Hoe de Amazon Prime Video-app te installeren op Windows 11/10

 De Amazon Prime Video-app voor Windows 11/10 kan nu worden gedownload van de Microsoft Store. U kunt ook de Edge-browser gebruiken om Amazon Prime te downloaden en te installeren als een Progressive Web App (PWA).


Hieronder volgt een lijst met de functies van de nieuwe Amazon Prime Video-app voor Windows 11 en Windows 10:

  1. Download video's en bekijk ze offline waar en wanneer je maar wilt.
  2. Duizenden titels, waaronder nieuwe releases, populaire tv-shows en meer, zijn te huur of te koop.
  3. Prime-gebruikers kunnen zich abonneren op meer dan 150 premium- en speciale kanalen, waaronder HBO, SHOWTIME, STARZ en Cinemax, via Prime Video Channels.
  4. U betaalt alleen voor de zenders die u wilt; er is geen kabel nodig en u kunt op elk moment annuleren.
  5. Bekijk IMDb-informatie over acteurs, muziek en trivia voor video's terwijl je ze streamt met X-Ray.

Installeer Amazon Prime Video als een PWA op Windows 11/10

Voor Windows 10 en Windows 11 heeft Amazon ook een web-app gemaakt voor zijn winkelplatform en een muziek-app. De Amazon Prime Video-app kan op Windows worden geladen via Progressive Web Apps en u kunt de streamingdiensten op uw desktop gebruiken.
Op Windows 11/10 kan de Amazon Prime Video-software volledig worden geïnstalleerd en gebruikt. Dit kan alleen worden bereikt door de nieuwe Microsoft Edge-browser te gebruiken, die is gebaseerd op Chromium.
  • Open de Amazon Prime Video-website in de nieuwe Microsoft Edge-browser, die is gebaseerd op Chromium.
  • Selecteer de menuknop in de rechterbovenhoek, gemarkeerd door drie horizontale stippen, wanneer de website wordt geladen.
  • Ga naar Apps > Deze site is te downloaden als app.
  • Op uw Windows 11/10-machine installeert het de Amazon Prime Video-website als een app met een XAML-shell.
Je ziet het ook vermeld in het gedeelte Alle toepassingen van het menu Start. U kunt er een snelkoppeling op het bureaublad voor maken, deze vastzetten op de taakbalk of indien nodig vastzetten als een live-tegel.

Het is vermeldenswaard dat dit programma, in tegenstelling tot zijn Android- en iOS-tegenhangers, niet offline werkt.

In de nieuwe Microsoft Edge-browser op basis van Chromium is dit de standaardbenadering voor het installeren van een website als een progressieve web-app.

Wat is het voordeel van het gebruik van de Amazon Prime-app voor Windows?

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van de app is dat je overal en altijd video's kunt downloaden om offline te bekijken, zelfs als je geen toegang hebt tot internet. Je kunt in totaal maar 15 of 25 Prime Video-titels downloaden.

Hoe lang kun je de gedownloade video in de Amazon Prime-app bewaren?

Je zult het niet lang kunnen bewaren. Het wordt automatisch verwijderd 30 dagen nadat je het hebt gedownload. Je kunt het ook laten wissen als je klaar bent met kijken. Het is handig als je wilt dat het ruimte blijft innemen. Alle downloads worden verwijderd als u de programma's verwijdert. Bovendien worden deze downloads niet gesynchroniseerd tussen apparaten.

Op hoeveel apparaten kun je Amazon Prime gebruiken?

Video van Amazon Prime kan naar verschillende apparaten worden gedownload. Het maximum aantal apparaten dat tegelijkertijd kan streamen met dezelfde inloggegevens is drie, en slechts twee apparaten kunnen dezelfde titel/inhoud tegelijkertijd zien.

Krijgen Prime Subscription-gebruikers extra voordeel?

Je kunt de app alleen gebruiken als je Amazon Prime-lid bent. Dus alles wat je in de app krijgt, inclusief offline downloads, films toevoegen aan favorieten en originele streaming content bekijken, is beschikbaar voor alle gebruikers. Het is inbegrepen in het Amazon-abonnement, maar het bevat geen van de meest recente add-ons.

Hoe stel ik Amazon Prime in op mijn tv?

Op alle apparaten is de procedure hetzelfde. Je moet eerst inloggen met je Amazon-account en vervolgens de link bevestigen via e-mail of de Amazon-app. U moet de code invoeren die op het scherm wordt weergegeven.

Welk apparaat heb ik nodig om Amazon Prime op mijn tv te bekijken?

Amazon Prime werkt op een overvloed aan apparaten en services. Het omvat Apple TV, Mi TV, Chromecast, FireTV, Roku-apparaten, enzovoort. De interface zal echter voor elk platform verschillen, maar de meeste functies zullen in alle apps hetzelfde zijn.

Inmiddels zou je de hierboven beschreven technieken moeten kunnen gebruiken om de Amazon Prime Video-app op Windows 11/10 te installeren. Als je echter vragen, opmerkingen of opmerkingen hebt, neem dan onmiddellijk contact met ons op via Amazon bellen. Wij zijn een technologische krachtpatser die de klok rond werkt om de best denkbare probleemondersteuning te bieden. Aarzel dus niet om op elk moment contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft!

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?