Amazon Fire-tablet laadt niet op


De Amazon Fire-tablet is een van de beste goedkope tabletgadgets op de markt en we zijn er helemaal weg van. Het is erg leuk om video's te bekijken, games te spelen en Google-apps te gebruiken op je Amazon Fire-tablet. Hoewel de Amazon Fire-tablet een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt, is hij niet zonder gebreken. Na een periode van gebruik ontwikkelt de Amazon Fire Table ook enkele problemen. De Amazon Fire-tablet die niet oplaadt, is een typisch probleem. Als je problemen hebt met het opladen van je Amazon Fire-tablet, ben je hier aan het juiste adres. We laten u zien hoe u dit probleem op uw Amazon Fire-tablet kunt oplossen. We laten u zien hoe u enkele tests op uw apparaten kunt uitvoeren om erachter te komen waarom de Amazon Fire-tablet niet oplaadt. We laten u zien hoe u het probleem kunt oplossen dat uw Amazon Fire niet oplaadt


Wanneer een tablet niet oplaadt, zijn er vier mogelijke redenen voor het probleem. Ten eerste kan er een probleem zijn met de installatie of programmering. Ten tweede kan er een probleem zijn met de batterij. Ten slotte kan er een probleem zijn met de oplaadconnector of -kabel. Ten slotte kan er een probleem zijn met de fysieke oplaadpoort van de tablet. We laten u zien hoe u het probleem met een eenvoudige wijziging kunt verhelpen.

Hoe te repareren Amazon Fire Tablet laadt niet op

Allereerst moet u deze stappen volgen,

  1. Controleer de oplaadadapter
  2. Controleer vervolgens de USB-kabel
  3. Controleer de oplaadpoort
  4. Reset de Fire-tablet
  5. Fabrieksinstellingen

Controleer de oplaadadapter

Het is heel eenvoudig om te bepalen of de oplader/adapter werkt. Sluit je fire tablet met het oplaadsnoer aan op een laptop of desktop om te kijken of je oplader werkt. Controleer of uw Amazon Fire-tablet wordt opgeladen. Als uw tablet wordt opgeladen, ligt het probleem waarschijnlijk bij de oplader. U kunt dit repareren door een nieuwe oplader te kopen bij Amazon.com.

Controleer de USB-kabel

Nu moeten we controleren of de USB-kabel de gadget oplaadt of niet. Omdat de meeste micro-USB-kabels in wezen hetzelfde zijn, moet je een USB-kabel van een ander apparaat of een vriend lenen. Nu kunt u uw Amazon Fire-tablet opladen met deze nieuwe USB-kabel. Als deze nieuwe USB-kabel je Amazon Fire-tablet oplaadt, ligt het probleem bij je vorige USB-kabel. Een nieuwe USB-kabel kan worden gekocht bij een elektrische winkel of op Amazon.com.

Controleer de oplaadpoort

De volgende stap is het testen en inspecteren van de oplaadpoort op uw Amazon Fire Tablet. Na langdurig gebruik kan de oplaadpoort van de Amazon Fire-tablet kapot gaan, losraken of losraken van de hardware van het apparaat. De meeste Amazon-brandtabletmodellen staan ​​bekend om hun losse oplaadpoort. Dit probleem kan ook worden veroorzaakt door het gebruik van een vuurtablet tijdens het opladen.

Plaats uw micro-USB en verplaats deze voorzichtig in de poort. De oplaadpoort is het probleem als de USB los in de poort zit. Als je vuurtafel nog onder de garantie valt, neem dan contact op met Amazon voor hulp.
Start de Amazon Fire-tablet opnieuw op

We hebben onze USB-kabel, oplaadadapter en oplaadpoort op de proef gesteld. Maar wat als het probleem "Amazon Kindle Fire Tablet laadt niet" aanhoudt? Het is dus mogelijk dat het probleem bij de software op uw Fire-tablet ligt. We moeten onze Fire-tablet opnieuw opstarten, die alle actieve applicaties sluit, wat geheugen leegmaakt en het besturingssysteem helemaal opnieuw start.

Volg de onderstaande stappen om uw Fire Tablet opnieuw op te starten.
  1. Om uw Fire-tablet uit te schakelen, houdt u de aan/uit-knop ingedrukt (gedurende 30-40 seconden).
  2. Schakel met behulp van de aan / uit-knop uw Fire-tablet in.

Fabrieksinstellingen herstellen van uw Amazon Fire-tablet

Laadt je Fire-tablet nog steeds niet op? U moet uw haard terugzetten naar de fabrieksinstellingen om te zien of dit helpt. Als de vorige stappen hierboven niet werken voor uw fire-tablet, moet u deze stap uitvoeren. Als u uw Fire-tablet opnieuw instelt, worden al uw gegevens gewist en wordt deze teruggezet naar de standaard out-of-the-box-configuratie. Er is geen garantie dat het het oplaadprobleem zal oplossen.
.1 Maak eerst een back-up van alle gegevens van uw Amazon Fire-tablet

2. Veeg op het startscherm omlaag om naar het menu te gaan.

3. Ga naar Instellingen en tik vervolgens op Apparaatopties.

4. Tik op Reset naar fabrieksinstellingen.

5. Selecteer Reset om de fabrieksreset te bevestigen.

Het volgende dat we moeten doen, is dat we het systeem geforceerd opnieuw moeten laden.

1. Houd de opwaartse volumeknop en de aan/uit-knop 40 seconden ingedrukt.

2. U moet de aan / uit-knop loslaten maar de knop Volume omhoog ingedrukt houden en na een tijdje verschijnt "De nieuwste software installeren" op uw scherm.

3. Voltooi de installatie van de update en start uw Amazon Fire Tablet opnieuw op.

Is uw Fire Tablet-batterij leeg?

Als je alles hebt geprobeerd - je Amazon Fire-tablet-oplader, USB-kabel, oplaadpoort controleren, opnieuw opstarten en een reset van de Fire-tablet forceren - en je Amazon Fire-tablet laadt nog steeds niet op. Het slechte nieuws is dat de batterij in je Amazon Fire-tablet is overleden. De batterij van je fire tablet kan worden vervangen, maar Amazon ondersteunt dit niet. De aanschaf van een nieuwe Amazon fire tablet-batterij is ongeveer hetzelfde als de aanschaf van een nieuwe fire tablet, daarom raden we aan om een nieuwe fire tablet aan te schaffen.

Je Amazon Fire werkt naar behoren, maar de batterij is leeg en moet worden vervangen. Er zijn twee opties: stuur het terug naar Amazon voor een nieuwe batterij of huur een derde partij in om het voor je te vervangen, of doe het zelf.

Vervang uw Amazon Fire-batterij

Voordat u zelf uw batterij vervangt, moet u weten dat door het vervangen van de batterij van uw fire tablet uw garantie vervalt.

Tips om Amazon Fir Tablet-oplaadpunt Rot te vermijden

Sommige mensen vertrouwen dagelijks op hun vuurtabletten. Als gevolg hiervan kunnen ze kwetsbaar zijn voor bakrot. Als gevolg hiervan moeten zware gebruikers hun Amazon Fire-tablet regelmatig opladen. Wanneer de kabel tijdens het opladen in de poort wordt geplaatst, kan het oplaadpunt gaan rotten. Wanneer u herhaaldelijk uw kabel invoert, oefent deze druk uit op de poort, waardoor deze losraakt of niet goed uitgelijnd is met de binnenste printplaat, waardoor de Amazon Fire-tablet niet oplaadt.

Stappen om te stoppen met het opladen van de poort om te rotten

  1. Reinig het stof en ander vuil van de poort van uw Amazon fire tablet met behulp van clog
  2. Gebruik uw Amazon Fire-tablet niet terwijl deze wordt opgeladen.
  3. Wanneer u uw nieuwe Amazon Fire-tablet ontvangt, koop dan een nieuwe USB-kabel van betere kwaliteit om uw Amazon Fire-tablet op te laden.
Conclusie: om het probleem met het opladen van uw Amazon Fire-tablet op te lossen, kunt u de oplader of USB-kabel van uw Fire-tablet vervangen. U kunt uw Fire-tablet resetten of de batterij van de Fire-tablet vervangen. Voor langdurig gebruik van fire-tablets, maak de poorten regelmatig schoon, gebruik ze niet tijdens het opladen en gebruik een betere USB-kabel.

Wees niet ontevreden! Als u de bovengenoemde stappen voor probleemoplossing zorgvuldig hebt uitgevoerd, wordt Amazon Fire-tablet niet opgeladen. Wij hebben vakbekwame vakmensen die uw probleem snel kunnen verhelpen. Bel daarom het telefoonnummer van Amazon bellen Support om met een vertegenwoordiger te spreken.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?