Amazon Prime Video werkt niet op Samsung-tv

 

Veel Samsung-tv-bezitters kunnen momenteel niets bekijken op Amazon Prime Video. Veel consumenten waren verbijsterd over de reden waarom Prime Video niet werkte op hun Samsung Smart TV. De meest typische verklaring hiervoor is het beperkte geheugen van de smart tv. Ondanks dat het slimme televisies zijn, heeft het merendeel van de slimme televisies momenteel onvoldoende werkgeheugen. Als gevolg hiervan raken dingen na een tijdje door elkaar en werken programma's zoals Prime Video niet meer. Wanneer u uw Samsung Smart TV uitschakelt, gaat deze ook in de stand-bymodus in plaats van volledig uit te schakelen. Dat kan ertoe leiden dat de premier-video op uw Samsung smart-tv na een tijdje niet meer werkt. Maak je geen zorgen, we hebben ons huiswerk gedaan en de onderstaande procedures voor probleemoplossing op de proef gesteld, en ze zullen dit probleem waarschijnlijk oplossen op je Samsung-tv.

Hoe krijg ik Prime Video aan het werk op mijn Samsung-tv?

Doe een koude start van je Samsung tv

Uw eersteklas video die niet werkt op Samsung-tv kan het gevolg zijn van een tijdelijke storing of een beschadigde cache. Om dit op te lossen, voert u een koude start van uw Samsung smart-tv uit door de onderstaande procedures te volgen:

  1. Haal de afstandsbediening van je televisie tevoorschijn.
  2. Houd nu de aan / uit-knop op uw afstandsbediening ingedrukt totdat de televisie uit en weer aan gaat. Dit kan 10 tot 20 seconden duren.

Controleer of u premium video op uw Samsung-tv kunt bekijken terwijl deze opstart.

Tip: Zorg ervoor dat de internetverbinding goed werkt. Om die open youtube of een ander streamingplatform te controleren en een video af te spelen. Controleer ook of de prime video zelf een probleem heeft bij downdetector.

Schakel uw Samsung smart tv uit

Als de koude start niet werkt, probeer dan je Samsung-televisie en -router opnieuw op te starten. Dit zou het probleem moeten oplossen waarbij Amazon Prime Video niet werkt op uw Samsung TV.
  1. Haal de stekkers uit je Samsung televisie en router.
  2. Sluit ze na een minuut aan en wacht tot ze zijn opgestart.
  3. Verbind uw apparaat met internet.
  4. Controleer of Prime Video correct werkt op uw Samsung-televisie.

Uw apparaat afmelden

Veel mensen hebben verklaard dat ze door het uitschrijven van hun Samsung-tv de belangrijkste videoproblemen konden oplossen. Volg de onderstaande procedures om uw apparaat uit te schrijven:
  1. Bezoek de officiële website van Prime Video.
  2. Ga nu naar het instellingenmenu.
  3. Kies "uw apparaat uitschrijven" in het vervolgkeuzemenu.
  4. Selecteer apparaat afmelden en vervolgens ok ter bevestiging.
  5. Start Prime Video en log in met uw Amazon-account.
Veel gebruikers hebben gemeld dat ze prime video op hun Samsung-tv konden repareren door het apparaat uit te schrijven. Volg de onderstaande stappen om uw apparaat uit te schrijven:
  1. Ga naar de startpagina van prime video.
  2. Ga nu naar instellingen.
  3. Selecteer hier de optie “uw apparaat afmelden”.
  4. Selecteer nu apparaat afmelden en selecteer ter bevestiging ok.
  5. Start prime video en voer uw inloggegevens in

Controleer nu na het opnieuw registreren van uw apparaat of u prime video op Samsung-tv kunt gebruiken of niet.

Update je Samsung-tv

Als je de software op je Samsung smart tv lange tijd niet hebt bijgewerkt, kun je app-problemen ondervinden. Om er zeker van te zijn dat Prime Video correct werkt, kunt u proberen uw Samsung smart-tv bij te werken.
  1. Druk op de home-knop op de Samsung-afstandsbediening terwijl u deze ingedrukt houdt.
  2. Ga naar de instellingen door op de linkerpijltoets te drukken.
  3. Ga nu naar de onderkant van de pagina en selecteer de ondersteuningsoptie.
  4. Druk op de knop OK nadat u de optie voor software-update hebt geselecteerd. (Als de optie voor software-update grijs is, kies dan tv-modus en vervolgens software-update.)
5. Als er een update beschikbaar is, selecteert u de optie Nu bijwerken.

Wanneer de update is voltooid, controleert u of de prime-video werkt op uw Samsung-tv of niet.

Reset uw Samsung-netwerk.

Sommige klanten hebben gemeld dat ze na een netwerkreset de beste video op hun Samsung-televisie konden bekijken. Volg onderstaande instructies om de netwerkinstellingen op je Samsung smart TV te resetten:
  1. De home-knop van uw Samsung-afstandsbediening moet worden ingedrukt.
  2. Ga naar instellingen, dan algemeen, dan rechts naar netwerk, en druk dan op ok.
  3. Om het netwerk te resetten, gaat u naar de onderkant van de pagina en selecteert u ja.
  4. Nadat de reset is voltooid, gaat u naar Netwerkinstellingen en kiest u uw draadloze of bekabelde netwerk en klikt u vervolgens op OK.
  5. Kies uw netwerknaam en typ uw wachtwoord in.
Nadat u verbinding hebt gemaakt met uw netwerk, controleert u of u prime video kunt afspelen op uw Samsung smart tv.
Tip: Probeer de prime-video van uw Samsung-tv te verwijderen. Voeg het nu weer toe en controleer of je prime video op je Samsung-tv kunt afspelen of niet

Harde reset van uw Samsung TV

Als alle andere opties uw probleem niet hebben opgelost, moet u een fabrieksreset proberen. Dit zou het probleem met uw televisie moeten oplossen.
  1. Druk nogmaals op de Samsung-menuknop, zoals je eerder deed.
  2. Om te openen, drukt u op de enter-knop nadat u de ondersteuningsoptie hebt geselecteerd met de knoppen omhoog of omlaag.
  3. Druk op enter om de optie "Zelfdiagnose" te selecteren en druk vervolgens op enter om de optie "Reset" te selecteren.
  4. Als u dit nog niet eerder hebt gedaan, voert u uw beveiligingspincode in (de standaard is 0000) en ja om te bevestigen.
Zorg ervoor dat u geen andere toetsen indrukt bij het terugzetten naar de fabrieksinstellingen van uw tv; Het zal enige tijd duren. Installeer Prime Video op uw Samsung smart tv nadat de reset is voltooid en log in op uw account. Controleer of hiermee het probleem is opgelost dat Prime Video niet werkt op Samsung TV. Als je andere oplossingen voor dit probleem hebt, deel deze dan in het opmerkingengedeelte en als dit je heeft geholpen, bekijk dan hoe je Amazon Prime Video Error Code 1060 kunt oplossen.

De gebruikers wordt geadviseerd om de lezing zorgvuldig door te nemen, alleen dan kunnen de gebruikers de vereiste stappen toepassen. Voor een ogenblik en de meest nauwkeurige oplossing voor alle mogelijke problemen en fouten kunnen de gebruikers contact opnemen met de experts op het Amazon bellen-hulplijnnummer.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?