Amazon Slimme Thermostaat is een budgetoptie voor je HVAC

 


De Amazon Smart Thermostat werd onthuld tijdens het lanceringsevenement van Amazon in september 2021 en het was de eerste stap van het bedrijf naar slimme verwarming.

Het zal als warme broodjes worden verkocht voor $ 59,99, wat minder is dan de helft van de prijs van Google's goedkoopste slimme thermostaat, de Nest Thermostat 2020.

Het goede nieuws is dat Amazon niet zomaar een nieuwe thermostaat uit het niets heeft gemaakt (of een startup heeft weggeplukt en deze heeft gebrandmerkt) - de Bezos Behemoth heeft samengewerkt met Resideo, de makers van Honeywell Home-thermostaten, om de nieuwe betaalbare HVAC-controller te ontwikkelen.

Omdat dit een Amazon-apparaat is, wordt het allemaal bestuurd door Alexa, hoewel de digitale assistent niet is ingebouwd; om naar je verwarmingsinstructies te luisteren, heb je een slimme Alexa-speaker nodig.

Als alternatief kun je de Alexa-app gebruiken om de Amazon Slimme Thermostaat te programmeren om te reageren op specifieke situaties met behulp van Alexa Routines (bijvoorbeeld de verwarming uitzetten wanneer je de lichten beneden uitdoet), en je kunt ook de nieuwe Alexa Hunches-functie gebruiken om automatiseer de verwarming en koeling van uw huis.

Je kunt ook routines instellen in de Alexa-app om de Slimme Thermostaat de verwarming uit te laten zetten wanneer je thuis of afwezig bent, zodat hij altijd begrijpt wat hij moet doen.

Amazon zegt dat het zal werken met de meeste bestaande 24V HVAC-systemen en dat het $ 59,99 gaat kosten wanneer het later dit jaar in de uitverkoop gaat.

Neem bij problemen contact op met Amazon bellen Support voor hulp. Al uw vragen en problemen worden hier beantwoord en opgelost.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?