Hoe Amazon Prime-videoprofielen te repareren die niet worden weergegeven op Smart TV

 

Door gebruikersaccounts in te stellen op Amazon Prime Video kun je je streamingactiviteit aanpassen op basis van de voorkeuren van elke gebruiker. Een Kids-profiel heeft bijvoorbeeld meer animatiefilms, terwijl een ander het leuk vindt om tv-programma's te bingewatchen.

Gebruikersprofielen hebben duidelijke suggesties en hun eigen volglijst, zodat u niet hoeft te zoeken naar alle titels die u wilt of iets mist dat u leuk vindt.

Voor elk streamingaccount kunt u met Amazon Prime Video maximaal zes accounts maken. Dat betekent dat u naast uw primaire profiel nog vijf andere gebruikersprofielen mag maken. U kunt ook kinderprofielen maken voor de jongere gezinsleden.


Helaas melden sommige gebruikers dat wanneer ze hun profielen willen wijzigen of wijzigen en hun materiaal op een smart-tv willen bekijken, ze dit niet kunnen doen. De Amazon Prime Video-profielen worden niet weergegeven op de schermschakelaar of werken niet. Gebruikers kunnen niet terugkeren naar hun eigen zone en toegang krijgen tot hun streamingactiviteiten.

Problemen met Amazon Prime-videoprofielen oplossen die niet worden weergegeven of werken op Smart TV

Het is vermeldenswaard dat de Amazon Prime Video-app niet compatibel is met alle apparaten. Sommige compatibele apparaten hebben daarentegen niet de mogelijkheid om Prime Video-gebruikersprofielen vast te stellen of te beheren.

Methode #1: Controleer of uw apparaat Amazon Prime-videoprofielen ondersteunt

Het aanmaken en beheren van Amazon Prime Video-profielen wordt volgens Amazon op een beperkt aantal apparaten ondersteund. Op bepaalde Android- en iOS-telefoons en -tablets kunt u profielen maken en beheren. Amazon Prime Video-profielen zijn ook toegankelijk via internet of met behulp van de Amazon Fire TV Stick.

Op uw PS4, hogere Roku-modellen, Samsung smart TV 2018 en later, TPVision Television 2019 MediaTek 5806, LG Smart TV 2018 en later en Panasonic Television 2019 MTK MT5813 kunt u ook profielen beheren. Chromecast kan ook worden gebruikt om Amazon Prime Video-profielen te beheren.


Methode #2: Update je streamingapparaat

Het is tijd om de firmware of software van je apparaat te upgraden als je dat nog niet hebt gedaan. Controleer het systeem van uw apparaat om te zien of er updates beschikbaar zijn die u nu kunt toepassen. Start uw apparaat opnieuw op nadat u de systeemupgrade hebt geïnstalleerd.

Methode #3: Werk uw Amazon Prime Video-app bij naar de nieuwste versie

Navigeer naar het App Store-gedeelte van uw apparaat. Zoek naar de Amazon Prime Video-app en controleer of er een update beschikbaar is. Probeer het te installeren en start uw apparaat opnieuw op.

Methode #4: Amazon Prime Video-app opnieuw installeren

Verwijder op uw smart-tv de Amazon Prime Video-app op basis van de procedure van uw apparaat. Ga nu naar het app-gedeelte van je smart-tv en installeer een frisse en nieuwe versie van de Amazon Prime Video-app.

Heb je andere ideeën over hoe je de Amazon Prime Video-profielfout kunt oplossen? Je kunt ze met ons delen in het commentaargedeelte hieronder.

Hoewel de kans bestaat dat u het probleem niet kunt oplossen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Een team van professionals staat klaar om u te helpen met eventuele problemen of technische problemen die u ondervindt met Fix Amazon Prime Video. Bel de Amazon bellen Support klantenservice neem direct contact op met de experts en ontvang op elk moment een echt antwoord aan uw deur.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?