uw apparaat volledig zal wissen. Maak een back-up van uw apparaat en bestanden naar een veilige locatie voordat u een volledige reset uitvoert en volg dan deze procedures.

  1. Van al uw gegevens moet een back-up worden gemaakt op een andere computer.
  2. Selecteer de instellingenoptie door de meldingsbalk naar beneden te vegen. De instellingen-app is ook te vinden onder het gedeelte Alle apps.
  3. Ga naar Apparaatopties en kies het.
  4. Selecteer "Terugzetten naar fabrieksinstellingen" in het vervolgkeuzemenu.
  5. Reset moet worden bevestigd.

Methode 5: Verander uw batterij

Wat moet je doen als je Kindle niet oplaadt nadat je alle bovengenoemde manieren hebt geprobeerd? Dan is het tijd om na te denken over een lege batterij of een batterijstoring. Dit is een groot probleem, en in tegenstelling tot elke andere benadering kost het vervangen van een batterij op een Amazon Kindle Fire tijd en expertise. De batterij is prijzig en kan net zoveel kosten als een nieuwe Amazon Fire-tablet.

Hoewel Amazon geen batterijvervangingsservice biedt, kunt u een nieuwe batterij kopen bij een externe Amazon-leverancier. Dit is een voorbeeld van een product dat u kunt kopen.

Laatste woorden!

Je kunt problemen met je Kindle Fire oplossen en het "Kindle Fire laadt niet"-probleem oplossen door deze methoden en oplossingen te gebruiken. Deze methoden zijn geprobeerd en bewezen te werken op verschillende apparaten om het probleem met succes op te lossen.

Als je je zorgen maakt of aanvullende informatie nodig hebt over de Amazon Kindle Fire en de vele problemen die ermee samenhangen, neem dan contact op met Amazon bellen, een lid van ons ondersteuningsteam zal reageren.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?