Innr-lampen verbinden met Phillips Hue (en Alexa)

 

Bij The Ambient zijn we grote voorstanders van de slimme verlichtingsfabrikant Innr. Het Nederlandse bedrijf biedt niet alleen een breed (en groeiend) assortiment slimme verlichtingsgadgets tegen lage tarieven, maar het maakt het ook eenvoudig om lampen te integreren met populaire systemen zoals Hue, Alexa en SmartThings.

Aangezien het bedrijf in 2012 is opgericht door een groep ex-Hue (en Ikea) werknemers, is de integratie van Hue niet zo schokkend.

Het goede nieuws is dat, in tegenstelling tot de slimme Trdfri-lampen van Ikea om te werken met Hue, wat lastig kan zijn, het toevoegen van Innr-lampen aan Hue net zo eenvoudig is als het toevoegen van standaard Philips-lampen.

Innr-lampen toevoegen aan de Hue-app

Het is eenvoudig om je Innr slimme lampen zichtbaar en bedienbaar te maken in de Hue app. Volg gewoon de onderstaande stappen.

1. Open de Hue-app en ga naar het tabblad Instellingen (rechtsonder)

2. Selecteer de juiste verlichting.

3. Tik op Zoeken nadat u op het blauwe + pictogram (rechtsboven) hebt geklikt.

4. Het enige verschil met het aansluiten van een conventionele Hue lamp is dat je de Innr lamp aan en uit moet zetten tijdens het zoeken.
5. De Innr-lamp zou moeten verschijnen. Geef het een naam en wijs het een kamer toe.

Geen brug nodig

Het beste van de bovenstaande methode is dat er geen Innr-brug voor nodig is om te werken. Er is een zeer betrouwbare Innr-brug te koop als je een Innr-systeem helemaal opnieuw wilt maken, maar dat is niet nodig als je al een Hue-brug hebt.

Hue's Zigbee-brug is niet de enige die goed werkt met Innr. Het kan ook worden gekoppeld aan een Samsung SmartThings-hub, een Amazon Echo Plus of een Amazon Echo Show 2e generatie.

Je Innr-lampen verschijnen als Hue-lampen binnen Alexa of Google Home als je de hierboven beschreven Hue-techniek gebruikt. Je kunt ze hernoemen, groeperen, bedienen en aan routines toevoegen... praktisch alles wat je kunt doen met een Hue-lamp.

Als de problemen aanhouden, bel dan onze Amazon nederland Experts en zij zullen je helpen bij het bepalen van de beste manier van handelen.



Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?