Hoe Amazon MP3-muziek over te zetten naar een iPhone

Je kunt altijd Amazon-muziek streamen, maar als je je gekochte mp3's rechtstreeks naar je iPhone downloadt, heb je toegang tot je nummers, albums en afspeellijsten, zelfs als je geen toegang hebt tot internet. Gebruik de Amazon Music met Prime Music-app om muziek over te zetten van je Amazon-account naar je iPhone.

Open de App Store op je iPhone en ga naar de informatiepagina van de Amazon Music with Prime Music-app. Volg de instructies op het scherm om de app op uw iPhone te downloaden en te installeren.

Muziek overzetten naar je iPhone

Stap 1

Open de App Store op je iPhone en ga naar de informatiepagina van de Amazon Music with Prime Music-app. Volg de instructies op het scherm om de app op uw iPhone te downloaden en te installeren.

Stap 2

Open de app op je iPhone nadat de installatie is voltooid en log in op het Amazon Music- of Amazon Prime-account met de muziek die je naar je apparaat wilt overbrengen.

Stap 3

Zoek het album, het nummer of de afspeellijst die u wilt downloaden.
Afbeelding tegoed: afbeelding met dank aan Amazon
Tik op de tabbladen bovenaan de app om de inhoud van uw bibliotheek te sorteren. Muziek kan worden gesorteerd op afspeellijst, artiest, album, nummer of genre.

Stap 4

Tik op het pictogram Downloaden.
Afbeelding tegoed: afbeelding met dank aan Amazon
Tik op het downloadpictogram onder een albumhoes om het hele album naar je iPhone te downloaden.

Om een afzonderlijk nummer te downloaden, tik je op het pictogram met de drie stippen naast de titel van het nummer en selecteer je vervolgens Downloaden in het pop-upmenu.

Gedownloade muziek afspelen

Tik op het drieregelige menupictogram in de linkerbovenhoek van de app en selecteer Recent gedownload om de nummers te vinden die je hebt gedownload. U kunt vanaf dit scherm muziek afspelen, precies zoals u zou doen wanneer u uw nummers in de cloud opent.

Tips en andere informatie

  • Nummers die zijn gedownload van Amazon Music naar je iPhone kunnen alleen worden afgespeeld in de Amazon Music-app van dat apparaat. Ze kunnen niet worden afgespeeld in de eigen Muziek-app van de iPhone en ze kunnen niet worden geĆ«xporteerd naar andere apparaten.
  • Als je een Amazon Prime Music-abonnement hebt, kun je in de Amazon Music-app onbeperkt naar afspeellijsten zonder advertenties luisteren. Deze muziek kan op elk platform worden gestreamd, inclusief Android-telefoons en -tablets, andere iOS-apparaten, Amazon Fire-apparaten, pc's, Macs en meer.
  • Als je nog geen Amazon Music- of Amazon Prime-account hebt, kun je je aanmelden voor een Amazon Prime-proefperiode van 30 dagen om gratis toegang te krijgen tot beide services.
Het lezen van deze blog helpt je om het antwoord op de vragen te vinden. Na het lezen van deze blog kun je eenvoudigweg een passende oplossing vinden. Doorloop deze blog om de juiste stappen voor meer informatie over Amazon bellen te kennen, begrijpen en implementeren.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?