Hoe Amazon Sidewalk in of uit te schakelen / uit te schakelen / af te melden

 

Het is nooit eenvoudig om een zoekgeraakt item te vinden. Met de hulp van anderen kost het zoeken naar uw vermiste goederen echter minder tijd en moeite. Met de Amazon Sidewalk-functie op Alexa-compatibele apparaten kunnen klanten een klein stukje van hun bandbreedte delen met hun buren. Het betekent niet dat u uw persoonlijke netwerkverbinding deelt. Het betekent simpelweg dat u gemeenschapsvriendelijke functies zoals bewegingssensoren, tracking en buitenverlichting kunt inschakelen. Het maakt tracking op lange afstand mogelijk en verbetert de mogelijkheden van uw slimme thuisgadgets.

Voor sommige consumenten is een van de meest dringende zorgen echter de gegevensprivacy. Gebruikers maken zich zorgen over de veiligheid van hun privénetwerk en gegevens omdat u via Amazon Sidewalk een lage bandbreedte aan het gemeenschappelijke netwerk levert.

Volgens Amazon heeft de Amazon Sidewalk-functie meerdere coderingslagen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Maar als u zich niet op uw gemak voelt bij het idee om uw bandbreedte te delen, heeft u de mogelijkheid om uw Amazon Sidewalk-functie uit te schakelen.

Hoe u Amazon Sidewalk uit- of afmeldt met uw Alexa-app

Amazon Sidewalk is echter een opt-out-functie. Het houdt in dat in plaats van de keuze te hebben om het in de eerste plaats te activeren, je het handmatig moet uitschakelen. De Amazon Sidewalk-functie is standaard ingeschakeld op uw Echo- en Ring-apparaten.

Toch is het eenvoudig om dit te doen als u Amazon Sidewalk op uw account wilt uitschakelen of uitschakelen. Volg de onderstaande instructies om de Amazon Sidewalk-functie op uw Echo-apparaat uit te schakelen.

  • Start uw Alexa-app.
  • Tik op Meer.
  • Ga naar Instellingen.
  • Selecteer Accountinstellingen.
  • Tik op Amazon Sidewalk.
  • Om Amazon Sidewalk in/uit te schakelen/uit te schakelen, zet u de knop op Uit.
  • Als u de functie wilt inschakelen, kunt u deze op Aan zetten.

Hoe Community Finding in de Alexa-app uit te schakelen



U kunt er ook voor kiezen om de tool Community zoeken uit te schakelen. Het is compatibel met Amazon Sidewalk, aangezien consumenten trackers met Sidewalk-functionaliteit kunnen gebruiken om hun vermiste elektronica en huisdieren in de gaten te houden. Desalniettemin informeert Amazon zijn klanten dat met behulp van de Community Finding-functie, andere individuen alleen de geschatte positie kunnen zien.
  • Om de Community Finding-functie uit te schakelen, ga je terug naar het menu Instellingen van je Alexa-app.
  • Kies Accountinstellingen.
  • Schakel deze keer de functie Community zoeken uit.

Vind je het leuk om Amazon Sidewalk aan of uit te zetten? Wat zijn uw rechtvaardigingen hiervoor? Uw feedback is belangrijk voor ons. U kunt ons hierover vertellen in het opmerkingenveld.

Ze zullen u ook leiden naar belangrijk advies voor probleemoplossing, zodat u Amazon Sidewalk kunt in- of uitschakelen/uitschakelen/opt-out. Dus, wat heb je te verliezen? Bel gewoon onze gratis Amazon bellen Support (24 uur per dag, 7 dagen per week).

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?