Hoe u uw Amazon Echo en Alexa kunt verbinden met wifi

 

De Amazon Echo is het lichaam en Alexa is het brein, maar om het meeste uit beide te halen, moet je verbinding maken met je wifi-thuisnetwerk.

Het wijzigen van het wifi-netwerk dat aan je Alexa-speaker is toegewezen, is eenvoudig en snel, of je nu onlangs je internet thuis hebt gewijzigd of probeert verbinding te maken bij het huis of hotel van een vriend.

We hebben hieronder een stapsgewijze handleiding opgesteld om u te laten zien hoe u Alexa met wifi kunt verbinden - blijf lezen om alles te leren wat u moet weten.


Hoe Alexa te verbinden met wifi

Eerst moet je ervoor zorgen dat je Alexa-luidspreker is aangesloten en dat de Alexa-app op je iOS- of Android-apparaat is geopend. Als dat zo is, ben je helemaal klaar om Alexa te verbinden met je wifi-netwerk.

1. Tik op de onderste balk op Meer en tik op Instellingen.

2. Tik op Apparaatinstellingen.

3. Selecteer uw apparaat en tik op Wijzigen naast het Wi-Fi-netwerk.

4. Uw Echo-apparaat doorloopt nu de installatie.

5. Selecteer het wifi-netwerk in de Alexa-app.

6. Log in op je wifi.

7. Tik op Verbinden.

Je hebt je Echo-apparaat met succes aan internet gekoppeld. Een ding om in gedachten te houden is dat als u uw netwerk niet kunt vinden, u altijd op Netwerk toevoegen kunt tikken om dit handmatig te doen. U kunt ook opnieuw scannen naar Wi-Fi-netwerken door op Opnieuw scannen te tikken.

U kunt ook uw MAC-adres invoeren als u uw Echo-apparaat moet toevoegen aan een lijst met toegestane apparaten. Er zijn twee extra opties. De eerste optie is om uw wifi-wachtwoord op te slaan bij Amazon. Op deze manier kent het uw wifi-informatie al wanneer u in de toekomst extra Echo-apparaten instelt.

Je kunt ook een openbaar Wi-Fi-netwerk gebruiken om je Echo te verbinden. Dus als je naar een hotel gaat of er een in de klas wilt installeren, kun je alle informatie invoeren die mogelijk wordt gevraagd in een browsergebaseerde pop -omhoog. Dit is een optie die verschijnt terwijl je de wifi-installatie doorloopt. Deze informatie kan echter niet worden opgeslagen.

We hopen dat dit het probleem heeft verholpen met Hoe u uw Amazon Echo en Alexa kunt verbinden met wifi. U kunt contact opnemen met onze professionals Paypal bellen in verschillende uithoeken van de wereld voor extra steengroeve of technische assistentie.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?