Waarom kan ik geen Instagram-account maken?

 

Als het je niet lukt om een Instagram-account aan te maken, kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Hoewel dit verergerend kan zijn, zijn de oplossingen eenvoudig. Laten we beginnen met een blik op de redenen waarom je geen nieuw Instagram-account kunt maken.
  • Ongeldige of geblokkeerde gebruikersnaam.
  • Slechte internetverbinding.
  • Geblokkeerd apparaat en mobiel nummer.
  •   Geblokkeerd e-mailadres.
  •   Instagram-gerelateerde problemen.
  • Een onbetrouwbare VPN gebruiken.
Afgezien van deze zorgen, kun je geen Instagram-account maken als je hetzelfde apparaat probeert te gebruiken om meerdere accounts te openen. U kunt de onderstaande oplossingen proberen om deze problemen op te lossen.

Reset uw internetverbinding

Het is mogelijk dat het probleem wordt opgelost door uw router of mobiele verbinding opnieuw in te stellen. Dit komt doordat je een Instagram-account kunt aanmaken met een ander IP-adres (op desktops).

Een nieuw e-mailadres of telefoonnummer krijgen

Instagram stelt je mogelijk niet in staat om meer accounts aan te maken als je meerdere accounts hebt met hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres. Dus met een nieuw e-mailadres en telefoonnummer kun je een Instagram-account maken.

Wijzig uw apparaat

Hoewel het niet vaak voorkomt, kan Instagram het IMEI-nummer en het IP-adres van een apparaat beperken. Als gevolg hiervan kun je proberen een Instagram-account op een ander apparaat aan te maken om te zien of het werkt.

Een account toevoegen aan een bestaand Instagram-account

Aan een bestaand Instagram-account kunnen maximaal vijf extra accounts worden toegevoegd. Dit kan worden gedaan door naar het gedeelte Instellingen te gaan en op de knop "Account toevoegen" te tikken.

 De webbrowser wijzigen

 Uw webbrowser kan worden afgeluisterd of beschadigd als u geen Instagram-account kunt maken. U kunt dus van webbrowser wisselen en er een van maken.

Je kunt contact opnemen met Instagram bellen als je het probleem wilt melden. Het team helpt u dan bij het vinden van een oplossing voor uw Bigpond-problemen. Als gevolg hiervan hoeft u zich geen zorgen te maken; neem in plaats daarvan zo snel mogelijk contact op met de specialisten voor een oplossing.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?