Hoe geld ontvangen op PayPal? Gids voor kleine bedrijven

 


Er zijn tal van factoren waarmee u rekening moet houden bij het starten van een klein bedrijf.

Het op een veilige manier ontvangen van betalingen van klanten is een van de meest voorkomende problemen waarmee veel ondernemers worden geconfronteerd.

Alleen al in de Verenigde Staten zijn er naar schatting 30,7 miljard kleine bedrijven. Bovendien vormen kleine en middelgrote bedrijven meer dan 90% van de bedrijfspopulatie. Het is dan ook geen verrassing dat geldtransferbedrijven zoals PayPal zo succesvol zijn geweest.

Wat is PayPal?

Als u een eigenaar van een klein bedrijf bent, heeft u waarschijnlijk een aantal verschillende online betalingsopties bekeken. Als je enig onderzoek hebt gedaan, ben je vrijwel zeker PayPal tegengekomen.

PayPal is een betalingsverwerkingsservice die zowel door bedrijven als particulieren wordt gebruikt. Het wordt gebruikt voor een breed scala aan financiële transacties over de hele wereld. Dit kan worden bereikt via internet, mobiele apps of zelfs persoonlijk.

Met PayPal kunt u onder andere rekeningen betalen, geld overmaken en ontvangen en betalingen accepteren.

Er zijn meer dan 325 miljoen rekeninghouders, waarvan ongeveer 19 miljoen handelsrekeningen. Het accepteert ook meer dan 100 andere valuta's van over de hele wereld.

Dus het is veilig om te zeggen dat het behoorlijk populair is.

Hoe ontvang ik geld via PayPal?

Misschien ben je een ontwerper die je items op Etsy verkoopt. Misschien heb je besloten om je eigen onafhankelijke coffeeshop in de buitenwijken te creëren. Misschien ben je zelfs een beginnende ondernemer die zijn of haar eerste inval in de zakenwereld maakt. U kunt snel een PayPal-rekening opzetten om betalingen te accepteren, ongeacht het type bedrijf dat u heeft.

Hoe ontvangt u echter geld met PayPal?

PayPal helpt bedrijven op twee manieren om geld in te zamelen: online en persoonlijk:

1. PayPal-onlinebetalingen

Met PayPal Checkout kan uw bedrijf verschillende online betaalmethoden accepteren.

Ze kunnen betalen met een creditcard of bankpas, een PayPal-account of een andere methode zonder uw site te verlaten.

Het accepteren van kaartbetalingen op een online marktplaats zoals eBay of Etsy is ook mogelijk met de betalingsopties van PayPal. Klanten kunnen de PayPal-kassa gebruiken om met een creditcard of bankpas te betalen zonder dat ze een account bij PayPal hoeven aan te maken.

2. PayPal-kaartlezer

U kunt een kaartlezer krijgen die is gekoppeld aan uw PayPal-rekening voor snelle betalingen als u offline zaken doet.

Telkens wanneer iemand met zijn creditcard veegt, tikt of swipet, wordt het geld rechtstreeks naar uw PayPal-rekening gestuurd.

U kunt het geld op uw PayPal-rekening houden of van daaruit naar uw persoonlijke of zakelijke bankrekening verplaatsen.

Het is net zo eenvoudig, snel en veilig als online geld accepteren. U kunt al de volgende dag na bestelling van uw kaartlezer beginnen met het accepteren van betalingen.

Belangrijkste leerpunten

PayPal biedt talloze voordelen voor kleine bedrijven over de hele wereld. Het feit dat zoveel bedrijven het gebruiken als hun primaire methode om geld in te zamelen, toont aan dat het een betrouwbare optie is.

PayPal heeft veel voordelen. Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken, en uw klanten zijn waarschijnlijk bekend met PayPal. Mensen hoeven zich ook niet aan te melden voor PayPal om u te betalen, omdat ze alleen hun bankrekeninggegevens en een e-mailadres nodig hebben.

Ondanks het wijdverbreide gebruik, is PayPal niet de beste optie voor elk klein bedrijf.

De hoge kosten voor terugvorderingen schrikken veel eigenaren van kleine bedrijven af. U bent ook beperkt in termen van functionaliteit, wat voor veel kleine bedrijven een afknapper kan zijn.

Het is een enorme beslissing om te kiezen welke service u wilt gebruiken om uw geld en financiën te beheren.

Voordat u een beslissing neemt, is het van cruciaal belang dat u al uw mogelijkheden onderzoekt.

FreshBooks is een van die mogelijkheden. FreshBooks is een boekhoudprogramma dat boekhoudoplossingen voor eigenaren van kleine bedrijven biedt. Hiermee kunt u al uw zakelijke vereisten op één plek bijhouden.

FreshBooks Payments, een tool waarmee uw klanten gemakkelijk online kunnen betalen, is ook beschikbaar via de service. Dat betekent dat je twee keer zo snel betaald kunt krijgen.

Er zijn meerdere manieren om te betalen en er zijn geen verborgen kosten of vergoedingen.

Bel het PayPal Bellen-klantenservicenummer en vertel onze vertegenwoordigers over het probleem dat u ondervindt met PayPal-betalingen, PayPal-gebruikers, PayPal's Valutaconversie enz. Alleen voor u zijn ze 24 uur per dag beschikbaar.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe Amazon-foutcode 1060 op te lossen?

Hoe iemand op Facebook blokkeren of deblokkeren?

Amazon-prijsstrategie: tegen welke prijs moet u een product verkopen?