Hoe geld verzenden op PayPal?

 


Hier leest u hoe u geld kunt verzenden met PayPal, of u nu een aannemer betaalt of cadeaus doet aan vrienden en familie.

Dankzij PayPal was geld verzenden nog nooit zo eenvoudig als nu. U kunt de factuur van een aannemer betalen, een vriend terugbetalen voor de pizza van gisteravond en binnen enkele minuten doneren aan uw favoriete goede doel.

Wat onderscheidt dit van een typische bankoverschrijving? Hoe kunt u profiteren van de robuuste mogelijkheden van PayPal voor internationale overboekingen? Alles wat u moet weten om een PayPal-professional te zijn, vindt u hier!

Hoe u geld kunt verzenden met PayPal: stapsgewijze handleiding

Stap 1. Verzenden en aanvragen
Er zijn twee manieren om een PayPal-overboeking naar iemand te starten:
  1. De persoon kan u een betalingsverzoek of een factuur sturen, die in uw inbox terechtkomt. Om de betaling te starten, klikt u op de link in uw e-mailmelding.
  2. U kunt de procedure handmatig starten door naar uw PayPal-homepage te gaan en op "verzenden en aanvragen" te klikken. Vervolgens kun je de betaalmethode kiezen die je wilt doen;
- "vrienden en familie terugbetalen"

- "betaling krijgen voor goederen en diensten"

Stap 2. Voer het e-mailadres of mobiele telefoonnummer van uw vriend in

De meeste mensen koppelen hun PayPal-account aan hun e-mailadres, dus dit is normaal gesproken de gemakkelijkere route.

Stap 3. Hoeveel wilt u verzenden?

Als je buddy een directe betaling heeft aangevraagd, staat het bedrag dat je gaat betalen op je te wachten. Handmatig verzenden? U moet het bedrag invullen dat u wilt verzenden. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor binnenlandse overschrijvingen. Een verhuizing naar het buitenland kost veel geld, maar daar komen we later in het essay op terug.

Stap 4. Kies hoe u wilt betalen

Nu voor de manier van betalen. Wat is jouw smaak vandaag? Misschien combineer je twee betaalwijzen.

Elk van de betaalmethoden heeft zijn eigen kinderziektes (daarmee bedoel ik vergoedingen). Dit is wat u moet weten:
  • PayPal saldo
Dit is het bedrag op uw PayPal-rekening (als u die heeft).
Als u niet genoeg geld in uw PayPal-portemonnee heeft om de transactie te voltooien, kunt u uw bankrekening of creditcard/betaalpas gebruiken om het verschil te compenseren.

- Uw overschrijving is volledig gratis als u deze volledig financiert met uw PayPal-saldo.

- Het is ook gratis als u de overschrijving deelt met uw bankrekening.

- Ze krijgen je door de overschrijving te splitsen met je bankpas. Er zijn verwerkingskosten van 2,9 procent plus een vaste vergoeding van 0,30 USD.
  • Overschrijving
PayPal maakt het eenvoudig om een snelle, gratis bankoverschrijving uit te voeren.
Zolang u in uw lokale valuta betaalt, zijn er geen kosten.
  • Debet-/creditcards
Er wordt 2,9% van de totale overboeking in rekening gebracht plus een vast bedrag van 0,30 USD om geld te verzenden met uw kaarten.

Stap 5. Controleer uw gegevens en bevestig

Op het laatste scherm kunt u de valuta, het bedrag, de betalingsmethode en de details van de begunstigde bekijken. Zodra u op "bevestigen" klikt, ontvangt u een ontvangstbewijs in uw inbox. Eenvoudig!

Internationale betalingen verzenden met PayPal

Het mooie van PayPal is dat het in tientallen valuta's handelt. Het is gemakkelijk om een internationale overschrijving te doen met uw account. Het probleem is de wisselkoers en extra kosten.

Vreemde valuta verzenden naar vrienden en familie

  • PayPal saldo
Er wordt een vergoeding van 5% in rekening gebracht. De minimale vergoeding is 0,99 USD. Maximale vergoeding is 4.99 USD
  • Debetkaarten of Creditcards
Er worden 5% valutawisselkosten in rekening gebracht + 2,9% verwerkingskosten voor kaartbetalingen

Betalen voor internationale goederen en diensten met PayPal

  • PayPal-saldo/debetkaarten/creditcards
Er wordt een toeslag van 4% in rekening gebracht om goederen en diensten te betalen in een valuta die niet van u is.

Hoe u geld kunt verzenden op PayPal zonder een PayPal-account

PayPal is een geweldige processor omdat je hiermee geld kunt sturen, zelfs als je geen account hebt! Voor jullie online rebellen, hier is hoe je geld kunt sturen.

Stap 1. Open uw betalingsverzoek
Uw begunstigde stuurt een factuur of betalingsverzoek naar uw e-mailadres. Klik gewoon op de link om het proces te starten.

Stap 2. Voer uw kaartgegevens in

Het nadeel van het niet hebben van een account is dat je moet betalen met je pinpas of creditcard. Er wordt altijd een toeslag van 2,9 procent in rekening gebracht om uw kaartbetaling te voltooien. Als u zich aanmeldt voor een PayPal-rekening en in plaats daarvan lid wordt van een geschikte bank, kunt u dit voorkomen.

Stap 3. Controleer uw gegevens nogmaals en klik op Bevestigen

Het laatste scherm toont u het bedrag dat u betaalt en uw kaartgegevens. Zodra u bevestigt, ontvangt u een ontvangstbewijs op uw e-mailadres.

Belangrijkste leerpunten


PayPal maakt het zo gemakkelijk om online betalingen te verzenden. Buitenlandse betalingen. Bankoverschrijvingen. Donaties aan goede doelen. Vrienden en familie leningen. Wat je ook moet verzenden, met of zonder account, PayPal heeft het voor je.
We kunnen u helpen met het debuggen van PayPal, PayPal-fouten, PayPal-betalingen en meer vanwege hun inspanningen. het kan zijn dat u problemen ondervindt tijdens het uitvoeren van het proces. Als dat het geval is, bel dan nu PayPal nederland Klantenservice.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?