Hoe u uw Amazon Prime kunt delen met mensen in uw familie

 

Je doet het verkeerd als je Amazon Prime hebt, maar het niet deelt met je directe familie.

De jaarlijkse prijs van $ 119 is inclusief een hele reeks voordelen, zoals verzending binnen twee dagen, gratis levering binnen twee uur als je minimaal $ 35 uitgeeft, Prime Video, Prime Wardrobe, onbeperkte foto-opslag, gratis e-books en tijdschriften, en meer. Amazon Household, een functie waarmee je je lidmaatschap kunt delen met één andere volwassene, vier tieners en vier kinderen met één betaalmethode, is echter iets dat veel mensen over het hoofd zien.


Hoe creëer je je Amazon-huishouden

  1. Plaats de muisaanwijzer op Accounts en lijsten in Amazon.
  2. Ga naar Uw account en selecteer het.
  3. Klik op Amazon Household onder Shopping-programma's en verhuur.
  4. Selecteer Volwassene toevoegen om nog een volwassene aan je Amazon-huishouden toe te voegen. Om uw accounts te verifiëren, kunt u een e-mailuitnodiging sturen of u samen aanmelden.
  5. Selecteer Een tiener toevoegen om een e-mailuitnodiging naar een tiener te sturen. Om hun eigen login aan te maken, moet de tiener de uitnodiging van de ouder accepteren.
  6. Om een kind toe te voegen, volg je dezelfde stappen als hiervoor, maar kies je deze keer voor Voeg een kind toe.

Nadat u uw Amazon-huishouden hebt ingesteld, wordt u gevraagd uw keuzes voor het delen van inhoud in de gezinsbibliotheek te evalueren - een cruciale stap als u niet alles met uw kinderen wilt delen.

Om iemand uit het huishouden te verwijderen, ga je naar Amazon Household en selecteer je Manage Your Household. Tik op de knop Verwijderen onder elke individuele naam.

De bovenstaande stappen maken het heel duidelijk om je Amazon Prime te delen met mensen in je familie. We raden je aan de stappen zorgvuldig te volgen Volg deze eenvoudige en snelle stappen om je Amazon Prime te delen met mensen in je familie. Neem voor meer informatie contact op met Amazon bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?