Leveringsdatums plannen met Amazon

Je hebt je onderzoek op Amazon gedaan en de perfecte televisie gekozen, maar je wilt er zeker van zijn dat je thuis bent wanneer deze arriveert. Gebruik Amazon's optie voor geplande bezorging om de bezorging van grote of omvangrijke artikelen te plannen.

Uw Amazon-bezorgdatum en -tijd kiezen

Als het artikel dat je koopt op Amazon in aanmerking komt voor geplande bezorging, krijg je de mogelijkheid om een bezorgdag en -tijd te kiezen tijdens het afrekenproces. Je wordt gevraagd om je postcode in te voeren, een bezorgdatum te selecteren, en selecteer een bezorgperiode. Voor de geplande bezorging brengt Amazon geen extra verzendkosten in rekening. De vervoerder laat het artikel niet bij je thuis als je niet thuis bent op de aangegeven bezorgtijd.

Uitzonderingen op het kiezen van Amazon-bezorgdata

De beschikbaarheid van leveringsdata is afhankelijk van uw locatie. In sommige gevallen kun je de bezorging niet plannen met behulp van de keuzes die beschikbaar zijn tijdens het Amazon-betaalproces. In sommige gevallen zal Amazon je bellen en een bezorgplan voor je regelen. postbus dozen, APO/FPO-adressen en Amerikaanse territoria en vrij verbonden staten komen niet in aanmerking voor de geplande bezorgoptie van Amazon.

We hopen dat de hierboven verstrekte informatie je op de een of andere manier helpt en als er een probleem blijft, neem dan gerust contact op met onze technische experts Amazon bellen voor verdere hulp.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?